... všetko o BMW ...
bruno75 napísal:uvediem priklad: minule som na showroome videl udajne velmi slusne nalozenu F10 530xd za cca 80.000 €, poviem uprimne nechcel by som ju (ani v pripade, ze by som na nu mal), pretoze aj ked mala plno peknych vychytavok (automaticke zatvaranie kufra, calunenie Nappa Exclusive, strop v Alcantre...... - myslim, ze len ta doplnkova vybava stala cca 35.000€) nemala HUD, ACC a este zopar dalsich veci, ktore by som od auta tejto triedy vyzadoval....
mexican napísal:A potom príde za tebou predajca a začne ťa presviedčať, že práve tie veci čo sú v tom konkrétnom aute, sú úplne najdôležitejšie a tie čo by si tam chcel sú úplné chujoviny a zbytočnosti.
Normálne ma až udivuje čo je to za dementov, ktorí vyskladávajú tie autá čo sú ako skladovky vystavené v showroomoch.
voMacK napísal:ja si pamatam, jak nas tam pan V. v TOB presviedcal, ze HUD je uplna picovina, ze to stejne nikdy nevyuzijeme...
miki012 napísal:jako uz je to az trapne stale riesit vybavu...ja som zastanca kde nic nieje nema sa co pokazit![]()
voMacK napísal:
v takom pripade, prudko odporucam kupit bicykel :))
voMacK napísal:niektori ludia fakt nedokaze prezit, ze nemaju "plnu vybavu"....
nedavno sme tu mali experta, co sa tu bil do prs, ze on ma auto v "plnke" a ked sme ho ja aj ini vyviedli z omylu tak tu zacal prskat a urazat sa a kecat nezmysly o tom, ako ho urazame a podobne kraviny...
este sa vratim k tej 535d, co sem dal uzivatel "petertamo":
aby ti bolo jasne - ja som sa do teba nijak nenavazal, myslel som to v dobrom, ked ti napisem, ze to auto nema bohvieaku vybavu [na tom proste trvam - je to cca na urovni mojej 520d]; tak to myslim tak, ze dokazes najst aj omnoho zaujimavejsie kusy a netreba skocit hned po niecom co ma zaujimavu cenovku...vacsina aut, pokial su velmi lacne, ma to svoj skryty a nepekny dovod...
a tiez si myslim, ze E60 je auto pri ktorom je vybava velmi podstatna..ak si nenarocny na vybavu kup ochcavku RS, alebo nejaky ostry PAssat a mas klud a vyjde ta to lacnejsie [aj co do servisu aj do obstaravacich nakladov]...ale do E60 535d proste patri urcity nadstandard....inak v kupe toho auta ja osobne nevidim zmysel...
petertamo napísal:ide o sportove auto a čim viac hlúposti tým ťažšie auto co si mysliš o kolko viac vazia komfortne sedačky od športovych?