bavime sa o 17" takze CSL urcite nie a Superleggery su uzke...
Zatial dakujem pani za nozory...vyzera to ozaj na tie Mito, este mi musi dat chlap vediet co ako s postou...nie su na SK totiz
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
ide o to ze OZ Mito mam na ruke... konkretne foto tych kolies:
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
haha umna velke + za tie svetla:) neviem jak to dakto moze take daco dat ana uto..ale videl som aj este ovela horsie ale to je na plac uz toto no :) krasne auticko + ked som videl co si spravil s golfom tak sa tesim na dalsie fotky a ako bude vyzerat po upravach :) vela stastnych km :)
pozeram fotky tvojho auta a vravim si: to som uz niekde videl , az potom mi doplo ze si ho vzdy vsimnem ked prechadzam cez kolajnice a mas ho tam zaparkovane :)
som sa potesil ze je tu aj niekdo z LM, ktori zaroven pozna letisko v Jakubovanoch (tiez som sa nevedel dockat na prvy sneh aby, som tam vybehol s nasou 5-kou )
ked tam pojdete s kamosom zas a nahodou by ste chceli dalsieho "pro" driftera do party tak daj vediet, rad sa pridam (myslim ze snehu nam ide zase nakydat)
ano pri kolajnici stoji auto kazdy pracovny den lebo tam pracujem inak na jar sa bude kolajnica rusit tak konecne sa bude dat tadial chodit normalne 50 v nedelu sa chceme ist posmykat...
dik...je to moje prve video som sa trapil vyse hodiny s tym v lete natocime s chalanmi nieco z horskych priechodov...ale nie drift, skor jazdu...planujeme: Huty, Certovicu, Vernar, Sturec...
tak OZ su von z hry... dnes ich chlapik pozrel a su to 8Jx17 ET13 a 10Jx17 ET19...to neobujem ani keby som sa pojebal...dpc a uz som bol nastartovany... Momentalne este ostavaju RH ZW1, Rondell 67 a BBS RC nasraty som