... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
johnyfly1 napísal:v budikoch su dve pamate teda v niektorych len dnu ale vacsinou jedna "plug n play" a druha vnutri co sa musi odpajkovat z plosaku.... kilometre su v oboch a tusim aj vsetko ostatne len uplne inac zapisane... tie 3 cisla sa daju cez dis v pohode len horsie je k nim prist mozno by ich poskytli aj bmw kto vie
Billie napísal:
Ja tie čísla mám. Teda nepozeral som ešte na tu A4 čo mám pod zadnou lavicou, ale v budikoch by som ich mohol mať kedže tie budiky su tam od výroby, a tie čo ja tam potrebujem dať mám ešte doma v šuflíku. Budiky musím meniť preto lebo tie original čo boli v mojom aute su pokazene ... vypinaju sa počas jazdy. Proste z ničoho nič mi prestanu isť ako keby som uplne vypol motor. .. po chvílke nabehnu ako keby som znovu naštartoval, ale pritom je auto naštartovane stale. Niekedy vypnu na sekundu niekedy zasa aj na 5 minut .. a neskutočne ma to vytáča !!
dufusko napísal:
Skúsil by som vymeniť stabilizátor napätia prístrojovky. Na VW je to štandart , no môže to byť aj na BMW
Mi_t_is napísal:chalani ked kupim na E36 325 vanos budiky z R6 s tachometrom do 250 ako boli tie predtym nie je zaručene že mi to pôjde? Chystam sa na to tak sa pytam.. SOm myslel že nebude problem.. kilometre mi je jedno ake bude ukazovať.. len nech pribudaju