... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Simpson napísal:ale očividne je rozdiel medzi PROTECTION ÚPRAVOU = pancier, ochrana motora, a čo ja viem čo to všetko ešte obsahuje a protective glazing, čo súdim len na nejaké spešl ofóliovanie zdvojených okien
"zdvojené" pneumatiky súdim na run-flat
a celkove by to auto vážilo omnoho viac, nie len pár kíl nad sériu, čo môže robiť aj nadštandardná výbava = výhrev sedačiek, elektrické sedačky, webasto, iné disky...
a k tomu zápisu v protokole o STK som sa už vyjadril....
síce by bolo pekné mať na klube aspoň jedno BMW s úpravou Protection, ale myslím že nebude v takmer najslabšej motorizácií, veď už len logicky, úlohou obrnených áut je z prestrelky uniknúť bez ujmy na zdraví posádky, nie to, že sa nechá predbehnúť útočníkmi v superšportovej fábii 1,2HTP
matyson napísal:spravne,tie okna nemaju nič spoločne s nepriestrelnosťou.Su to len dvojite skla na odhlučnenie,nič ine!!!
auto111 napísal:Ake argumenty neposobia?
Ved som dal linky kde to (protective a protection) jasne rozlisujem.
Ale je dobre ze po mojom 2 prispevku si nielen ty uznal existenciu takych skiel.
Lukynko napísal:Ak si nahodou nessi isty ci mas to auto opancierovane, chod za niekym kto ma strelnu zbran (22LR,7,62TT,38Spec...) A nech ti streli do auta a uvidis sam...tak si budes najistejsi.