... všetko o BMW ...
germancars napísal:m3 je m3..od beznej 3ky aj 328cky je to na mile daleko.. je to ina liga, ine ihrisko a aj iny sportjedine co tie auta maju spolocne je kasna
na 3.2ke som nejazdil, ale sam vlastnim m3 3.0 a to auto ide fakt k*****vsky..dostal som sa k tomu autu nahodou, nikdy som ho nechcel ani o nom nesnival...ale ziskalo si ma..len to chce vysoku skolu jazdenia je to pani auto ak chces z neho ziskat maximum
El Heic napísal:No...už mám jednu vyhliadnutú, možno ju pôjdem pozrieť cez týždeň. Samozrejme ak sa nič dôležité nedozviem z kontroly z vin-ka.
Dogg88 napísal:no s bohom...tak ta si uz svoje vytrpela ako pozeramdal by som za nu 4000€ maximalne
El Heic napísal:... Keby ste o nejakej babike vedeli dajte vediet.
germancars napísal:na jednej strane ma fascinuju ludia, ktori dokazu pytat za takuto m3ku skoro 9000 pricom je evidentne ze na nej driftovali...za tu konkretne by som ja mal srdce pytat maximalne tak 6000...
na druhej strane ma este viac fascinuju ludia, ktori pridu kupovat skoro 20rocnu m3 za 5000 s meracom hlbky laku a ocakavaju stav noveho vozu...treba sa trochu prebrat..
El Heic napísal:Bratu. Evidentne je len ze rad zvelicujes....je rozdiel dat za "20" rocne auto 5000€ alebo 8000 € . Tiez je rozdiel driftovat na m3jke rok alebo 7rokov. Preto sa tato sekcia vola NAKUPNA PORADNA.
cretino napísal:
dodoIPD napísal:Zaklad je nechat zohriat OLEJ na minimalne 75-80 stupnov a nedrzat obmedzovac od rana do vecera, popripade dat poriadnu sodu a hned vypnut, pretoze ked sa ten motor vypne taky horuci tak amen tma.