kua, mali by davat specialne pre bavoraky urcene na nas trh do znakov nejake mini čipy, ktore by po kradeži vyslali svoju lokalizaciu a majitel by si tak mohol zobrat nieco drevenne aspon metrovej dlzky a ist si vyzdvihnut svoj znak
alebo by sa dala využiť elektrina.... znak by bol zospodu napojeny na zdroj nejakym drotikom a pri jeho natiahnuti do určitej dlžky (teda keby niekto odtrhne znak) by sa do neho uvolnika slušna porcia voltov...kua asi si to dam patentovat
od 2013 to bude ako doplnkova vybava "999 - Elektrische Anti-Diebstahl logo"
ale na Slovensku to funguje tak, že keď chce niečo ujebať a nepodarí sa mu to, aspoň si vybije nervy...čiže mohol ti ujebať znak ale nepodarilo sa, tak ti obíde auto kľúčom...alebo viackrát...
niekde som videl reportáž, chlapík mal v octavii zeder...zlodeji sa dostali do auta ale nedokázali s ním odísť, tak mu nožnom rozrezali všetky sedačky, tapacíre bočné, strešné, vythali repráky a podobne...
tak je, radsej emblem nechat lahko ukradnut a nech zlodej pali do puče ako keby sa s tym mal natahovat a narobit este vacsiu paseku.. kamaratovi sa vlámali do garážu, vyrabovali vsetko, dostali sa aj do auta, aj to vyrabovali... a aby toho nebolo malo tak mu nakoniec obtiahli komplet cele auto s nejakou tyčkou alebo čím (auto muselo ist na celolak), proste total blud a chore hlavy, prijebany narod
to už sa neda pomali nechat nič pod holym nebom.mne minule sčorovaly diodove ventilky s kolies. až bi som ho chytil tak mu ich dam zjest na mieste.
...chlape tebe išli aspoň po diodových ventilkoch,ale mne permanentne bral cez leto nejaky ubohy kkt obyčajne čiapočky na ventilky z elektronov...pravidelne,a keď som kupil nove za par dní už neboli...nešlo mi o tie čiapočky a o 0.40€ za ne,keby niekto raz že ich potrebuje no nech si ich debilek čo nema 0.40€ na ne zoberie,ale pravidelne,čo znamenalo že to niekto robí schválne a má moje auto v merku...kupil som aj pekne chromové s logom BMW...ani som ich tam nedával,lebo tie by boli fuč beho jedneho dňa...ubožiaci...
toto môžem potvrdiť, ozdobné čiapočky ventilov kradnú deti a potom si to trepú na bicykel alebo neviem na čo...boh nám bol dlžný autoventily na bicykloch