... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

Re: magnetizér EXPANDER

Utorok, 15. Novembra 2011, 22:07

ja som len zvedaví či sa niekto ozve :D
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Utorok, 15. Novembra 2011, 23:58

retepp1 napísal:
Úplne s tebou súhlasím, ja som si minule zabudol magnetický pás dr. levina na kolene a spotreba mi klesla o 2 litre, dole kopcom sa mi dokonca zdalo že palivo pribúda, najprv som tomu nechápal, ale potom som si spočítal 1a1 a odvtedy jazdím už len z magnetickým pásom na kolene... ](*,) ](*,) ](*,)

tak minimalne tento zlepsovak ti verim, lebo je zrejme ze pas usateho doktora Levina ti stiahol nohu, nedokrvil svaly a tak si menej tlacil na plyn :D
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

Deor
Kraj: Trnavský

Streda, 16. Novembra 2011, 16:41

retepp1 napísal:

Úplne s tebou súhlasím, ja som si minule zabudol magnetický pás dr. levina na kolene a spotreba mi klesla o 2 litre, dole kopcom sa mi dokonca zdalo že palivo pribúda, najprv som tomu nechápal, ale potom som si spočítal 1a1 a odvtedy jazdím už len z magnetickým pásom na kolene... ](*,) ](*,) ](*,)

V poriadku je to tvoj nazor cize nemozem ti oponovat pretoze som to neskusal . Ale poviem ti k tomu iba jedno: viem ze sa nejedna o ziadnu prevratnu novinku alebo sofistikovanu technologiu neuspori to ani 1 l paliva na 100 km. Ale mozno nejake deco ano . A preto ze su to iba obycajne vykonne magnety ktore mam doma ze 0,00 eurocentov a su mi a uplne na nic - tak nevidim jeden-jediny najmensi dovod preco by som to neskusil. Aj keby to malo usetit 1 deciliter paliva na nadrz tak je to dobre pretoze to je zadarmo a vzdy o 100 x lepsie ako natankovat na Shellke vyjebany benzin Fuel SAVE.
Stavim sa ze ten Fuel save nefunguje vobec a zozere ho presne tolko ako ktorehokolvek ineho benzinu je to iba ojeb. No a to nik neriesi. Preco sa k tomu nikto nestava odmietavo ?

Deor

Streda, 16. Novembra 2011, 16:53

TiTAN napísal:
keby to bolo tak super, tak to montuju seriovo vsetci vyrobcovia aut :) ich by tiez 400czk nepolozilo a urcite by to tam uz bolo seriovo :)

No ono logicky by to tak malo byt lenze bohuzial logika nieje to co hybe a ovlada tento svet. Su to peniaze a preto to ako konstruuju auta a na co jazdime mi nedava vobec ziadny zmysel .
Myslim ze som volaco cital alebo mi to niekto hovoil ze ten magnetizer aj montoval Mercedes do jedneho so svojich modelov no urcite to nebudu prezentovat ako posrate obycajne magnety ale povedia ze maju vilepseny agregat so zvisenou ucinnostou spalovania . Takze ci to fungovat bude alebo nebude to uvidim ale co viem ze funguje na 100 % je toto: http://www.hho4cars.eu/ to je technologia ktoru pozna ludstvo niekolko desiatok rokov a preco ju nemotuje originalne ani jedna jedina firma do svojho vozu ???
Recnicka otazka pre kazdeho na zamyslenie.
Tu je video ako presne tymto istym sposobom upravili Nissan 370 Z. A to momentalne ralizjem na svojom aute. Ak by si nekto chcel objednat nieco s www.hho4cars.eu Tak kludne mi napiste a dohodneme sa.

johnyfly1
Auto: E36/316i compact
Kraj: Žilinský

Streda, 16. Novembra 2011, 17:00

skor by som uz veril tomu kto by predaval dve opicky ktore by roztlacali auto ale toto?
sakra ze to zvysi vykon auta o 16 percent :shock: to ani cip nedokaze :D
zvysi to maximalnu rychlost auta? 14 percent ? si robia kozy? to akoze motor pojde cez obmedzovac? alebo to dokaze nafuknut gumy zo 16tiek na 20tky? :shock:
snizuje tvorbu emisii? naco drahe katalyzatory staci jeden magnet #-o
ale toto ma vazne dostalo :lol: "Získání efektu vysokooktanového paliva,při tankování paliva levnějšího"
tym magnetizerom sa mozu tak magnetizovat srobovaciky a nie vzduch a palivo
#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o
E36 compact 316i           (||||)(||||)

bruno75
Kraj: Trenčiansky

Streda, 16. Novembra 2011, 17:35

Deor napísal:
co viem ze funguje na 100 % je toto: http://www.hho4cars.eu/ to je technologia ktoru pozna ludstvo niekolko desiatok rokov a preco ju nemotuje originalne ani jedna jedina firma do svojho vozu ???
Recnicka otazka pre kazdeho na zamyslenie.
Tu je video ako presne tymto istym sposobom upravili Nissan 370 Z. A to momentalne ralizjem na svojom aute. Ak by si nekto chcel objednat nieco s http://www.hho4cars.eu Tak kludne mi napiste a dohodneme sa.

ja som si myslel, že keď niektorí pumpári (vraj) v minulosti nalievali do nafty vodu (H2O), tak nás chceli oj**ať a oni v skutočnosti vlastne robili Hydrotuning :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :thumbup:

Jannci
Auto: MB

Streda, 16. Novembra 2011, 18:49

jasne, ze zaplatte 50% vopred :lol: :lol: :lol: :lol:
najradsi by som im napisal, ze pojdem na brzdu, na moje naklady, odmeram vykon auta, potom nech to nainstaluje, znovu odmeram vykon, a ked tam bude fakt ten narast ako pise, tak milerad to zaplatim, a este mu odporucim dalsich ludi. Len na toto nepristanu :lol:

Romeo
Auto: BYD

Streda, 16. Novembra 2011, 20:39

hlavne ze ten BROWNON PLYN je spominany vsade pri rovnakych hydro kokotinach a magnetizeroch, expanderoch a pumpickach na kokot :D len ziaden normalny odkaz na wiki ani nic podobne, ale holt, ekonomika funguje inac, toto je perpetum mobile a my si musime dat zase len piko :mrgreen:

ale rad by som videl ako mi atmosferu zvysi o 16% :) - to fakt ti hned dam 2nasobok ceny toho produktu ak to bude odmerane :)

Inak mam otazku

ak pouzijem magnetizer + dpf filter = dosiahnem nulove emisie ? ci ste to este neskusali ? uvazoval by som nad tym, nebolo by to super si vyviest vyfuk do intosu auta ? ziadne mrznutie v aute 8)
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

PetiE34
Auto: E34 524 TD +E34+E30

Štvrtok, 17. Novembra 2011, 00:41

zatial som nedostal žiadnu ponuku od nikoho že vyskúšajú zázrak na mojom aute , asi sa boja že mi ho pokazia :lol:
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

auto111

Štvrtok, 17. Novembra 2011, 01:34

PetiE34 napísal:
zatial som nedostal žiadnu ponuku od nikoho že vyskúšajú zázrak na mojom aute , asi sa boja že mi ho pokazia :lol:

Nemas pravdu, dovod preco si neziskal vysadu otestovat je ze Magnetizer EXPANDER ® je nekompatibilny akurat a prave s (tvojim) BMW E34. Rovnako ako Magneticky pas Dr. Lewina ®. :lol: 8)

airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 17. Novembra 2011, 04:01

Pani, cela tato debata je uplne zbytocna. Mam velmi jasny a tirezvy pohlad na tuto vec. : Jednoducho povedane, aj keby toto vsetko ohladne spotreby paliva a narastu vykonu bola pravda, aj tak si takuto pitchowinu do auta nedam....

a je vybavene !!! :D :mrgreen: 8)

suchtoxxl
Auto: bmw 525tds E39

Štvrtok, 17. Novembra 2011, 16:43

CHalosi a co keby som dal tie picoviny dve za seba?To by bolo +32percent vykon a +28percent maximalka?By majitelia 530D kukali ako ich spravi TDSko upravene magnetmi:DDD

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI
Kraj: Bratislavský

Piatok, 18. Novembra 2011, 09:48

suchtoxxl - no a ak by si kupil aspon 4 ks, vymontoval z drziaku a pripevnil na predny naraznik, tak sa na ceste magneticky zachytis za auto pred tebou a ides zadarmo! Asi tak vidim jedinu fyzikalne moznu usporu PHM pomocou tychto hovadin...
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

suchtoxxl
Auto: bmw 525tds E39

Piatok, 18. Novembra 2011, 11:37

salat napísal:
suchtoxxl - no a ak by si kupil aspon 4 ks, vymontoval z drziaku a pripevnil na predny naraznik, tak sa na ceste magneticky zachytis za auto pred tebou a ides zadarmo! Asi tak vidim jedinu fyzikalne moznu usporu PHM pomocou tychto hovadin...

salat,si vychytal:DDD.Inac nemate niekto cislo na M.Schumachera?By som mu zavolal,ze ak mi da odviest na formuly,tak mu poviem ako moze zvysit vykon formule o 16percent a maximalku o 14percent:DDD

mexican
Auto: modré géčko

Piatok, 18. Novembra 2011, 15:37

suchtoxxl napísal:
salat,si vychytal:DDD.Inac nemate niekto cislo na M.Schumachera?By som mu zavolal,ze ak mi da odviest na formuly,tak mu poviem ako moze zvysit vykon formule o 16percent a maximalku o 14percent:DDD

Myslíš, že mu to pomôže? Však každú chvíľu letí z trate von.
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7)
BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných