... všetko o BMW ...
Patkola1 napísal:voMacK
nepoznám Ťa osobne ale čo čítam tu na fore tak ty máš nejakú úchylku stále kritizovať tie výbavy.A myslím si že kožené športové sedadlá sú trošku vyššie ako komfortné.či sa mýlim??
nepoznám Ťa osobne ale čo čítam tu na fore tak ty máš nejakú úchylku stále kritizovať tie výbavy.A myslím si že kožené športové sedadlá sú trošku vyššie ako komfortné.či sa mýlim??
Patkola1 napísal:Chceš povedať že na E91 pred FL s XDrive sa dával M paket nárazníky prahy a podvozok???
Interiér mám aj ja ale exteriér o tom teda neviem!Aspoň nie originál!A zase je rozdiel mať M paket kompletný a nekompletný!!!!
Keby to tak bolo tak by som asi nemusel kupovať na auto origoš tlmiče na XD kedže iné sa tam dávať nemajú tvrdí Martin46!!!!!!!
eko.fresh napísal:
Podvozok sa nedaval. M Sports suspension (S704A) sa X kombinovat nedalo ale Exterier sa dal
l.bily napísal:vzdy sa pod plnou vybavou v minulosti myslelo a tradovalo abs, esp, posilovac riadenia,kozene sedacky,klimatizacia, vyhrievanie, central, okna v elektrike, cuvacie senzore,airbag pokial mozno viac ako 2dnes uz je to prakticky zaklad co je bmw socka. U bmw sa o plnke neda hovorit, len konstatovat ci je to socka alebo do akej miery je naplnena