... všetko o BMW ...
voMacK napísal:predohrev motora a webasto su ak sa nemylim dve rozdielne veci...nie? :)
voMacK napísal:no...neviem...nechcem sa hadat..ale ono webasto ked zapnem normalne cez idrive alebo dialkove..tak to je pocut, ze sa spusti...kdezto prihirevanie motora sa spusta automaticky, ale ja som ho nikdy nepocul....
je sice mozne, ze ho zatial ani raz nespustilo, kedze mam auto par tyzdnov a rana su relativne teple...jednoducho..keby spustil webasto za jazdy..aby prihrial motor..myslim, zeby som si to vsimol :)
foxik napísal:Posielam fotku skuste mi povedat ktore to je.... Tie ciarky ktore ukazuju max otacok pred cervenim polom sa nehybu....
airbone napísal:
Clovece, prihrieva to len ked su mrazy, resp. teploty tesne nad nulou cca max do 5stupnov..... nie v lete ked je vonku 35
voMacK napísal:.....je sice mozne, ze ho zatial ani raz nespustilo, kedze mam auto par tyzdnov a rana su relativne teple...jednoducho..keby spustil webasto za jazdy..aby prihrial motor..myslim, zeby som si to vsimol :)
voMacK napísal:ano to je presne ono..ja to mam tak isto..mam webasto thermo top c diesel..
mam k nemu aj samostatne dialkove