... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
chch napísal:Aha ano, na tempomat som zabudol, to je uplne esencialna zalezitost, bez toho auto nekupuj. Tempomat je asi najpouzivanejsia ficura na mojom aute.
KejSi, tvoj lak na kapote nieje slaby, ale je tvrdy. BMW pouziva keramicky lak, velmi tvrdy, odolavajuci viac skrabancom a umyvarkam ako ine (napr. japonske) laky inych aut. Tvrdost zaroven znamena krehkost, zial, cize kamienky robia neplechu. Riesenim je transparentna folia na predny naraznik a na prednu cast kapoty.
Johny.Lax napísal:Ahoj. Ja mam tiez E91, rocnik 2007 a som s nim nadmieru spokojny. S tym kufrom je to pravda, ze nie je velky (ja mam navyse pevnu mrezu, lebo je to N1 verzia, a to tiez zmensuje), ale my sme sa do neho napratali 5 ludia + komplet cele bicie, gitary...
duotone28 napísal:ja by som este pridal k tym xenonom...byt tebou, urcite by som do nich zainvestoval! Osobne si myslim ze bavoracik bez xenononv@angel eyes nie je bavoracik...a tak isto xenon vyhrava co sa tyka zivotnosti ziaroviek. Obycajne halogeny budes riesit mozno aj 2x do roka, pricom nie su vobec lacne! Xenon ich niekolko nasobne prezije! nazdar
duotone28 napísal:Ja nemam xenony, ani AE (ani dorabane :-). Urcite to auto vyzera s nimi krajsie, a aj lepsie svietia, ale co sa tyka zivotnosti, nesuhlasim, aspon podla mojej skusenosti. Mam moje auto nieco cez 2 roky, a nemenil som halogenove ziarovky este ani raz.ja by som este pridal k tym xenonom...byt tebou, urcite by som do nich zainvestoval! Osobne si myslim ze bavoracik bez xenononv@angel eyes nie je bavoracik...a tak isto xenon vyhrava co sa tyka zivotnosti ziaroviek. Obycajne halogeny budes riesit mozno aj 2x do roka, pricom nie su vobec lacne! Xenon ich niekolko nasobne prezije! nazdar