... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
//MPower napísal:Ty nimnad čitaj BMW pokec
Všetko čo sa nehodí do ostatných sekcií alebo nemá priamy súvis s BMW bol to genius a jeho napady aj tebe ulachčuju dnes život a stavim sa že nevieš ani včomMal by si mat uctu aspon k tak neskutočním ludom,to čo dokazal za jeden jeho kratky život on ty nedokažež ani za 10,čo ste opice či čo?
Peter92 napísal:momentalne mam 4ku a mam aj HTC desire a proste HTC je lepsie vo vsetkych aspektoch okrem baterky
//MPower napísal:neporovnavaj rok starí desire z 3 roky starím iPhonom mal som ty android fony od xperia X10 po ty plastove HTC a je to oproti IOS nepouzitelne,seká to a podobne!!!A som zvedaví či aj HTC bude to desire podporovat za 3 roky ako apple iPhone 3G!a IP 3G dostal update uz na 4.3.5 a sním ide už rýchlo ale je to uš starý mobil,momentalne prýchadza iPhone 4S a na ten nemá nič ani dvojjadrový sgs II na 1.2Ghz a iPhone ma 800Mhz a je rýchlešíčím to je čim to je,žeby tým androidom?a aby si nebol premudrovaný pridám aj benchmark výkonov!!!som zvedavý čo natrepeš teraz!!len mám teraz dilemu či nový iPhone bieli alebo čierny a či 32GB alebo 64GB
na to sa HTC nechytá
dokonca starý 3GS je rychlejší ako nový dvojjadrovy HTC sensation v javascripte
ja skapem tak starí fon z 600Mhz ako dualcore 1.2Ghz chces daco dodat?
![]()