... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
luciq napísal:no jo .. zvrhava sa to tu s tymi babami ..
ale trosku to aj chalani zariadili ze su take .. ze normalne preimerne im neboli dost dobre, furt chceli len take tie "babiky pekne", tak tie normalne si povedali, ze okej, a prisposobili sa situacii ..
a namyslene nesu len tie bratislavske susky .. co som ja videla, tak ked aj odinakadial je ta baba, stejnak sa pokazi .. lebo za bratislavakom dojde len preto ze ma prasule, a tie urcite ma ked ma bmwecku ne?![]()
ja hovorim, ked narazi chalan na nejaku dobru, milu chytru tak to si treba cenit a vazit
snoo napísal:vsade na svk su take baby ako v BAtie kosicke sa hraju na to cim niesu a take ako pises, ze rozumna a mila co neni na peniaze tak je uz zadana a prichadza tym peniazom prave na chut ked zbadala, ze ma pristup k manzelovej kreditke
luciq napísal:no prave preto si treba cenit tie vynimky ktore dokonca ani na manzelovu kreditku nekukaju
alebo som jedina svojho druhu a druha taka neni?
mascom napísal:sorry za OT ale, aky je rozdiel medzi basnickou a recnickou otazkou?
BMino napísal:Ake su vase skusenosti s reakciami bab na BMW??? Podarilo sa uz niekomu zbalit babu na BMW?? Ak ano ako a za akych podmienok???
Ďuri320 napísal:Boooha tak to už čo je? akože BMW má robiť z jeho majitela nejakého kaca či cassanovu? Alebo sa zoznámiš s nejakou gádi a zacingáš si vo vačku....haaa to sú moje kľúče od Baworáka...a ona skočí po Tebe jak po údenomToto sú masce! Kam vy na takéto myšlienky chodíte
Ďuri320 napísal:Boooha tak to už čo je? akože BMW má robiť z jeho majitela nejakého kaca či cassanovu? Alebo sa zoznámiš s nejakou gádi a zacingáš si vo vačku....haaa to sú moje kľúče od Baworáka...a ona skočí po Tebe jak po údenomToto sú masce! Kam vy na takéto myšlienky chodíte