Pondelok, 26. Marca 2012, 17:32
Tuto temu zakladam, aby sa tu mohol kazdy z Vas uvolnit v pripade, ze ho vytacaju arogantni chodci. Jazdim vela po Trnave a musim povedat ze je to zatial mesto s najhorsimi chodcami, akych som zatial postretaval. Dnes ma dorazil typek, ktory si spoza auta vybehol na cestu tak, ze som musel flekovat. Rukou som mu naznacil ci je normalny a ten kokotko mi oplul auto a utekal dalej!!!!!
A este som pocul ako krical ze som jebnuty a nevim davat pozor. Toto ma samozrejme dorazilo pretoze som ohladuplny, chodcov pustam a davam si sakra pozor. Ale ked niekto drzo vybehne na vozovku a ani sa nepozrie na Vas, proste vstupi Vam do cesty a ide si, ako by sa nic nedialo...toto ma vie maximalne vytocit. Takymto ludom povacsine nezastavim a nech si stoji na krajnici aj pol hodiny. Vrchol je ked o 15m dalej je prechod pre chodcov! Viem, ze vo vyhlaske je uvedene ze vodic musi zastavit vozidlo na prechode, ak nan chodec vstupil. Ale vie mi niekto vysvetlit ci musim zastavit chodcovi ktory sa rozhodne ist cez cestu mimo prechodu ???
Neviem ako vy, ale rad si vypocujem podobne pribehy...aby som nemal pocit ze som tu sam, kto sa v aute nonstop vytaca nad ovcami. Tiez som chodec a respektujem vozidla..a asi to cakam aj od inych.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more
Lowered wagon - pribeh