... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
ferino250 napísal:
auto som doviezol z belgicka v serviske som si nevšimol žeby bolo pisane že bol meneny vtedy malo niakych 126000 tak som hned menil olej a všetky filtre ale na ten palivový som niako zabudol momentalne mam 151000 a chystam sa na vymenu oleja už teda kopmletnu výmenu filtrov :) uvidím či to teda pomôže ked bude novy ten palivový filter. Inak mam dodržiavat ten výmenný interval oleja 30000 ked ma nabehaných asi 24000 za 10 mesiacov? nieje to lepšie menit každých 20000km?
Kallon napísal:
ak sa pytas na moj nazor, tak olej v aute nikdy nemam dlhsie nez 15.000km bez ohladu ze je to long life. myslim, ze dost vela ludi tu na fore zastavi podobny nazor.
voMacK napísal:kamo 150tis km bez vymeny palivoveho filtra...bud rad, ze ti to vobec ide.......hned to vymen!
Kallon napísal:1. skus dat do nafty poriadnu davku VIF, kludne aj dvojnasobok, aspon uvidis ci je to naftou
2. tak to je palka, ze nebol meneny palivovy fillter, kolko mas km? ja na svojich autach menim kazdych 60.000km (toboz na dizli pred zimou)
3. ak nepomozu nasledovne skusky tak asi diagnostika ti pomoze
este jedna otazka, kde si bol skontrolovat zhavice? ako? vizualne ci si ich dal premerat.
Tot asi vsetko co sa ti da poradit spoza PC.
Kallon napísal:ja este mam tip ze je to baterka. pred mesiacom som riadil auto a mal som ho na parkovackach a radio slo asi 2h a baterka sa mi uplne vybila ze som nenastartoval.
Kallon napísal:
stvorvalce su velmi citlive na zhavice, ak mas jedno KO startuje na figu. sestvalec nastartuje aj s 2 zhavicmi KO, tak ako si napisal.
PetoEVO napísal:hmm neviem prečo sa ti vybila baterka až tak že si nenaštartoval ale pokiaľ viem auto ma ochranu pred úplný vybitím baterie pri poklese štavi v baterke ti automaticky vypne všetky nepotrebene veci ako svetla radio atd.... vždy v baterke tolko štavi aby naštartovalo ....