... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
reklamne predmety bmwklub.sk

michall_31
Auto: bmw 5 E60
Kraj: Banskobystrický

Re: teplota motora

Štvrtok, 14. Marca 2013, 20:32

skuste si dat na svojich autickach KI test a budete vidiet tie ciarocky http://www.youtube.com/watch?v=E4_t0V1P3VI

Užívateľov profilový obrázok
SseNno
Auto: G01 LCI
Kraj: Žilinský

Piatok, 12. Apríla 2013, 15:12

Kamos ma pred LCI a ja LCI, tak sme to porovnavali...Na LCI modeloch sa uz spominane ciarocky neposuvaju tak ako pred LCI...nechapem preco to spravili, pretoze teplota na LCI sa neda zistit inak ako v skrytom menu....

Len tak z prdele som skusil monitorovat teplotu cez skryte menu a hned som zistil ze mam odjebany termostat...teplota motora sa nedostala na viac ako 60 stupnov... a ktovie ako dlho to auto s takou teplotou jazdilo... :) vlastne..ktovie kolko LCI 60tok jazdi s odjebanym termostatom a ani o tom nevedia :smile: :) ...a diagnostika vadny termostat nezisti...

uz len z tohto dovodu tam mohli nechat ciarocky ako pred LCI....
F48 18d xDrive
E60 535d LCI

VT-535BH
Auto: E60 535d
Kraj: Prešovský

Piatok, 12. Apríla 2013, 15:28

SseNno napísal:
Kamos ma pred LCI a ja LCI, tak sme to porovnavali...Na LCI modeloch sa uz spominane ciarocky neposuvaju tak ako pred LCI...nechapem preco to spravili, pretoze teplota na LCI sa neda zistit inak ako v skrytom menu....

Len tak z prdele som skusil monitorovat teplotu cez skryte menu a hned som zistil ze mam odjebany termostat...teplota motora sa nedostala na viac ako 60 stupnov... a ktovie ako dlho to auto s takou teplotou jazdilo... :) vlastne..ktovie kolko LCI 60tok jazdi s odjebanym termostatom a ani o tom nevedia :smile: :) ...a diagnostika vadny termostat nezisti...

Uz len čiaročky na preLCI su malo...a LCI ešte o jeden krok späť. ](*,) Možno by sa to dalo vyriešiť prerábkou na staršie budíky alebo výmenou za staršie. Nestretol sa už niekto s nejakým DIY?
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

tomas2222
Auto: 530d E60
Kraj: Bratislavský

Piatok, 12. Apríla 2013, 23:31

ked mas doeb..ny termostat nezistis to ani ciarockami mne ciarocky ukazuju spravnu teplotu ale v skrytom menu mam max 78°
SseNno napísal:

airbone
Auto: F25 X3

Sobota, 13. Apríla 2013, 00:13

VT-535BH napísal:
Uz len čiaročky na preLCI su malo...a LCI ešte o jeden krok späť. ](*,) Možno by sa to dalo vyriešiť prerábkou na staršie budíky alebo výmenou za staršie. Nestretol sa už niekto s nejakým DIY?

Daju sa tam dat stare budiky z pre-LCI ale rozluc sa s funkcioiu tempomatu :)
Este potrebujem par tyzdnov na testy a mozno bude teplomer chladiacej kvapaliny (len pre dieselove motory, pre benziny uz riesenie mam podobde teploty oleja), ovsem namiesto spotrebomeru... :)

VT-535BH
Auto: E60 535d

Sobota, 13. Apríla 2013, 01:07

airbone napísal:

Este potrebujem par tyzdnov na testy a mozno bude teplomer chladiacej kvapaliny (len pre dieselove motory, pre benziny uz riesenie mam podobde teploty oleja), ovsem namiesto spotrebomeru... :)

Tak tempomat je príliž veľká daň za vec ktorá vlasne nevraví nič lebo aj ked termostat nefunguje ako má, čiže má teplotu okolo 70 stupnov, tak čiarkované pozadie hovorí že už môžeme ist pekne do otáčok :D

Co nahradí teplomer chladiacej kvapaliny...aktuálnu spotrebu? Riešilo by to problém pre-LCI aj LCI? Si manik treba uznať :thumbup:
Tomáš

BMW E60 535d, ///M Sport Package, AC Schnitzer Roof Spoiler, 19" Styling 172 M, Hartge Springs, H&R spacers

Asvo41
Auto: BMW 520d E60 lci
Kraj: Žilinský

Sobota, 13. Apríla 2013, 07:38

airbone napísal:

a pojde aj toto na ukor spotrebometru? alebo cez BC? 8-[
Bude sa dat urcit podla teploty chadiacej ci je termostat ko?
Dik
Obrázok

PRÍBEH - Moja e60
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných