... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
323/525 napísal:Zdravim vsetkych a zacnem otazkou:
Kde ste vsetci nabrali tu istotu, ze je to na hovno ??? Kolki z Vas ste si to kupili a vyskusali, ze to tak zatracujete a zosmiesnujete ?
Nebudem nikoho z Vas presviedcat a vysvetlovat, lebo ste presvedceni o opaku a mne je to vlastne jedno, co si kto mysli - poviem Vam len tolko, ze to mam v aute presne 2 roky a uz to z auta nedam prec. Jedine, ze by som si zadovazil ineho tatosa... Tuto vetu pisem hlavne pre toho, koho to naozaj zaujima a nemal problam sa na to opytat bez poznamok, ze to je aušus a pod.
A keby to aj bol "ojeb", tych 400 CZk by ma nepolozilo, lebo na nich svet nestoji...
Je to dlhsi pribeh a porozpravam sa kludne o tom s kymkolvek, koho to bude zaujimat... Snad na nejakom zraze ???
Uvidime.
Deor napísal:Zdravim Titan prosimta chcel by som sa ta opytat na nejake detajli ohladom konstrukcie toho magnetizera .
Zopar ludi sa tu sice ohana fizykalnymi zakonmi a ako sa ucili v skole chemiu ale je videt ze vedia asi hovno o prirodzenom magnetyzme vsetkych veci vo vesmire nevinimajuc ani castice svetla ktore niesu moc hmotne. Takze benzin alebo nafta je asi nieco EXTRA - nejaka antihmota a preto na to urcite magnetizmus neplati. A o magnetickej energiji vie nasa sucasntna fizyka tak malo ze to co sa naucili v skole je urcite dostatocne na doktorat - velka pravda. Drzte sa toho a urcite to vdaka takymto vypatlanym ludom spolocnot daleko dotiahne.
TiTAN napísal:tak uz mi je to jasne, google posunul bmwklub na 1. miesto ked zadate donho slovo magnetizer, a teraz dufam ze nikoho neurazim ale mam taky pocit ze sa zacali ozyvat ludia ktory to predavaju, a tento topic im dost narusa predajekedze ho najde na googli ako prvy :)
Deor napísal:energiji vie nasa sucasntna fizyka
PetiE34 napísal:ale ja ten test myslím smrteľne vážne
a som ochotný obetovať moje auto ako testovacie vozidlo
Hocktorý obchodník ma môže kontaktovať do PM , po dohode namontujeme a odskúšame ,vybavíme brzdu, EK a všelijakú diagnostiku a pomeriame predtým a potom .
Celí príbeh potom zverejním a budem im robiť reklamu ak bude fungovať sľúbené.
Deor napísal:Zdravim Titan prosimta chcel by som sa ta opytat na nejake detajli ohladom konstrukcie toho magnetizera .
Zopar ludi sa tu sice ohana fizykalnymi zakonmi a ako sa ucili v skole chemiu ale je videt ze vedia asi hovno o prirodzenom magnetyzme vsetkych veci vo vesmire nevinimajuc ani castice svetla ktore niesu moc hmotne. Takze benzin alebo nafta je asi nieco EXTRA - nejaka antihmota a preto na to urcite magnetizmus neplati. A o magnetickej energiji vie nasa sucasntna fizyka tak malo ze to co sa naucili v skole je urcite dostatocne na doktorat - velka pravda. Drzte sa toho a urcite to vdaka takymto vypatlanym ludom spolocnot daleko dotiahne.