... všetko o BMW ...
 A Z-ko ani nehovorim.
 A Z-ko ani nehovorim.  Uvazujem nad X5 tiez. Taky typ vozu by sa mi tu hodil. Dokonca horsie cesty tu mame ako na SVK.
 Uvazujem nad X5 tiez. Taky typ vozu by sa mi tu hodil. Dokonca horsie cesty tu mame ako na SVK.k0be napísal:som ta tusim stretol na ceste do chorvatska...chvilka dialnica, a potom hranica madarsko/chorvatsko(letenye, ci ako sa to vola), ste stali 1-2 auta za nami...cela cierna E39, sme aj vystupovali v tej rade na hranici...fesna X5
serwo napísal:Jebot X5!A Z-ko ani nehovorim.
Uvazujem nad X5 tiez. Taky typ vozu by sa mi tu hodil. Dokonca horsie cesty tu mame ako na SVK.
K tym AE: vyzera to super a priblizuje sa to novym modelom BMW, ale nemali by sa aj tak pouzivat obrysovky ako denne svietenie. Pri dennych svetlach totizto nesvietia zadne svetla a ak to cajti zistia, je problem.

serwo napísal:Ze by boli AE homologizovane na denne? Neviem, ale to by ti mali svietit tak jasno ako na novych bimmeroch bez hocakych upgrades. Ale hadat sa nebudem, ak tak tvrdis...
 stále akosi nebol čas. Dostal som sa iba síce ku interiéru, ale môžem iba vrelo odporučiť. So synom sme robili komplet interiér na X5 a na 350z od 10-16 hodiny. V živote by som nepovedal, že je to taká makačka. Síce boli sme až prehnane dôsledný, špáry a iné nedostupnejšie miesta sme čistili so štetcami rôznych tvarov
 stále akosi nebol čas. Dostal som sa iba síce ku interiéru, ale môžem iba vrelo odporučiť. So synom sme robili komplet interiér na X5 a na 350z od 10-16 hodiny. V živote by som nepovedal, že je to taká makačka. Síce boli sme až prehnane dôsledný, špáry a iné nedostupnejšie miesta sme čistili so štetcami rôznych tvarov   , ale ani vo sne by ma nenapadlo že to bude tak dlho trvať. Našťastie počasie bolo dnes ku nám milostivé,  žiadne obrovské horúčavy. Zetko bolo pravidelne udržiavané, takže tam nebol účinok až tak markantne viditeľný, ale X5 ešte nebola doteraz až tak dôkladne ošetrená. Použil so Interior shampoo, Vinyl and rubber care, Leather Cleaner, Leather Care Balm, Car glass polish, pár utierok z mikrovlákna, Magic Sponge, a tam bol výsledok obrovský. Aj keď som auto pravidelne umýval po použití Interior shampoo a Leather Cleaner som bol zhrozený aká špina zišla dole. Koža bola taká vysušená že skoro celé balenie Leather Care Balm som použil na obe autá, žiadne fľaky. Ale poviem Vám, aj keď bolo auto nové, nebola koža taká jemná ako teraz. Oživené plasty a gumy nie sú ani matné ani sa neblyštia ako psovi gule, sú také akurát
  , ale ani vo sne by ma nenapadlo že to bude tak dlho trvať. Našťastie počasie bolo dnes ku nám milostivé,  žiadne obrovské horúčavy. Zetko bolo pravidelne udržiavané, takže tam nebol účinok až tak markantne viditeľný, ale X5 ešte nebola doteraz až tak dôkladne ošetrená. Použil so Interior shampoo, Vinyl and rubber care, Leather Cleaner, Leather Care Balm, Car glass polish, pár utierok z mikrovlákna, Magic Sponge, a tam bol výsledok obrovský. Aj keď som auto pravidelne umýval po použití Interior shampoo a Leather Cleaner som bol zhrozený aká špina zišla dole. Koža bola taká vysušená že skoro celé balenie Leather Care Balm som použil na obe autá, žiadne fľaky. Ale poviem Vám, aj keď bolo auto nové, nebola koža taká jemná ako teraz. Oživené plasty a gumy nie sú ani matné ani sa neblyštia ako psovi gule, sú také akurát   . Foto bohužiaľ nemám žiadne
 . Foto bohužiaľ nemám žiadne   lebo foťák nebol po ruke, ale rozdiel je naozaj neskutočný. No a teraz sa už iba odhodlať na exteriér. Dúfam že to bude čo najskôr
  lebo foťák nebol po ruke, ale rozdiel je naozaj neskutočný. No a teraz sa už iba odhodlať na exteriér. Dúfam že to bude čo najskôr  

, ale predsa
 , ale predsa

cudoval som sa preco je v e70 to "miesto" v podlahe kufra ale uz viem na co to je robene
  cudoval som sa preco je v e70 to "miesto" v podlahe kufra ale uz viem na co to je robene   
rebuss napísal:to je uz iny A/V upgrade
 . Mám to urobené tak, že basák, zosík a baterku za 10 minút vymontujem/namontujem do auta, robím to však iba raz v roku, keď idem s rodinou na dovolenku, vtedy sa zíde každý liter kufra
 . Mám to urobené tak, že basák, zosík a baterku za 10 minút vymontujem/namontujem do auta, robím to však iba raz v roku, keď idem s rodinou na dovolenku, vtedy sa zíde každý liter kufra  

detailista ako ty si nesmie dovoliť ,,šuplikánsku-fušersku,,prácu, pekne všetko umiestnené, každý šróbik na mieste, kvalitná káblovačka na mieru, chladenie....jaaj radosť na tu profi robotu pozerať
 detailista ako ty si nesmie dovoliť ,,šuplikánsku-fušersku,,prácu, pekne všetko umiestnené, každý šróbik na mieste, kvalitná káblovačka na mieru, chladenie....jaaj radosť na tu profi robotu pozerať  

a niet nad AutoGlym
 a niet nad AutoGlym   čo ho my máme, vieme o ňom svoje
 čo ho my máme, vieme o ňom svoje  kvalita sa má ošetrovať kvalitou
 kvalita sa má ošetrovať kvalitou