... všetko o BMW ...
miki012 napísal:ja som teraz presiel z 330d do 525d a poviem vam ze ta 525 je odost lenivsia ako ta 330d ale myslim ze ta 5ka uz nieje na nahananie sa je to na pohodlne cestovanie.ako tu niekto pisal sadny do fobie a potom az pochopisinac u bmw je taky problem ze sa zda ze to auto nejde az tak rychlo ale ked sa vezies v inej znacke tak pozeras ze to auto netaha vobec... a 535 ide ozaj dobre len si myslim ze je to zbytocne lebo u nas ten motor nevyuzijes...
l.bily napísal:bratu ta 330d sa tu neda vyuzit...a stuto 525 nemam problem obehnut 10aut aj tak tu 90% aut su 100konove bicykle. a ked uz zacnes mat rodinu ako ja tak riesis ine veci ako lietat z autom jak blazen.a stu fabku si to zabilpraveze u nas ho vyuzijes, ked ides cez slovensko stale v kolone 70-80 na 535 tomu jebnes a mas ich prednehnutych 10 na supu, na dialnici to roztiahnes aj s fabkou na 180. To si s teda moc nepomohol z 330 na 525 co sa tyka motora, ja som mal tiez v plane kupit 525 ze bude stacit ale ako som sa vtom povozil tak ma to celkom sklamalo 530 je taky ideal ale aj tak pojde na chip.
miki012 napísal:bratu ta 330d sa tu neda vyuzit...a stuto 525 nemam problem obehnut 10aut aj tak tu 90% aut su 100konove bicykle. a ked uz zacnes mat rodinu ako ja tak riesis ine veci ako lietat z autom jak blazen.a stu fabku si to zabiltych 180 snej dostanes tak volnym padom z lietadla
l.bily napísal:fabia 180 na tacho realne ide 160...a to ze je 530 silnejsia to je pravda ale ja som pisal ze 525 na nase cesty uplne staci.ja mam tiez rodinu, ale bmw som si kupoval hlavne kvoli motoru a len pisem ze ked som zrovnaval 525 s 530 tak tam bol velky rozdiel, a 525 ma velmi sklamala, lebo rozmyslal som aj nad tou, nakolko ich je viacej a su lacnejsie a ta fabka tych 180 da , nemyslel som tym trojvalec, http://www.youtube.com/watch?v=5UmQ3VKL ... re=related fabiu som nikedy nemal ale kamos hej a rozkotulalo sa to tiez