... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
Kraken napísal:ale nikto tu nepovedal že všetky ženy sú kurvy
iné by bolo keby sme povedali že niektoré ženy sú všetky piče
 si vyber, alebo daj anketu
 si vyber, alebo daj anketu   niektore, alebo vsetky? ja som za 99 percent pre vsetky
  niektore, alebo vsetky? ja som za 99 percent pre vsetky   aj to bude diskutabilne, lebo to mozem mysliet bud vsetky na svete do jednej, alebo vsetky tie co poznam  osobne
  aj to bude diskutabilne, lebo to mozem mysliet bud vsetky na svete do jednej, alebo vsetky tie co poznam  osobne   

proste takymito pripecenymi recami o zenach mozte zabodovat akurat tak medzi kamosmi "na pive" ale normalna zena sa nebude ani obtazovat na taky typ chlapa reagovat, neto aby ju to este aj zaujalo .. zaujme to akurat tie baby co idu len na auto a prasule
 proste takymito pripecenymi recami o zenach mozte zabodovat akurat tak medzi kamosmi "na pive" ale normalna zena sa nebude ani obtazovat na taky typ chlapa reagovat, neto aby ju to este aj zaujalo .. zaujme to akurat tie baby co idu len na auto a prasule  
mascom napísal:+
mam taky pocit,ze zobrala

luciq napísal:kdo sa mi tu rozculoval minule ze pisem jak keby chlapi boli menej?no toto co prave predvadzate je co akoze?

vy fakt obhajujete vetu ze zeny su kurvy, alebo jebnute, alebo pice?
len tak dalej .. na to zbalite ovela viac bab nez na bmwecku
 to je rake iste ako ked sa vy o nas bavite
  to je rake iste ako ked sa vy o nas bavite  

luciq napísal:kdo sa mi tu rozculoval minule ze pisem jak keby chlapi boli menej?no toto co prave predvadzate je co akoze?

vy fakt obhajujete vetu ze zeny su kurvy, alebo jebnute, alebo pice?
len tak dalej .. na to zbalite ovela viac bab nez na bmwecku