... všetko o BMW ...
spider207 napísal:aaa, no nazdarek, mne bol hned Tvoj nick nejaky povedomy.. takze si presedlal z TTS do bmw klubuNiekedy mozme dat stretko a poslintat, ja som isiel do L a som tiez maximalne spokojny :) ale je pravda, ze ked som byval hore na kopci tak v zime bola ta spotreba kruta :) ak vela behas tak 330xd je super kombinacia vykon/spotreba/dostupnost vysokohorskych oblasti :) vela stastnych km
spider207 napísal:aaa, no nazdarek, mne bol hned Tvoj nick nejaky povedomy.. takze si presedlal z TTS do bmw klubuNiekedy mozme dat stretko a poslintat, ja som isiel do L a som tiez maximalne spokojny :) ale je pravda, ze ked som byval hore na kopci tak v zime bola ta spotreba kruta :) ak vela behas tak 330xd je super kombinacia vykon/spotreba/dostupnost vysokohorskych oblasti :) vela stastnych km
Hector napísal:Pekne pekne, trochu mi to pripomenulo byvalku. Ja som do mojej xd nasypal 4tis. Za rok, mal som nabehanych 240tis. Len predne poloosy ma stali 1400 EUR. Dúfam že si mal lepsiu ruku na vyber auta ako ja a nebudeš mat take výdavky ako ja. Veľa stastnych km ti prajem.
baworak 330xd napísal:Nádhera! Dovolím si tvrdiť, že jedna z najkrajších E46 sedanov na klube.![]()
Prečo takéto krásne auto museli zastihnúť krúpyDúfam, že to nie je až také zlé.
mr.68 napísal:nazdar, dakujem, no presedlal ako presedlal... doma mame ešte Avensisa :) ak si bol tento rok na tts zraze tak si ma tam videl, bmw čo sa snažilo "driftnut" na slalome ale s xd to neni také lahké... toto auto mi vyšlo ako najlepšia volba, mam ho pol roka a vyše 26 000 som už spravil.. výkon je pre mňa krásny a spotreba tiež :) stretnuť sa môžme niekedy ked bude čas...