Suhlas s germancars, .... mal som moznost nastastie vlastnit aj E36 M3 (3,2), aj E39 M5 a E46 M3, no z E36 som mal zatial asi najlepsi pocit co sa "sportoveho" nacinia tyka a pure sport driving feelings.
Neporovnavam casy, nemal som moznost vyskusat E36 na ringu, a porovnat ju s E46, no na p. babe to bolo auto velmi porovnatelne s E46 (odmysliac SMG na ktoru nedam dopustit). Najma som z toho mal asi naj_prirodzenejsi pocit, najlepsiu odozvu na okamzitu situaciu, v ktorej sa auto nachadza, odozvu na plyn, brzdy, vsetko .... Je zasa pravda, ze nebola 100% seriova...
Kazdopadne je to (nastastie) asi naj auto v pomere cena vykon, a mne osobne sa rovnako velmi paci (v cukrikovom stave). Hranate auta maju nieco do seba :-)
Tomas, Lotus bol aj jeden z mojich kandidatov pred E46 M3 spolu s nejakou 911

, drzim prsty, Exige je urcite dobra volba, budes to mat LHD?, alebo RHD?, LHDciek tusim vela nie je, no ak to bude len auto na Ring, tak ani RHD nie je zle, v premavke to uz nie je kto vie co, mal som znameho, co s RHD predbiehal, a len co "cely" vykukol na okreske spoza pred nim iduceho auta, aby sa kukol, ci moze predbiehat, tak .... si domyslite sami...... ;-/
Ex - Renault 5 TL, Renault 5 GT Turbo, Fiat Uno Turbo, Peugeot 106 1,6 GTi, Ford Focus ST, Impreza Sti (now)
Ex - BMW E30 325 Coupe
Ex - BMW E36 316 Compact
Ex - BMW M3 E36 3,2
Ex - BMW M5 E39
Ex - BMW M3 E46
Current: Non BMW (+ E46 Compact 2,0d)