... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
kosti123 napísal:Tak to je podstatne iny problem. V TIS sa pise o oneskoreni zaberu o 2 sekundy a nie o tom, ze sa auto pomaly rozbieha.
Engagement with a time lag (longer than 2 seconds)
kosti123 napísal:time lag znamena ze nastup je oneskoreny a nie ze treba auto prestartovat niekolko krat. TIS pise o tom, ze po zaradeni Dcka trva par sekund kym sa v prevodovke spravi dostatocny tlak na rozbehnutie. Stale hovorim, ze je to iny problem.
Leakage inside the transmission, C1 clutch empties during the parking period. As a result, positive engagement is only gained with a time lag the first time a drive position is engaged after a lengthy parking
eko.fresh napísal:Ten link hovori o tom ze po dlhsom odstaveni vozidla (napr. cez noc) zaradis D pridas plyn, otacky idu hore ale vozidlo sa nerozbieha alebo velmi pomaly.
TibiKE napísal:tak to je jasne inak kolko mas km? ja mam 203tisic a zacinam mat obavy ze ma to zrejme tiez bude cakat skor ci neskor a predat by som svoje nerad
TT-SIMIK napísal:každopadne to nieje normálne, môj automat ked je studený,tak čaka tak o 1 sekundu dlhšie na rozbeh,ale inak je to ok, ak sa auto nechce rozbehnut,tak to musím byt zlym olejom(už opotrebovanym nehovorim,že spalenym) a stavom prevodovky,tým ktorým sa to podarilo vždy rozchodit,odporučam taktiež navštevu prevodovkara.....)))))
teraz som volal z mojim prevodovkárom a ak sa to začína pomaly v zime strat, z rozbiehaním, treba si uvedomit, že či na tom aute su robené servisy prevodovky, aknie,tak to je predzvest opotrebovaného oleja a filtra,takže autamataci ak si chcete ušetrit velke LOVE za opravu prevodovky,tak mi píšte a vybavíme vymenu oleja........