... všetko o BMW ...

Lil_Ego napísal:Chlapci je to cista zavist lebo keby ste na to mali tak aj vy si date do aut plyn a robite ramena ze nie a Kaco sa moze smiat ludom co maju velke objemi a jebu tam lowe za beno jedna radost a on to dava za polovicu s tym istym vykonom poznam aj vykonnejsie auta co maju plyn a je to parada a vykon ziadna strata napr. (E39 M5, Audi W12 6.0) a tieto auta nemaju chalani co rano na pumpe rozmyslaju ci natankuje za 10 alebo za 15 eur takze ja by som povedal ze je to uplne v poriadku.
Inac Kaco ten tvoj ponik M3 je po tej Autoglym kure na tych foto ako nove auto z linky pred 3 minutami spustene

germancars napísal:uspechy v realnych zavodoch
germancars napísal:kupit si auto ktore ma cca 340 koni, zerie kombinovane 10 litrov ..a dat tam plyn to je take...slovenske ..
ako keby pri prevadzke Mka islo o tych par eur ktore sa usetri plynom..ja nemam nic proti plynu ale plyn v eMku je totalna dehonestacia znacky M power.. a kto nevie co znacka M power znamena nech si nastuduje historiu ..tie auta su take drahe a cenene lebo je to pojem a maju za sebou uspechy v realnych zavodoch..to nie je 540i ...tam by som na plyn nepovedal ani pol slova
nabuduce si kupte porsche a dajte si tam plyn... a nalepku dozadu LPG..to je presne ono...
 Autoglym pouzivam tiez a mozem potvrdit kvalitu ze rozumnu cenu!
  Autoglym pouzivam tiez a mozem potvrdit kvalitu ze rozumnu cenu! 
											 nechapem co je zle nad plynom dokonca ani v Mku nepovedal by som ani pol slova keby to tomu motoru nejako skodilo alebo neviem co mu to robilo uz by ste sa fakt mali spametat... osobne si tiez dam do auta lebo som pojebana socka podla clenov BMWKLUBU a bude to V12 nech vas vsetkych rozjebe od zlosti lebo znicim nadauto a majstrovske dielo BMW pritom je to len pojebane auto
 nechapem co je zle nad plynom dokonca ani v Mku nepovedal by som ani pol slova keby to tomu motoru nejako skodilo alebo neviem co mu to robilo uz by ste sa fakt mali spametat... osobne si tiez dam do auta lebo som pojebana socka podla clenov BMWKLUBU a bude to V12 nech vas vsetkych rozjebe od zlosti lebo znicim nadauto a majstrovske dielo BMW pritom je to len pojebane auto 
   Akože tiež nechapem M3+LPG.Bud chcem M ko ako vyslo s fabriky alebo ked chcem ekonomiku si kupim Corsu 0,1 ECODRIVE LPG HYBRID.Ci to mam chapat akoze ze mam byt vysmiaty ze jazdim na mku o polovicu lacnejsie,so sporakom v kufri a super hrejivim pocitom?
 Akože tiež nechapem M3+LPG.Bud chcem M ko ako vyslo s fabriky alebo ked chcem ekonomiku si kupim Corsu 0,1 ECODRIVE LPG HYBRID.Ci to mam chapat akoze ze mam byt vysmiaty ze jazdim na mku o polovicu lacnejsie,so sporakom v kufri a super hrejivim pocitom?
germancars napísal:kupit si auto ktore ma cca 340 koni, zerie kombinovane 10 litrov ..a dat tam plyn to je take...slovenske ..
 tak to si vychital
 tak to si vychital

revenge napísal::shock:Akože tiež nechapem M3+LPG.Bud chcem M ko ako vyslo s fabriky alebo ked chcem ekonomiku si kupim Corsu 0,1 ECODRIVE LPG HYBRID.Ci to mam chapat akoze ze mam byt vysmiaty ze jazdim na mku o polovicu lacnejsie,so sporakom v kufri a super hrejivim pocitom?
Pozrite si mobile.de na predaj 1234 M3 a az jedna ma LPG to hovori myslim za vsetko vivat slovakia pani