... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: Rest In Peace, Steve Jobs

Piatok, 7. Októbra 2011, 14:09

//MPower, nerob ten iphone co mas vo vrecku mudrejsi nez si ty, o historii pda vies zjavne kulove, apple sam od seba mal len par veci ako prvy a bohuzial jedinu vec co si sa trafil bol asi ten appshop (a mozno multitouch display, sranda ze dovtedy nikomu nechybal)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

LOKI

Piatok, 7. Októbra 2011, 14:41

RIP to je jasne bola to legenda co povzniesla APPLE dovolim si povedat na vrchol a vyssie uz nepojde...vsetci ponich zacali opakovat a za menej...som zvedavy, co revolucne po Ipode Iphone a Ipade prinesu...

Btw. sam mam Iphone a je to super vec len niektore veci su extremne primitivne aj nato, ze to je od APPLE, napr. nemozno poslat viac priloh do mailu, niesu tam adresare na videa/fotky ktore robite, vlastne priecinky s fotkami ala : ludia,auta atd... co je plus, je ze nemrzne, ultrajednoduchy na ovladanie .
20” T3LR 441HP EX: 24” OIVFL, 16” GLC 250, 13” Touareg 245HP, 03” BMW Z4 192 HP, 05” E90 325i, 05" E91 325xi,10" BMW Z4 23i 205HP, 06" Porsche Carrera 911 4S 3.8L 355HP, 09" BMW X6 35i 306HP, 14" BMW M4 431HP, 09" BMW M3 420HP, 03" BMW E39 525i 192HP pribeh, 05" BMW E61 530D 260HP pribeh,05" BMW E90 330i 258HP pribeh

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Piatok, 7. Októbra 2011, 14:50

//MPower napísal:
Ty nimnad čitaj BMW pokec
Všetko čo sa nehodí do ostatných sekcií alebo nemá priamy súvis s BMW
bol to genius a jeho napady aj tebe ulachčuju dnes život a stavim sa že nevieš ani včom :!: Mal by si mat uctu aspon k tak neskutočním ludom,to čo dokazal za jeden jeho kratky život on ty nedokažež ani za 10,čo ste opice či čo?

tak odteraz sem zacnem davat typy ako si skraslit zahradku a recepty na slivkove gule ty mogon !!!!!!! zachvilu smrt kazdeho cloveka bude oplakavana tu na bmwklube pri takomto style !!!!
a ja uctu mam, ale nepotrebujem ju ukazovat na internete, vypisovat vsade ako ma strasne jeho smrt dostala a aky bol uzasny a pritom na druhy den si na neho uz ani nespomenut ako 99% z ludi co na internete truchlia ! hovorim, chod mu na hrob zapalit sviecku, a nie vypisovat picoviny na internete, to s uctou ani spomienkou nema nic spolocne !!!
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Piatok, 7. Októbra 2011, 15:01

jeho smrt si to tu určite zasluži :!: :!: :!:

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Streda, 12. Októbra 2011, 10:48

je ho skoda, apple je dobra firma...donedavna som hejtoval mac-i, ale uz aj to sa zmenilo a zrovna v den ked zomrel som si kupil macbook pro "15. mam aj iPad a rukami mi presli vsetky iphoney (najkratsie som mal 3GSko dva mesiace) a to je jediny produkt z ich dielne o ktorom tvrdim, ze je najslabsi...je to doslova predrazena hracka...momentalne mam 4ku a mam aj HTC desire a proste HTC je lepsie vo vsetkych aspektoch okrem baterky. V kazdom pripade ma zaujima kam sa pohne ta firma dalej, su tam skveli ludia lebo Steve sa obklopoval nimi od svojho navratu do applu, ale myslim, ze im bude chybat Steve, ktory proste bol lepsi ako oni, ze vedel co zakaznik chce, skor nez to vedel zakaznik.... Nech odpociva v pokoji
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

//MPower

Streda, 12. Októbra 2011, 15:52

Peter92 napísal:
momentalne mam 4ku a mam aj HTC desire a proste HTC je lepsie vo vsetkych aspektoch okrem baterky

To snad nemyslíš važne však?Myslíš ten lacno vyzerajuci plastový ohybný vrzgajuci HTC čo načitava web stranku 3x dlhšie od iPhonu a ked ju načíta tak pri scrllovaní ešte aj seká jak jak prasa?Ani jeden telefon na svete nemá tak optimalizovaný a odladený OS ako ma apple na iPhone lebo iOS sa dava len do jedneho telefonu android do 100tisic čiže nech je android dobrý ako chce technicky nie je možnme ho tak dobre odladit ako iOS.Ale nerobme OT.Inak Steve Jobs bol piatok pochovaný na Alta Mesa Memorial Park,udajne zanechl applu planý a harmonogram na 4 roky dopredu smerovaním firmy včetne nový produktov ktore este apple nemá.Inak na margo bol budhista,ako dieta adoptovaný,vysokej skoly nechal a s kamosom zacal v garazi tak že poziadal firmu HP ci mu poskitne suciastky aby zostrojil "mac" a je autor 313patentov,napr.bez Steva je vysoko pravdepodobne že by zme dnes neovladali pc mysou ale mozno stale len klavesnicou..atd

jararak
Auto: skodofka 120l

Streda, 12. Októbra 2011, 21:20

mpower, uz som ti raz napisal, prestuduj si veci a nesir klamstva, jobs kupil patent na mys za 1$ ked ho nikto nechcel (niekedy vtedy ked gates kupil za par 100$ ms dos od ineho chalana). htc desire nieje plast ale hlinik/guma (a nevrzga ani po tom co padne z 5 poschodia). hw desire je vykonnejsi ako ten v iphone 3gs a aj display je na inej urovni (amoled). bohuzial rychlost nacitavania stranky vobec nezalezi od hw, ale od rychlosti internet, ale ked si taky macher tak to samozrejme vies. co sa tyka odladenosti os, nahod si do 3gcka 4.1 osko, ako super odladene je :D. btw jedno aj druhe je unix, takze je to sesterske OS, rozdiel je len v marketingu. btw apple je firma, ktoru jobs zalozil, ale prasce pri valove ho odtial vyhodili, tak si zalozil firmicky ako napriklad pixar (90% 3d rozpravok), zarobil par melonikov a kupil si apple, ked mu zacali akcie prudko klesat spet.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

//MPower

Streda, 12. Októbra 2011, 21:46

neporovnavaj rok starí desire z 3 roky starím iPhonom mal som ty android fony od xperia X10 po ty plastove HTC a je to oproti IOS nepouzitelne,seká to a podobne!!!A som zvedaví či aj HTC bude to desire podporovat za 3 roky ako apple iPhone 3G!a IP 3G dostal update uz na 4.3.5 a sním ide už rýchlo ale je to uš starý mobil,momentalne prýchadza iPhone 4S a na ten nemá nič ani dvojjadrový sgs II na 1.2Ghz a iPhone ma 800Mhz a je rýchleší :D čím to je čim to je,žeby tým androidom?a aby si nebol premudrovaný pridám aj benchmark výkonov!!!som zvedavý čo natrepeš teraz!!len mám teraz dilemu či nový iPhone bieli alebo čierny a či 32GB alebo 64GB :D na to sa HTC nechytá :!: dokonca starý 3GS je rychlejší ako nový dvojjadrovy HTC sensation v javascripte :D ja skapem tak starí fon z 600Mhz ako dualcore 1.2Ghz chces daco dodat? :D :D
Prílohy
ben1.jpg
ben1.jpg (117.92 KiB) 1679 zobrazení
ben.jpg
ben.jpg (68.51 KiB) 1679 zobrazení

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 06:54

A ked flamewar, tak tu chyba toto:
Prílohy
damn_true_he_was_just_rich.jpg
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

ice.blade

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 07:13

//MPower napísal:
neporovnavaj rok starí desire z 3 roky starím iPhonom mal som ty android fony od xperia X10 po ty plastove HTC a je to oproti IOS nepouzitelne,seká to a podobne!!!A som zvedaví či aj HTC bude to desire podporovat za 3 roky ako apple iPhone 3G!a IP 3G dostal update uz na 4.3.5 a sním ide už rýchlo ale je to uš starý mobil,momentalne prýchadza iPhone 4S a na ten nemá nič ani dvojjadrový sgs II na 1.2Ghz a iPhone ma 800Mhz a je rýchleší :D čím to je čim to je,žeby tým androidom?a aby si nebol premudrovaný pridám aj benchmark výkonov!!!som zvedavý čo natrepeš teraz!!len mám teraz dilemu či nový iPhone bieli alebo čierny a či 32GB alebo 64GB :D na to sa HTC nechytá :!: dokonca starý 3GS je rychlejší ako nový dvojjadrovy HTC sensation v javascripte :D ja skapem tak starí fon z 600Mhz ako dualcore 1.2Ghz chces daco dodat? :D :D

mas pekny nazor ale nema ho cely svet a ja tiez patrim do skupiny ludi ktori si uz iphone nikdy nekupia, popravde pozrem si novsie iphony ale len co su zac... vyhodit cca 650 eur za nieco co nepotrebujem je od veci a podla mna su telefony na ktore sa iphone ani zdaleka nechyta ;)

e46ka
Auto: lenochod

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 07:50

no moj nazosr je ze moje HTC desire HD za cenu 450e zvlada vsetko co zvlada Iphone 4G s prehladom za 700e neviem co k tomu dodat proste Iphone je marketig kupuju a ospevuju si ho ludia co nevyuzivajju jeho moznosti ani na 40% okrem surfovania na nete a fotenia s tym nic ine nerobia nevyuzivaju ich "lacne" aplikacie, nepouzivaju to na prezeranie a upravu dokumentov a dokonca ani na maily jedine co robia je ze picuju na vsetko co je okolo toho a ze ib iphone ale iba iphone ale ked sa ich opytas priamo ze preco je iphone najviac a preco platit dvakrat viac za telefon to nedokazu nijak logicky vysvetlit iba tak ze sak lebo iphone a iphone je najviac :lol:
proste iphone je marketing a aby nedoslo k omylom neporovnavam to mac book a podobne veci ktore mna v podstate ani nezaujimaju porovnavam telefony kde platis omnoho viac za vlastne nic !
Vacsina ludi na SK si kupuje iphone len preto lebo by ostal vysmechom spolocnosti ze sak ty nemas iphone heheheh iba trapne HTC, Samsung,LG,SE ty si trapko atd atd atd
a esteraz mne osobne HTC desire HD vyhovuje uplne vie vsetko co ja potrebujem a nemusel som za to vygrcat 700 ci 800e

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 08:51

Desire ma kovove telo, to na margo, toho, ze je to platove a ohybne a neviem co vsetko.....procak bezi krasne hladko, nic sa neseka, web je rychlejsi, mailovy klient lepsie prepojeny s gmailom, ma krajsie farebne podanie ako iPhone 4, atd.... Android je lepsi ako iOS, to ti povie kazdy kto prisiel do styku s oboma OSami, ma lepsie prepacovane prostredie a ano, davaju ho do LG,HTC, ci Samsungu ale tam si ho kazdy vyrobca upravuje este sam (pri HTC je to tzv. SENSE) a pre to je pre kazdu znacku unikatny a iny. Predpoklada sa, ze do par rokov ovladne Android polovicu trhu, druhy bude /dost prekvapivo/ Microsoft, ktory finishuje Mango a treti bude iOS.

V kazdom pripade, som zvedavy na to akym smerom sa vyvynie apple, uz raz sa ukazalo, ze bez Steva to nejde, ale verim, ze to zvladnu aj ked sa vycerpaju plany, ktore im mal zanechat. :)

najlepsie to vystihuje nasledujuce video:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

pepo286

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 11:13

- viete ako spoznate uzivatela iPhonu ?
- ... ???
- povie vam to :)
E46 320D Touring 100kW (2001)

//MPower

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 15:03

nebudem tu flamovat ale povedzme si na rovinu 90% ludí čo na iphone nadavaju tak je to preto lebo ich sere bud že nan nemaju peniaze alebo ho vzivote nedrzali,čo si tu budeme nahovarat je to pravda O:) a k pár veciam ktore tu odzneli a je to vyslovene lož,iphone ma vyborný mailový klient od zaciatku a uz je takmer dokonalý,ma displej určite najlepší tzv.retina displej je to IPS panel a na 3.5 uhlopriečke ma 960x640 a ma tuším 360dpi :!: Ludským okom nie je možne vidiet pixeli vedla seba,podanie farieb najlepšie asi na trhu,na iOS nemusim riesit ako na android či mi app pojde aj na mojom androide lebo ja mam taku a taku verziu a taký telefon a ci pojde korektne atd,na iOS vstkých 400 000 app či kolko ich je je testovaná len na iphone a akždá jedna 100% funguje,dalej na iPhone su výborne navigacie,telefon do par sekund lokalizuje,kov a sklo telo prístroja luxusný dizajn,nehovorím že druhe mobili su zle sám mám aj nokiu ale na iphone nemá nič nie len čo sa funkcnosti týka

Killo
Auto: lexaurin
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 15:20

JEBTE NA TO prosim Vas ...

je mi ZLE z tych argumentov ktore tu citam. UPLNE KOKOTSKE, MARKETINGOVE VYMLETE argumenty sa tu pouzivaju (obidve strany, hlavne Mpower, je super je vies citat to co bolo napisane v brozurke k wIfonu, ale pouzivatelska skusenost je druha vec).

povedzme si uprimne . obidva OS su dost napicu, ale zdaju sa nam dobre lebo nic lepsie momentalne na trhu nie je ...
iOS je stabilna, ale uzavreta skamenelina, ktora ma funkcie z doby kamennej.
Android je uplne super popici, akurat ze zere strasne vykon a ma este vela vela chyb, aplikacie su optimalizovane podla pocasia, a co ma najviac stve su nadstavby vyrobcov ( a z toho vyplyvajuce aktualizacie - alebo skor neaktualizacie systemu). A ani Nexus 1 ani Nexus S doteraz nemali top parametre, oproti konkurecnym smartom s nadstavbou (cize volba bola top hw, ale nadstavba a neiste aktualizacie, alebo cisty system s okamzitymi aktualizaciami ale so slabsim hw). Uvidim co prinese Nexus Prime a ICS (pocul som rumors ze nepodporuje Mass Storage - ak to je pravda, android pre mna konci).
Inak dufam v uspech platformy MeeGo, system vyzera slubne, prehladne, a budu na nom spustitelne apps z iOS aj Androidu. Akurat je otazne ci ho Nokia dopredu nepochova kvoli WP ...
,,ale o tom my slovaci sme, nam sa robit nechce, tu vsetci chceme byt pravnici, doktori, politici, alebo minimalne lokalny majitelia zemegule. a na to potrebujeme minimalne najlepsie auto (ale za dobre peniaze) a tym napr BMW urcite je." (© Duffy)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Google [Bot] a 247 neregistrovaných