presne tak, kasli na to, nehovor o iP, radsej si pome vypit jedno dve piva a bude klud ...
jararak : podpichnem troska teraz

preco myslis ze SAmoled je lepsi nez IPS? lebo u mna to je nerozhodne, pozorovacie uhly su rovnake, spotreba viacmenej tiez (u SAmoled mozme znizit pouzivanim tmavych farieb, ciernou; neviem ale ako je na tom realne IPS v iP4 pri pouzivani), naklady na vyrobu su v neprospech SA, rozlisenie ma lepsie IPS (samsung tusim az teraz priniesol HD rozlisenie - aj to az v 4,6" + pen tile maticou), podanie farieb zalezi od gusta, niekto ma radsej verne zobrazenie IPS, mne sa pacilo "preexponovane" SA .. takze neviem ci sa da zhodnotit objektivne ktory je lepsi, asi to zalezi konkretne od uzivatela :) imho..
hej, suhlasim inak ze s toou N9 zaspali dobu, ale myslim ze keby chcu tak to s Meegom kludne dobehnu. Ono ta N9 vonkoncom neni zly fon, obstoji v konkurencii aj dnes, ibaze clovek si ju nekupi kvoli neistej podpore, menej apps ako konkurencia, a ZABITA cena
a nasiel som na nete 2 rozne vyjadrenia - nejaky trulko z nokie tweetoval ze meego je mrtve, ze nokia bude mat WP, symbian a dalsi OS pre lowendy; a zase niekde som cital rozhovor s niekym dalsim z nokie ze bude tato platforma podporovana aj nadalej, ptm nieco v zmysle toho ze sa z nej vyvine Tizen (platforma od Intelu, Samsungu a este nejake dalsie firmy by tam mali byt).. takze neviem, je to dost zamotane.. Ono v kutiku duse verim ze Meego nezanikne, lebo to by bola fakt divna strategia od Nokie, vyvinut novy OS, vydat v podstate iba 3 fony ktore ho podporuju (N900, N9 a N950), a potom ten OS pochovat ..
inak v casoch SE P1 som hraval hadika na 3310 na gymnaziu, bohuzial nemam s nou skusenosti

,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)