... všetko o BMW ...

Moderátori: salat, barabas, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

duotone28
Auto: E91 / 320d
Kraj: Bratislavský

Re: kupa E91 320D 120kw - poradenstvo

Štvrtok, 13. Októbra 2011, 18:51

chch napísal:
Ja nemam xenony, ani AE (ani dorabane :-). Urcite to auto vyzera s nimi krajsie, a aj lepsie svietia, ale co sa tyka zivotnosti, nesuhlasim, aspon podla mojej skusenosti. Mam moje auto nieco cez 2 roky, a nemenil som halogenove ziarovky este ani raz.

Potom máš určite dobru ruku pri výbere žiaroviek...!!! Ja kym som nemal xenon(honda jazz), tak v tomto sa mi nejak nedarilo. A tom som si vzdy priplacal za znackove a kvalitne.

RKa7
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 11. Decembra 2012, 19:52

Dobrý podvečer páni

Už dlhšiu dobu rozmýšľam nad kúpou nového auta. Najlepšie mi vychádza práve BMW 3er model E90/91. Len nemám nejako jasno v motorizácii pre akú sa rozhodnúť. Mám v určitých veciach jasno a v určitých by som rád počul váš názor. Rád by som určite R6, no ak by bola dobrá ponuka na 320, tak asi by som váhal. Všade kde som čítal, som sa dočítal, že tieto R6 sú fakt držiaky no nič nie je nekonečné. Km nejako neriešim, skôr ma zaujíma stav a predošlý servis a preto by som skúsil vyfúknuť nejaký klubový kúsok niekomu :) Je to naozaj tak s tými motormi? Alebo stačí aj štvorvalec? Palivo pravdepodobne diesel, aj keď :bmwball: ...

Vo veciach v ktorých mám jasno: Auto musí mať xenóny, vyhrievané sedačky a automat. Ostatné veci moc neriešim.

Ďakujem

Cannon
Auto: Modré
Kraj: Zahraničie

Utorok, 11. Decembra 2012, 20:37

ahoj,

skus pohladat tu na klube, vela veci tu uz bolo povedanych. Podla ucelu pouzitia a rocnych km sa rozhodni benzin vs. diesel a potom zvazuj presny motor. Ja za seba mozem povedat, ze 4 valec 2.0 d 135 kw mi absolutne staci a ako uz na inom mieste v tomto klube bolo napisane ...´predbehnes s tym 90% toho, co stretnes na slovenskych cestach :D ... ´ vela zdaru pri kupe !
RKa7 napísal:
Dobrý podvečer páni

Už dlhšiu dobu rozmýšľam nad kúpou nového auta. Najlepšie mi vychádza práve BMW 3er model E90/91. Len nemám nejako jasno v motorizácii pre akú sa rozhodnúť. Mám v určitých veciach jasno a v určitých by som rád počul váš názor. Rád by som určite R6, no ak by bola dobrá ponuka na 320, tak asi by som váhal. Všade kde som čítal, som sa dočítal, že tieto R6 sú fakt držiaky no nič nie je nekonečné. Km nejako neriešim, skôr ma zaujíma stav a predošlý servis a preto by som skúsil vyfúknuť nejaký klubový kúsok niekomu :) Je to naozaj tak s tými motormi? Alebo stačí aj štvorvalec? Palivo pravdepodobne diesel, aj keď :bmwball: ...

Vo veciach v ktorých mám jasno: Auto musí mať xenóny, vyhrievané sedačky a automat. Ostatné veci moc neriešim.

Ďakujem

RKa7
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 11. Decembra 2012, 20:51

Je mi jasné, že výkon na toto auto je aj pri 2.0d dostatočný. No prejav, výkon je zasa niečo iné, lebo už som mal aj napríklad V8 benzín a ťažko sa zvyká na iné. Prikláňam sa k dieslu, poprípade benzín + plyn v tom prípade ak by to bola 330i. Aj tu na klube sa predáva pár pekných kúskov :) Inak taká otázka. Dajú sa bez problémov vymeniť predné a zadné svetlá za tie po FL s LEDkami?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných