... všetko o BMW ...
voMacK napísal:
no no no!!! Zas neurazaj F10 tym, ze ju designovo prirovnas k E39!!!!![]()
inak v F10 mi prislo, ze je menej miesta na nohy ako v mojej ex E91 kua...nemas ten pocit?
mexican napísal:Na budíkoch v F10 nie je teplota chladiva, ale oleja.
voMacK napísal:no sak ja som myslel vpredu...soferove miesto..mi to prislo dosti ztiesnene...
kirE549 napísal:moje dalsie auticko bude urcite audi a7dnes som sa na tom vozil 3.0 TFSI 309 KW daco nadherne
mexican napísal:![]()
Toto je na ban
mexican napísal:A este taky maly detail. Na tych 309kW si ako prisiel?
radovan100 napísal:Zdravim neviete mi pomoct vymenil som termostat a nenahreje mi auto viac jak 60 stupnou
bruno75 napísal:
ale veď ho nechajte, jeho to snáď prejde...my ostatní vieme, že až nás raz možno naše E60 prestanú zabávať, prejdeme k F10
![]()
A7 mi pripadá rovnako zbytočné auto ako X6, aj keď uznávam, že niektorým sa môže páčiť (mne sa na začiatku X6 tiež celkom páčila, kredit u mňa stratila, keď som zistil kto všetko na tom u nás jazdí....- dnes uznávam, že to auto je maximálne nepraktické, nie je to ani SUV ani coupé a nerozumiem pre akú cieľovú skupinu zákazníkov je postavené) A7 mi pripadá rovnako nezmyselné, mne by ďaleko lepšiu službu urobila A6 quattro 3,0 TDI (pokiaľ by teda na svete vôbec neexistovalo BMW
) a tomu motoru 3,0 TSFI už nerozumiem vôbec - to musí žrať aj trávu okolo cesty... a je to iba 6-valec rovnako ako diesel, tá 1 sekunda na zrýchlení za to nestojí
chlapec si asi mýli kone s kW = Audi A7 3,0 TSFI 220 kW (300 k) zdroj: http://www.autoevolution.com/engine/aud ... -tfsi.html
mexican napísal:A este taky maly detail. Na tych 309kW si ako prisiel?