... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

dodoIPD
Auto: BMW
Kraj: Bratislavský

Re: bez komentara -KU*** DALSIA KRADEZ .str.3

Pondelok, 14. Decembra 2009, 23:42

hm zeby mali v Senci vysokohorsku prirazku? No som zvedavy co mi povedia ked im to oznamim , tiez to mam nahlasene ako kradez.

bmwE38 2.5 TDS
Auto: BMW E38 2.5TDS
Kraj: Košický

Štvrtok, 19. Januára 2012, 07:39

TAK TO BOL VAZNE INTELIGENT TROSKU NA HLAVU

Užívateľov profilový obrázok
M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 19. Januára 2012, 21:16

kua, mali by davat specialne pre bavoraky urcene na nas trh do znakov nejake mini čipy, ktore by po kradeži vyslali svoju lokalizaciu a majitel by si tak mohol zobrat nieco drevenne aspon metrovej dlzky a ist si vyzdvihnut svoj znak

alebo by sa dala využiť elektrina.... znak by bol zospodu napojeny na zdroj nejakym drotikom a pri jeho natiahnuti do určitej dlžky (teda keby niekto odtrhne znak) by sa do neho uvolnika slušna porcia voltov...kua asi si to dam patentovat [-(

od 2013 to bude ako doplnkova vybava "999 - Elektrische Anti-Diebstahl logo" :mrgreen:
Agelias© by migo
///MARKETING

auto111
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 19. Januára 2012, 23:27

Tu ochranu znakov by som riesil tak, ze znak by sa pri nasilnom vylamovani znehodnotil.

Cize pri snahe o vypacenie znaku by sa proste znak zlomil (napr) na 3 casti. Cize pre zlodeja by bol bezcenny.

ALEBO znak prilepit - su specialne lepidla ktorymi sa lepia karoserie aut a tieto lepidla su pevnejsie nez samotny kov. Cize znak je neodcudzitelny.

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Piatok, 20. Januára 2012, 00:29

ale na Slovensku to funguje tak, že keď chce niečo ujebať a nepodarí sa mu to, aspoň si vybije nervy...čiže mohol ti ujebať znak ale nepodarilo sa, tak ti obíde auto kľúčom...alebo viackrát... :evil:

niekde som videl reportáž, chlapík mal v octavii zeder...zlodeji sa dostali do auta ale nedokázali s ním odísť, tak mu nožnom rozrezali všetky sedačky, tapacíre bočné, strešné, vythali repráky a podobne...
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Demkowicz
Auto: E46 323 Ci cosmo
Kraj: Prešovský

Piatok, 20. Januára 2012, 09:12

tak je, radsej emblem nechat lahko ukradnut a nech zlodej pali do puče ako keby sa s tym mal natahovat a narobit este vacsiu paseku.. kamaratovi sa vlámali do garážu, vyrabovali vsetko, dostali sa aj do auta, aj to vyrabovali... a aby toho nebolo malo tak mu nakoniec obtiahli komplet cele auto s nejakou tyčkou alebo čím (auto muselo ist na celolak), proste total blud a chore hlavy, prijebany narod

auto111

Piatok, 20. Januára 2012, 09:20

To su EXTREMNE pripady (navyse pre zlodeja taka pomsta stoji cas ktory nema). To by som podla vas auto ani zamknut nemal.

Marty-N
Auto: 523iE39 ex, 530xdE61

Re: bez komentara -KURVA DALSIA KRADEZ .str.3

Nedeľa, 22. Januára 2012, 19:36

actros73 napísal:
to už sa neda pomali nechat nič pod holym nebom.mne minule sčorovaly diodove ventilky s kolies. až bi som ho chytil tak mu ich dam zjest na mieste. :-({|=

...chlape tebe išli aspoň po diodových ventilkoch,ale mne permanentne bral cez leto nejaky ubohy kkt obyčajne čiapočky na ventilky z elektronov...pravidelne,a keď som kupil nove za par dní už neboli...nešlo mi o tie čiapočky a o 0.40€ za ne,keby niekto raz že ich potrebuje no nech si ich debilek čo nema 0.40€ na ne zoberie,ale pravidelne,čo znamenalo že to niekto robí schválne a má moje auto v merku...kupil som aj pekne chromové s logom BMW...ani som ich tam nedával,lebo tie by boli fuč beho jedneho dňa...ubožiaci...
BMW E39
Obrázok

auto111

Nedeľa, 22. Januára 2012, 19:54

Ku kradeziam ciapociek ventilov - udajne sa tak bavia deti.

Cize treba si pockat a zlodej skor ci neskor pride.

Adam_BA
Auto: E39 530d Touring

Piatok, 27. Januára 2012, 00:43

toto môžem potvrdiť, ozdobné čiapočky ventilov kradnú deti a potom si to trepú na bicykel alebo neviem na čo...boh nám bol dlžný autoventily na bicykloch ](*,)
EX-BMW E36 323i coupe avusblau

BMW E39 530d Touring - Anthracite metallic

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 219 neregistrovaných