... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
speq
Auto: F01 730d M-Packet
Kraj: Bratislavský

Re: pozicanie luxusneho auta na 24hodin :)

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 15:21

voMacK napísal:
ojeb to nie je..len spravili akciu na prilakanie zakaznikov a zviditelnenie firmy..
je jasne, ze pre nich to je strata..ale to je marketing na zaciatku vzdy..
sleduju tym prijmy v dlhodobejsom horiznte..
pruser [pre tych co si to zakupili] je v tom, ze nedali max. limit..teraz maju na krku kvantum ludi, z kt. si vacsina bude chciet pozicat prave to CL-ko....
samozrejme na kazdeho nevida, cize sa budu musiet ludia uspokojit s "podradnejsimi" autami..z ich portfolia..napr 740d, X6 3.5d a pod,,
a ludia sa nemozu stazovat ci vratit kupony, kedze sluzbu kt. si objednali dostanu..akurat nie prave auto, kt. si vysnivali :)

trosku som o tom zistoval , na sidle firmy nikto neni , je tam len bazar a oni o nich nic nevedia , maju byt pod sietou dollar car rent ale na ich stranke nie su v partneroch , je to cele cudne , nikto o tom nikdy nepocul. Stranka plna gramatickych chyb , text okopirovany z inej stranky a podobne. Ja ti vravim ze je to ojeb , stavil by som sa s tebou , preto Zlavomat zrusil danu akciu , mala byt neobmedzena. A je trosku cudne ze az od 15 oktobra , pekne az mesiac po skonceni akcii .. je to blbost , je tam jedno cislo , ziadna infolinka alebo sekretarka ale iba jeden mobil nikde ziadny office. Toto je neskutocny ojeb )

BlackMW
BMW Waffenschmiede Pressburg
Auto: E38

Nedeľa, 18. Septembra 2011, 22:19

speq napísal:

trosku som o tom zistoval , na sidle firmy nikto neni , je tam len bazar a oni o nich nic nevedia , maju byt pod sietou dollar car rent ale na ich stranke nie su v partneroch , je to cele cudne , nikto o tom nikdy nepocul. Stranka plna gramatickych chyb , text okopirovany z inej stranky a podobne. Ja ti vravim ze je to ojeb , stavil by som sa s tebou , preto Zlavomat zrusil danu akciu , mala byt neobmedzena. A je trosku cudne ze az od 15 oktobra , pekne az mesiac po skonceni akcii .. je to blbost , je tam jedno cislo , ziadna infolinka alebo sekretarka ale iba jeden mobil nikde ziadny office. Toto je neskutocny ojeb )

mne to pride logicke, ze potrebuju mesiac dopredu peniaze,
ved potrebuju za nieco tie auta kupit, teda aspon jedno,
aby mali co potom poziciavat :P
same shit, different day..
There's no replacement for displacement..
Aké krásne ticho by bolo na svete, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
Obrázok

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 19. Septembra 2011, 06:42

SPEQ:
dam vediet, ako som dopadol..ked tak som o 50 eur lahsi :mrgreen:
ale diky za info...
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

speq
Auto: F01 730d M-Packet

Pondelok, 19. Septembra 2011, 11:58

aha tak drzim palce ale to nebudes , to by mal zlavomat vratit peniaze , skus tam zavoalt na to cislo a uvidis co ti povie niekto :))

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd

Pondelok, 19. Septembra 2011, 18:06

ako som pisal vyssie, kamos uz od nich mal pozicanu CLu....cize seems legit
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

M3 lover
Auto: E30
Kraj: Zahraničie

Utorok, 20. Septembra 2011, 17:06

inak, ako sa to rieši v prípade havárie auta?...zavinenej alebo nezavinenej....všetko tečie z poistenia ?

lebo inak by to bol dosť nôž na krku...a náhoda je blbec
Agelias© by migo
///MARKETING

eko.fresh
Auto: bmw

Utorok, 20. Septembra 2011, 21:48

Mne to pride tak ze zohnali nejaku dobru poistku a teraz cakaju kedy si nejaky 18 rocny fajnsmeker pozicia to AMGcko a oprie to bokom o strom 8)

lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Utorok, 20. Septembra 2011, 21:55

tusim ze tam pisu od 19 rokov poziciavaju tie auta :-k

eko.fresh
Auto: bmw

Utorok, 20. Septembra 2011, 22:52

To je to iste :smile:

auto111
Kraj: Trnavský

Streda, 21. Septembra 2011, 05:55

Aspon sa bude vozovy park obnovovat rychlo :D :D

voice
Auto: BMW 330D
Kraj: Banskobystrický

Streda, 21. Septembra 2011, 23:06

Ja som tiež fakt zvedavy...mam kupene až tri poukazy..
Kia ceed
Ford Mondeo 2008
BMW 330D 2001,135KW chipnute na 204koni
VW Golf III 1997, 55KW

//MPower
Auto: BMW F82 ///M4

Štvrtok, 22. Septembra 2011, 08:56

a preco nemás este auto ked uz si 3x zaplatil :D Mne v servise dali nahradne vozidlo hned a este nebolo ani zaplatene :D ..hm hm hm

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 22. Septembra 2011, 09:54

//MPower napísal:
a preco nemás este auto ked uz si 3x zaplatil :D Mne v servise dali nahradne vozidlo hned a este nebolo ani zaplatene :D ..hm hm hm

asi preto, ze platnost tych kuponov zacina 15.10.2011 ](*,)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

salat
Auto: BMW 320d E91 LCI

Štvrtok, 22. Septembra 2011, 10:24

hehe, nechcem kazit radost, tak toto fakt vyzera na slusnu odrbavku. Bud to nebudu nove auta, alebo su modely len ilustracne a dostanete "obdobne vozidlo"...ak vobec nejake.

S pozicovnami mam bohate skusenosti ci uz v EU, alebo inde, no aby Vam niekto pozical premium class alebo vyssie za €50, alebo trebars aj €150 na den a bez kaucie? Forget it! #-o
V Nemecku, Porsche je bezne za 190-250 na den, BMW M3 sa da v Sixte pozicat za 99 na den, ale pri min objednavke na 10dni... inac, €285 na den s max 250km denne... a to sme pri autach za €50-80tis a plateni zlatou kreditkou s limitom min. €10-15tis. Ak vratite auto bez zadneho dezenu, uvidite ten fukot na karte :D
Raz nastal v Drazdanoch problem a nemali v pozicovni nami objednane auto, tak nam museli dat Cayenne (lebo som mal zabookovanu premium class). Mali ste vidiet ako si pred tym radsej priamo u Visy preverovali rating nasej firmy (nadnarodny koncern, znamy pomali kazdemu v EU!) aj ked bolo asi 21:30 a sme neviem aky Avis premium zakaznici s maximalnymi moznymy kartami. Proste pozicat tak drahe auta nie je malickost...

Ten zoznam partnerov je asi tiez dobry odrb, ved skuste zavolat do Orange, alebo Funradia ci s tou firmou nieco maju a uvidite. Mne to pripada ze chlapci len vycucali popularne a overene znacky/firmy z SK a capli ich na stranku, este k tomu zdeformovali aj loga ... alebo mate pocit ze Slovenska Sporitelna si poziciava luxusne sportaky pre sluzobky zamestnancov? [-X asi nie

PS- este jedna moznost, mozno to nebude auto za €50, ale zlava €50 na pozicanie auta... a to bude stat €250 :DDDD
BMW 320d E91
Seat Ibiza ST, 1,2TSI DSG
EX - Seat Leon II

"Si to, čo tvoje auto. Neveríš? Bež do garáže, otvor bránu... pozeráš sa na seba!"

voice
Auto: BMW 330D
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 22. Septembra 2011, 23:22

chlapci všetci sa tu len domnievaju..počkam kym sem prida prispevok prvy zakaznik zapožičaneho auta,ak to teda nebudem ja,pripadne potom budem plakať nad rozliatym mliekom..vidim,že nas tu je viac ktory si objednali poukaz,čiže v pripadne komplikacii to budeme riešiť hromadne.
Kia ceed
Ford Mondeo 2008
BMW 330D 2001,135KW chipnute na 204koni
VW Golf III 1997, 55KW

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 215 neregistrovaných