... všetko o BMW ...
 a už si tam daj aj poriadne stierače.
  a už si tam daj aj poriadne stierače.

pietro642 napísal:takze dnes sme si dali pracicku s kamosom, opravili sme stresny tapacir
PRED
POCAS
PO
foto uz s nahodenym tapacirom v aute dam zajtra, skoncili sme ked uz bola tma
neni to ako od vyrobi ale furt je to lepsie ako predtym. jednoznacne to chce novu latku takze ta bude pri nasledovnom opravovani (ak nejake bude)
taktiez sa mi podarilo opravit svetielka pod slnecnymi clonami
btw: ak by chcel niekto vymenit predne smerovky biele za oranzove tak piste SS :)
 ja sa do vsetkeho najprv pustim sam a potom to tak vyzera
 ja sa do vsetkeho najprv pustim sam a potom to tak vyzera  .....tak ci onak, ono sa to ani nedalo dat tak aby to bolo ako od vyrobi. res. dalo ale nato by trebalo fungel novu latku a nato som uz nemal cas nerv ani nic...nedalo sa to preto lebo tu latku uz tak nenapnes. mozes sa snazit ako chces stale ti tam vzniknu na zahyboch take "bubliny" ale stale je to lepsie ako predtym. vo vyrobe to zrejme robia strojovo a stroj s napynanim problemy ocividne nema
.....tak ci onak, ono sa to ani nedalo dat tak aby to bolo ako od vyrobi. res. dalo ale nato by trebalo fungel novu latku a nato som uz nemal cas nerv ani nic...nedalo sa to preto lebo tu latku uz tak nenapnes. mozes sa snazit ako chces stale ti tam vzniknu na zahyboch take "bubliny" ale stale je to lepsie ako predtym. vo vyrobe to zrejme robia strojovo a stroj s napynanim problemy ocividne nema  na strane tri mam obrazok lepidla ktore som pouzival. posli nato tak jedna a pol plechovky....
 na strane tri mam obrazok lepidla ktore som pouzival. posli nato tak jedna a pol plechovky.... 15" presne rozmer dodam
 15" presne rozmer dodam  )
) 

(myslim ze skutocne
 (myslim ze skutocne  )
 )

maiki napísal:nejak ti nelicuje kapota alebo maska... ci sa mi to len zda?
svetla vyzeraju dobre
 to bolo tak na rychlo zrobene jak dojdem domov cely predok zhodim a znova sato bude nastavovat. ani blatniky ku dveram nelicuju takze....
 to bolo tak na rychlo zrobene jak dojdem domov cely predok zhodim a znova sato bude nastavovat. ani blatniky ku dveram nelicuju takze....