... všetko o BMW ...
xcubus napísal:podla mna je jedno co kupis....ja som chcel 320i..potom som pokukoval po 328i a nakoniec som skoncil u 323i.
Kup si take auto, ktore ta oslovi :) to ze 330 ma najsilnejsi motor este nic neznamena :) Radsej kupit zachovalu 320 ako pokazenu 330...
Takze chod a kukaj auta
lasvegas napísal:Caute, nechcem to tu zasierat ale je to k teme tak sa spytam. Je mozne zohnat 320-ku s motorom M54 - 125kw za osem tisic? Myslim model pred vizualnym faceliftom ale po technologickom cize rok vyroby od 09/00-09/01 Viem ze sa da aj za 6 ale to asi OK nebude. V podstate ci je to normalna cena za to auto? A je ten motor spolahlivy? Dik Tomas
lasvegas napísal:ahoj, auto sa da zohnat za tie peniaze, motor je v celku spolahlivy, jedine ak ho predosly majitel nesetril a blbol nad jeho moznosti, ale inak je to spolahlive vozenie[/quote]
Mimo napísal:neviem či sleduješ nejaké to dianie na fóre, mnoho ludí po kúpe dízlu po čase olutovalo a zatúžilo po benzíne, tak auto predali a kúpili benzín![]()
len výnimočne je to naopak (ale svoje dôvody to určite má, napr. tá spotreba na dlhších cestách)