... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 Pytam sa iba informacne kedze sa k tebe chystam
 Pytam sa iba informacne kedze sa k tebe chystam 

Arnold napísal:Je mozne si v niektorej zatacke hodit na motokare driftik?Pytam sa iba informacne kedze sa k tebe chystam

čo sa týka tých ľudí nechápem prečo ti ich tam zamestnanci pustili, robíme to až keď sa opýtajú zákazníka či by mu to nevadilo. Zrejme meškala nejaka rezervácia a chceli to vykriť
 čo sa týka tých ľudí nechápem prečo ti ich tam zamestnanci pustili, robíme to až keď sa opýtajú zákazníka či by mu to nevadilo. Zrejme meškala nejaka rezervácia a chceli to vykriť   Kedy si tam bol ? Aby som sa na to opýtal ...
 Kedy si tam bol ? Aby som sa na to opýtal ... Takisto semafor. V priebehu nasledujúceho týždňa ideme upraviť trať, pridať pár zákrut aby sa to trošku predĺžilo. Štarty budú po požiadaní aj pevné(po zhasnutí semaforu, ten je prepojený s časomierou). Čiže nie je problém najprv urobiť kvalifikáciu a neskôr pevný štart z roštov. Chceme hlavne rozšíriť možnosti predbiehania a celkovo trať zatraktívniť.
 Takisto semafor. V priebehu nasledujúceho týždňa ideme upraviť trať, pridať pár zákrut aby sa to trošku predĺžilo. Štarty budú po požiadaní aj pevné(po zhasnutí semaforu, ten je prepojený s časomierou). Čiže nie je problém najprv urobiť kvalifikáciu a neskôr pevný štart z roštov. Chceme hlavne rozšíriť možnosti predbiehania a celkovo trať zatraktívniť. 
											 dali sme s kamosmi po 20minut a dobre bolo.
 dali sme s kamosmi po 20minut a dobre bolo. 
											 som skoro zomrel ... dostal si zľavu ano ?
 som skoro zomrel ... dostal si zľavu ano ? 

... ide sa jednym smerom, esicko sa da ist na plny kotol a vsetky ostatne su lave 20min mi bolo az az.... ku koncu som uz nevladal
... ide sa jednym smerom, esicko sa da ist na plny kotol a vsetky ostatne su lave 20min mi bolo az az.... ku koncu som uz nevladal 

tešim sa konečne sa vyblaznim
 tešim sa konečne sa vyblaznim