... všetko o BMW ...
Duplo napísal:No len sa mi tu nehadajte.
O kazdy voz sa oplati starat. Su kusky, ktore lestenky nie su a uz bohuzial ani nikdy nebudu. Je to aj pripad tejto zltej, nieco si uz prezila. Globalne je E36 M3 momentalne voz, ktory chalabohu/bohuzial je cenovo na dne aj napriek slusnemu pomeru cena-vykon. Nie je to este klasika a youngtimer ako napr. E30. Stale je to slusny voz aj na dnesne pomery ale E36ke chyba este tak 10 rokov aby sa stala klasikou.
blesk napísal:
Co inak taky Lotus Carlton?
Duplo napísal:Poznam to auto pod nazvom Lotus Omega, chalan v Zahorskej ma ciernu, v garazi, s mensimi vykonnostnymi upravami![]()
Stare twin turbo ale nie je nic co by ma nejak uputalo.
Jeho auto sa ale pri kazdom plnom plyne stavalo pomaly na zadne + rozstelovana zadna geometria
chefino napísal:
Toto je tá KE ?
SmartBastard napísal:Tomaaas ty si blázonťa 6tka je tiez tvoja? Som niekedy chcel ako GTcko ale zo starej ešte nerobili xdrive a potreboval som to aj do snehu... anyways, super to vyzera. A MB úplne podporujem, podľa mna nádherna klasika. Uz sa teším, ked sa uvidíme na ringu
Btw objednavame práve s Martinom AP racing BBK. Vybavila sa "špeciálna" cena, tak kebyze je záujem daj vedieť.
Duplo napísal:
645ka nie je moja ale sprostredkovaval som jej predaj diplomatom. Velmi prijemne vozenie.
Zo 190ky asi nic nebude, bola neprijemne burana (cez strechu), motor nie je povodny a obavam sa, ze tento kus uz bude tazko naberat na hodnote po takejto historii.
Majitel ho velmi nechce predat a teda prisposobil cenovku svojej neochote![]()
Ma ale Evo 1 s klasickym 2.3 Cosworthom no to uz nie je tak extremne limitovana edicia (v podstate je to raritka zarovno so seriovou M3 E30, nie EVOm) a prilis ma neoslovila.
speq napísal:645 nebola Gregorova ? :)
SmartBastard napísal:Netreba smútiť, myslím, že hračiek máš momentálne dost :) A ako ťa poznám niečo sa zase nájde. Ako sa darí ducati?