... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

el_dodis
Auto: ex BMW 525d E39
Kraj: Nitriansky

Re: Rest In Peace, Steve Jobs

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 15:27

...vyrok, ze ten kto na iphone nema na neho nadava je onanizmus, podobny ako ten ked niekto predava 12 rocnu M5 s 300 tisic km za 17 tisic euro :) nehnevaj sa na mna mpower, ale Tvoj nazor je znacne ovplyvneny vybornym marketingom znacky apple, mysliac si, ze vsetko co firma apple predstavi je najlepsie na svete a musi sa to kazdemu pacit. Nehovorim, ze ich vyrobky su nejake nepodarky, to vobec nie, ale nie kazdemu musi dany produkt vyhovovat, kazdy si vyberie to svoje....tak je to aj s autami, zenami atd... tvrdit, ze moja zena je najkrajsia na svete je blbost lebo Tebe sa nemusi vobec pacit, kolegom sa paci zas uplne ina... ked prestanes byt zaslepeny a pochopis, ze nie vsetko co sa paci vacsine ( v tomto pripade aj tebe) je najlepsie na svete, tak to aj pochopis ...

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 15:33

poprosil by som este nejaky benchmark flashu :twisted:

nikdy som nepovedal ze je iphone zly, (naozaj mam doma niekolko zariadeni s nakusnutym jablkom, ale vsetky som posunul), ale ked naozaj pouzivas toho mailoveho klienta ktory je tak super, ako odpises na spravu? s tou virtualnou klavesnicou? hw je vzdy lepsia, bohuzial taky model neexistuje. taktiez vyhoda/problem tej kompaktibility je v tom, ze apple nepusti zdrojaky, cize nikto iny nemoze pouzivat iOS, na druhu stranu, chalani si kupuju iphone 4 a pchaju si tam androidy, preco asik? Ani IPS panel nieje tak dobry ako amoled, takze znova si troska vedla. K tym navigackam, len google maps ma take detaily, ze pomaly vidim stromy v lese podla neho, tie co som videl na iphone neboli az tak dobre, ale to je softom, pripustam, ze som nemal ten naj.

btw1: funguje uz na iphone4s bluetooth?

btw2 k tym lziam, neviem, kazdy tu povedal veci, logicke, realne, tie ktore su podlozene cislami, ty pises len svoje pocity (btw tie benchmarky stoja za staru belu - hlavne ten java, kedze pocita aj odozvu voci internetu a ten bohuzial je vzdy iny)

edit : kilo, bohuzial sklamem ta ale migo je uz pochovany davno, to co ma priniest nova n9, to malo byt 2 roky dozadu, teraz je to uz pase. mozno si zazil telefon SE p1, dodnes nanho nema ani jeden telefon svojou ergonomiou, bohuzial UIQ padlo, SE nanho neurobilo nahradu :(.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 16:29

Ja už serem nato,kupim si rybičky :D aj tak to tu nikto nepochopí ako napr to že iphone nepotrebuje posielat subory cez BT aj ked BT davno má a funguje snim aj HF v aute a prečo to nepotrebuje vysvetlovat radšej už nebudem :D btw su nato app čo dokažu aj to,čo som chcel som povedal a viac riešit to nebudem mam odskušane všetko a to mi stačí :D

ice.blade

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 16:46

vidis a dopracovali sme sa k tomu ze ti iphone staci a ze si s nim spokojny a to je podstatne ze to vies ale nam nestacil a preto sme si nasli iny pre nas lepsi telefon nez je hracka s jablckom ;)

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 16:59

presne tak, kasli na to, nehovor o iP, radsej si pome vypit jedno dve piva a bude klud ...

jararak : podpichnem troska teraz :D preco myslis ze SAmoled je lepsi nez IPS? lebo u mna to je nerozhodne, pozorovacie uhly su rovnake, spotreba viacmenej tiez (u SAmoled mozme znizit pouzivanim tmavych farieb, ciernou; neviem ale ako je na tom realne IPS v iP4 pri pouzivani), naklady na vyrobu su v neprospech SA, rozlisenie ma lepsie IPS (samsung tusim az teraz priniesol HD rozlisenie - aj to az v 4,6" + pen tile maticou), podanie farieb zalezi od gusta, niekto ma radsej verne zobrazenie IPS, mne sa pacilo "preexponovane" SA .. takze neviem ci sa da zhodnotit objektivne ktory je lepsi, asi to zalezi konkretne od uzivatela :) imho..

hej, suhlasim inak ze s toou N9 zaspali dobu, ale myslim ze keby chcu tak to s Meegom kludne dobehnu. Ono ta N9 vonkoncom neni zly fon, obstoji v konkurencii aj dnes, ibaze clovek si ju nekupi kvoli neistej podpore, menej apps ako konkurencia, a ZABITA cena :evil: [-X #-o
a nasiel som na nete 2 rozne vyjadrenia - nejaky trulko z nokie tweetoval ze meego je mrtve, ze nokia bude mat WP, symbian a dalsi OS pre lowendy; a zase niekde som cital rozhovor s niekym dalsim z nokie ze bude tato platforma podporovana aj nadalej, ptm nieco v zmysle toho ze sa z nej vyvine Tizen (platforma od Intelu, Samsungu a este nejake dalsie firmy by tam mali byt).. takze neviem, je to dost zamotane.. Ono v kutiku duse verim ze Meego nezanikne, lebo to by bola fakt divna strategia od Nokie, vyvinut novy OS, vydat v podstate iba 3 fony ktore ho podporuju (N900, N9 a N950), a potom ten OS pochovat ..

inak v casoch SE P1 som hraval hadika na 3310 na gymnaziu, bohuzial nemam s nou skusenosti :D :D
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 17:28

meego je bohuzial mrtve,n9 je uz sním od nokie pochovaná a nokia megego podporovat nebude ale chce pretlacit WM (nebude predsa ohrozovat svoj windows phone,do nokie prisiel nejaký šef nejaký bývalí vysoko postavený človek z MS že by nahoda?)povedal to sef nokie,bohuzial,ale dobrá sprava meego nie je nokie ale intelu a intel z meegom a motorolou tusím ak sa nemýlim má velké plany :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 236 neregistrovaných