... všetko o BMW ...
Foxi318ti napísal:milujem tento styl... a ta felicia ... ach ... nadhera... ja uz tiez pracujem na jednom upgrade... uvidis potom ...
revenge napísal:Tak tak už to chce len modre zadne svetlá
VT-535BH napísal:Nice...určite je to podľa tvojích predstáv, no mne sa to osobne páči viac v tvojom podpise s "obyčajnými" striebornými a hlavne s nosičmi.
Fuxxo napísal:cumic: no tak toho nepoznam.. ale niekto mi tu uz pisal ze ake fixky a ci mu ich objednam a podobne veci.. takze urcite uz niekto kopiruje :-) tak isto ako zlte kruzky v ds niekto ma na takom kombiku, takze.. co uz, musim sa s tym zmierit :-)
michaltt napísal:
Zase takto to brat nemozes, mozno mal ten naraznik pokresleny skor ako ty, mozno sem vobec nechodi a tvoje auto nepozna. Pokreslenych aut je na nete mrte. To iste plati pre kruzky. Predava ich hockto a za to, ze ich mas ty na kombiku a niekto si ich da zlte tiez, to nemusis brat ako opakovanie :) Ved predsa v shopoch su na vyber biele a zlte. V okoli Trnavy vidim behat taky isty kombik ako mam ja, tiez ma biele AE a nemozem tvrdit ze opakuje alebo ze opakujem ja. Taktiez polovica e39tiek ma zlte AE. Je skvele ze chces byt iny, jedinecny ale musis uvazit to, ze na e46 touringu toho vela "nevytunis" okrem znizenia, dobrych kolies a nejakych exterierovych uprav. Cervene kola,zlte AE a pod. su len detaily. Navyse AE si hadze na auto kazdy hned po kupe aby sa odlisil od davu