... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: kupa 535d

Pondelok, 30. Apríla 2012, 21:48

ACC, HUD, comfort seats, drziaky napojov, m-packet, ohrev zadnych sedaciek, adaptive drive, etc etc.. :)
komplet zoznam tu: post649269.html#p683719
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

petertamo
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Pondelok, 30. Apríla 2012, 22:21

ja som písal ze to ma slušnú výbavu nie ze tam je vsetko co by BMW do toho auta dokázalo namontovať lebo za 12 000€ je to dost dobrej vybave.
Podstatne je aby to auto bolo komplet servisovane, neburane,nefajciar a aby to nemalo 200tkm a nie vyhrievané zadne sedadlám ktore nema 70% 7er .
ved vzadu nesedím.

voMacK

Pondelok, 30. Apríla 2012, 22:29

sak ja som len napisal, ze podla mna ta vybava je skor slabsi priemer.. :)
ak je tam vsetko co vyhovuje tebe, tak nie je o com...
ale osobne mi na tom aute nieco nehra...
-- P.R.

Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring

Utorok, 1. Mája 2012, 18:54

voMacK

nepoznám Ťa osobne ale čo čítam tu na fore tak ty máš nejakú úchylku stále kritizovať tie výbavy.A myslím si že kožené športové sedadlá sú trošku vyššie ako komfortné.či sa mýlim??

voMacK

Utorok, 1. Mája 2012, 19:20

Patkola1 napísal:
voMacK

nepoznám Ťa osobne ale čo čítam tu na fore tak ty máš nejakú úchylku stále kritizovať tie výbavy.A myslím si že kožené športové sedadlá sú trošku vyššie ako komfortné.či sa mýlim??

mylis sa a to hend dva krat! :)
po prve - nemam uchylku, ale nemam rad ked niekto pise "full vybava" na E60 [konkretne tato 535d, ktora sa tu posledne riesila proste ma vybavu taky priemer..ale ako som napisal, ak to jemu staci, tak nech to neriesi...hlavne, ze to vyhovuej jemu...
a po druhe sportove sedacky su lacnejsie ako comfort seats.... [jednak samotny priplatok za sportove sedacky bol mensi a mozes ich mat aj v latke, kdezto ku comfort bolo potrebne dokupit kozu, ovladanie bedrovej opierky a pamat sedaciek...
-- P.R.

bruno75

Streda, 2. Mája 2012, 15:29

Patkola1 napísal:
voMacK

voMacKa poznam osobne a musim povedat, ze v doplnkovych vybavach a ich kombinaciach (co s cim ide) u E60 sa vyzna ako malokto, takze v tomto bode by som sa do neho urcite nenavazal... :mrgreen: ako voMacK napisal toto konkretne auto ma od "fullky" asi tak daleko ako moje auto od Bugatti Veyron :mrgreen:
pokial ode o tie Comfort seats vs. Sport seats, ver tomu, ze komfortne sedadla su podstatne viac ako sportove (nielen cenou), az si niekedy sadnes do auta s komfortnymi sedackami pochopis... 8)

l.bily
Auto: BMW 630D xDrive G32
Kraj: Trnavský

Streda, 2. Mája 2012, 17:20

Patkola1 napísal:
voMacK

to vies ten stvorvalec si musi nejako kompenzovat :D :D :D

petertamo
Auto: BMW
Kraj: Žilinský

Streda, 2. Mája 2012, 18:06

nepísal som o full výbave ale o slušnej

Vollleder-Montana-Grau Sportsitze Memoryfunktion Edelholzausführung Navigationsysstem Professional mit Tv Funktion Standheizung mit Fernbedienung Panorama-Glasdach El.Verstellbar Xenon- Scheinwerfer Sitzheizung Tempomat El.Fensterheber Klima- automatik 2 Zonen Partikelfilter Einparkhilfe (PDC) ABS ESP Regensensor Dachrelling Lederlenkrad mit Multifunktion El.Verstellbar EL.Heckklappenbetätigung EL.Verstellbare außenspiegel Getönte Scheiben BMW M-Sportfahwerk BMW Sprachsteuerung CD-Wchsler 6 Fach DVD Funktion El.Wegfahrsperre Servolenkung Freisprecheinrichtung mit Handy und Bluetooth Leichtmetallfelgen Sommer Alu Original BMW Felgen Winnter Alu Original BMW

ale hlavne u 535d ide o výkon.

mňa by len zaujímalo ci existuje e60-61 s tou jeho plnou výbavou co píše alebo mam pocit ze sa bavím s fanusikom Star Treku :D

l.bily
Auto: BMW 630D xDrive G32
Kraj: Trnavský

Streda, 2. Mája 2012, 19:01

vzdy sa pod plnou vybavou v minulosti myslelo a tradovalo abs, esp, posilovac riadenia,kozene sedacky,klimatizacia, vyhrievanie, central, okna v elektrike, cuvacie senzore,airbag pokial mozno viac ako 2 :D dnes uz je to prakticky zaklad co je bmw socka. U bmw sa o plnke neda hovorit, len konstatovat ci je to socka alebo do akej miery je naplnena

voMacK

Streda, 2. Mája 2012, 19:05

ja som ti napisal len svoj nazor a to, ze na 535d ta vybava nie je nejaky nadpriemer a to je proste fakt...ver ze tych E60 som videl viac ako dve, ci tri :)
a znova ti pisem, ze pokial to vyhovuje a staci tebe, tak no problem..v kazdom pripade najdes s takouto motorizaciou aj omnoho slusnejsie nalozene auta, a ja hladat 535d tak sa konkretne s kuskom, co si dal ty neuspokojim...

co sa tyka "nalozenych" E60...ver, ze su take, ktore v zaklade stalo 45tis eur mali priplatkovu vybavu za dalsich 50litrov..ale je ich malo...
cize debilne reci o tom, ze si nieco kompenzujem a podobne si nechajte pre seba.....
ked sa tu niekto pyta na nazor na konkretne auto, tak mu ho napisem, nakolko mu s tym chcem akurat tak pomoct ...
[vynimkou su socialy predavane pod hlavickou "plna vybava" ... :) ]

p.s. napr taky bruno75 ma vybavu ktora by ma bohato uspokojila a to ma "len" 530xD :)
a ked clovek hlada, tak take auto nie je problem najst...

p.p.s. "plna vybava" u bmw de facto ani neexistuje...pretoze kopa veci sa navzajom vylucuje....a zatial som fakt nevidel ani E60, kt. by mala uplne vsetko co sa dalo dat v ramci moznosti...
-- P.R.

voMacK

Streda, 2. Mája 2012, 19:12

Patkola1 napísal:
voMacK

teraz ma napadlo, ako si ty raz niekomu v nakupnej poradni povedal, ze na E90 330xd sa nerobil m-packet ](*,) ](*,)
ja sice kritizujem, resp zhodnotim vybavu, ale aspon netrepem vyslovene kraviny [obcas :D ]
-- P.R.

Patkola1
Auto: BMW 330 XD Touring

Streda, 2. Mája 2012, 20:12

Chceš povedať že na E91 pred FL s XDrive sa dával M paket nárazníky prahy a podvozok???
Interiér mám aj ja ale exteriér o tom teda neviem!Aspoň nie originál!A zase je rozdiel mať M paket kompletný a nekompletný!!!!
Keby to tak bolo tak by som asi nemusel kupovať na auto origoš tlmiče na XD kedže iné sa tam dávať nemajú tvrdí Martin46!!!!!!!

eko.fresh
Auto: bmw
Kraj: Zahraničie

Streda, 2. Mája 2012, 21:00

Patkola1 napísal:
Chceš povedať že na E91 pred FL s XDrive sa dával M paket nárazníky prahy a podvozok???
Interiér mám aj ja ale exteriér o tom teda neviem!Aspoň nie originál!A zase je rozdiel mať M paket kompletný a nekompletný!!!!
Keby to tak bolo tak by som asi nemusel kupovať na auto origoš tlmiče na XD kedže iné sa tam dávať nemajú tvrdí Martin46!!!!!!!

Podvozok sa nedaval. M Sports suspension (S704A) sa X kombinovat nedalo ale Exterier sa dal

voMacK

Streda, 2. Mája 2012, 21:03

eko.fresh napísal:

Podvozok sa nedaval. M Sports suspension (S704A) sa X kombinovat nedalo ale Exterier sa dal

presne tak :wink:
to plati obecne na prakticky vsetky motorizacie, ze x-drive sa neda kombinovat s m-packet podvozkom...ale s aerodynamickym, ci interierom, to zhola nic nema....
-- P.R.

bruno75

Štvrtok, 3. Mája 2012, 09:08

l.bily napísal:
vzdy sa pod plnou vybavou v minulosti myslelo a tradovalo abs, esp, posilovac riadenia,kozene sedacky,klimatizacia, vyhrievanie, central, okna v elektrike, cuvacie senzore,airbag pokial mozno viac ako 2 :D dnes uz je to prakticky zaklad co je bmw socka. U bmw sa o plnke neda hovorit, len konstatovat ci je to socka alebo do akej miery je naplnena

to s tym tradovanim mas sice pravdu, ale treba si uvedomit, ze od tych cias uz uplynulo veeeeela vody v Dunaji :mrgreen: ono boli aj casy, ked ABS bolo luxusnou a velmi drahou priplatkovou vybavou top-limuzin a dnes sa uz ziadne auto bez ABS nepredava
aj ja som si kedysi myslel, ze moje auto ma "full vybavu" - voMacK ma z toho pomerne rychlo vyviedol :mrgreen: , ale na rozdiel o niektorych (z Vas) z toho nerobim problem a dnes viem, ze BMW s "fullkou" asi skutocne neexistuje prave preto, ze kazdemu vyhovuje nieco ine a zoznam priplatkovej vybavy BMW je tak rozsiahly, ze vsetko sa do auta ani namontovat neda...
uvediem priklad: minule som na showroome videl udajne velmi slusne nalozenu F10 530xd za cca 80.000 €, poviem uprimne nechcel by som ju (ani v pripade, ze by som na nu mal :mrgreen: ), pretoze aj ked mala plno peknych vychytavok (automaticke zatvaranie kufra, calunenie Nappa Exclusive, strop v Alcantre...... - myslim, ze len ta doplnkova vybava stala cca 35.000€) nemala HUD, ACC a este zopar dalsich veci, ktore by som od auta tejto triedy vyzadoval....
aj mna celkom pobavi, ked niekto ospevuje nejake auto, aku ma super full vybavu a pritom tam nema ani polovicu veci, ktore by som ja chcel vo svojom povedzme priemerne vybavenom auticku
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných