... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, jkk

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
gf.no1
Auto: X5 E70
Kraj: Košický

Re: Skusenosti s BMW servismi

Nedeľa, 22. Apríla 2012, 20:11

som si nevsimol ze som len Kosice napisal- opravene
Tempus Bavaria KE
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex

Giorgio G
Auto: E60 530xd M-Packet

Utorok, 5. Júna 2012, 21:21

No po prečítaní príspevkov tejto témy mám dosť teda.
Vie sa vôbec niekto podeliť aj o dobrú skúsenosť so servisom, mňa by zaujímali najmä Košice? Kde tomu rozumejú aj prístup k zákazníkom je ako sa patrí?
Na fóre sa často spomína Maťo Hlaváč;, niekto tu spomínal Speedlines...ešte niečo? Kua, problém nájsť seriózny servis BMW v KE.
BMW E60 530xd M-Packet (Carbon Schwarz Metallic)
EX BMW E46 323i Limousine (Stahlblau Metallic)

Obrázok

Patqooo

Utorok, 5. Júna 2012, 22:13

Ja mám len a len dobré skúsenosti s firmou P.T Auto na Omskej v Košiciach... Super prístup, všetko podrobne vysvetlia, poukazujú. Skutoční profíci.

onyx32
Auto: BMW118d
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 11. Júna 2012, 21:35

BAYERN PARTNER-ZVOLEN...zlaty chlapci,dlho sa necaka ,vedia odpovedat na co sa opytam mily usluzny....kava samozrejmostou. SUPER SPOKOJNA

ancaaa
Auto: e46 330ci

Pondelok, 25. Júna 2012, 11:52

Tempus Kosice 0,0bodu
Regnum Presov -0,0bodu
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

tomtur
Kraj: Bratislavský

Streda, 11. Júla 2012, 10:39

je možné, aby mi človek z Tempusu na zlatých dvihol telefón na 4. pokus, povedal, že má veľa roboty a mám zavolať neskôr alebo prisť osobne a zložil? OK, tak ja, úbohý obyčajný človek prosiaci sa o náhradný diel velaváženého pána predajcu, asi aj majoritného akcionára BMW v jednej osobe nabudúce prídem teda na zadrbané zlaté piesky osobne sa opýtať, či majú ten ktorý diel a ked nemajú, tak prídem teda niekedy zas vyskúšať...
Pokiaľ k tomu nebudem donútený, nejdem tam už radšej nikdy.

V automotive ho mali na sklade, mali čas dokonca mi to povedať cez telefón, sedel tam mily pán ktorý ma ubezpečil že ani s E36-kou tam nebudem posobiť ako truhlík a že ju mám spokojne doniesť na servis k nim....

mexican
Auto: modré géčko
Kraj: Trenčiansky

Streda, 11. Júla 2012, 10:59

tomtur napísal:
je možné, aby mi človek z Tempusu na zlatých dvihol telefón na 4. pokus, povedal, že má veľa roboty a mám zavolať neskôr alebo prisť osobne a zložil?

Skús sa o tento milý zážitok podeliť aj na zákazníckej linke BMW.

0850 269835
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

moila
Auto: Toyota Verso

Streda, 11. Júla 2012, 12:54

Ja chodim iba do Automotivu v ruzinove...kedysi v minulosti boli tiez sem-tam nevrly (ale iba jeden co sedi hned napravo od vchodu), ale nie az tak extremne ako si opisal ty...Ked ale sedim u p. Witteka, alebo u toho druheho co sedi pri dverach do dielne tak neni o com...a je to blizsie nez Zlate...

mexican napísal:
Skús sa o tento milý zážitok podeliť aj na zákazníckej linke BMW.

0850 269835
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Sobota, 21. Júla 2012, 06:21

tomtur napísal:
je možné, aby mi človek z Tempusu na zlatých dvihol telefón na 4. pokus, povedal, že má veľa roboty a mám zavolať neskôr alebo prisť osobne a zložil? OK, tak ja, úbohý obyčajný človek prosiaci sa o náhradný diel velaváženého pána predajcu, asi aj majoritného akcionára BMW v jednej osobe nabudúce prídem teda na zadrbané zlaté piesky osobne sa opýtať, či majú ten ktorý diel a ked nemajú, tak prídem teda niekedy zas vyskúšať...
Pokiaľ k tomu nebudem donútený, nejdem tam už radšej nikdy.

V automotive ho mali na sklade, mali čas dokonca mi to povedať cez telefón, sedel tam mily pán ktorý ma ubezpečil že ani s E36-kou tam nebudem posobiť ako truhlík a že ju mám spokojne doniesť na servis k nim....

Prečo neobjednavas z automotivu? Ešte ako tak normalnejsi BMW servis v BA a všetci ostatní objednavaju veci od nich. Tempus sú sracky.
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

biker
Auto: E 39,E91,F36

Utorok, 24. Júla 2012, 23:06

tempus cely aj s majitelom je na dve veci... ](*,)

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Streda, 25. Júla 2012, 07:50

ja musim pochvalit Bawaria Zilina za velku ochotu pri zistovani servisnej historie. Sice to trvalo skoro dva dni, ale teta mi este v prvy den vecer volala a silno sa ospraedlnovala, ale vraj mali problem so systemom a nemohli sa napichnut na ustrednu databazu...

na druhy den rano mi volala cela usluzna, povedala ako sa veci maju a podakovala sa za prejaveny zaujem :)

S tym, ze este sama podotkla, ze ano kupovat nove auto je kokotina a lepsie je doniest si rocne z DE, vraj to tak casto sami tiez robia :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

xH4wK

Pondelok, 6. Augusta 2012, 08:27

Neviem ci smerujem otazku spravne, ale existuje v KE iny servis ako tempus ktory spravi servisovanie na aute v ramci zaruky BMW ? Lebo ak tu je len tempus a pozeram co tam su za ludia tak uvazujem ci sa oplati predlzovat na aute zaruku :D

ancaaa
Auto: e46 330ci

Pondelok, 6. Augusta 2012, 08:57

xH4wK napísal:
Neviem ci smerujem otazku spravne, ale existuje v KE iny servis ako tempus ktory spravi servisovanie na aute v ramci zaruky BMW ? Lebo ak tu je len tempus a pozeram co tam su za ludia tak uvazujem ci sa oplati predlzovat na aute zaruku :D

ked nemas nejaky velky problem z aftom a nie nejakych 4 rokov zaruky tak im kasli na hlavu davat za olej o 150percent a za filtre o 100percent plus servisne prace 300percent viac neviem ci sa oplati :-))
E46 330Ci SMG1

život je hra,hrajte ju naplno...

xH4wK

Pondelok, 6. Augusta 2012, 10:11

SKor myslim prave ze planujem teraz kupit rok-dva stare auto ktore je este v zaruke a uvazoval som o doplateni 3 rokov dalsej zaruky ale ked pozeram jak tu funguje tempus v KE tak mi je z toho zle, oplati sa to vobec ? Nepokazia viac ako opravia ? :)

gf.no1
Auto: X5 E70

Pondelok, 6. Augusta 2012, 10:51

Moj osobny nazor je ze je to banda magorov a nafukancov ktory robia len hambu spolocnosti
● BMW X5 E70 sd● Subaru Impreza WRX STI● AlfaRomeo Giulietta●KTM sxf 250● Suzuki LTR450 ex●Mini one ex●Mitsubishi Pajero ex●Toyota RAV4 ex●E61 535d ex ● E39 530d Touring ex● E36 316i Compact ex● Mazda 323 GTR ex

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 37 neregistrovaných