... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
tomtur napísal:je možné, aby mi človek z Tempusu na zlatých dvihol telefón na 4. pokus, povedal, že má veľa roboty a mám zavolať neskôr alebo prisť osobne a zložil?
mexican napísal:Skús sa o tento milý zážitok podeliť aj na zákazníckej linke BMW.
0850 269835
tomtur napísal:je možné, aby mi človek z Tempusu na zlatých dvihol telefón na 4. pokus, povedal, že má veľa roboty a mám zavolať neskôr alebo prisť osobne a zložil? OK, tak ja, úbohý obyčajný človek prosiaci sa o náhradný diel velaváženého pána predajcu, asi aj majoritného akcionára BMW v jednej osobe nabudúce prídem teda na zadrbané zlaté piesky osobne sa opýtať, či majú ten ktorý diel a ked nemajú, tak prídem teda niekedy zas vyskúšať...
Pokiaľ k tomu nebudem donútený, nejdem tam už radšej nikdy.
V automotive ho mali na sklade, mali čas dokonca mi to povedať cez telefón, sedel tam mily pán ktorý ma ubezpečil že ani s E36-kou tam nebudem posobiť ako truhlík a že ju mám spokojne doniesť na servis k nim....
xH4wK napísal:Neviem ci smerujem otazku spravne, ale existuje v KE iny servis ako tempus ktory spravi servisovanie na aute v ramci zaruky BMW ? Lebo ak tu je len tempus a pozeram co tam su za ludia tak uvazujem ci sa oplati predlzovat na aute zaruku