... všetko o BMW ...
BMino napísal:zalezi od stavu, ak myslis 320i co ma motor M52 tak ta ma 150ps a 190Nm, 323i ma 170PS a 245Nm, ale potom prisla nova generacia motor a 320i dostalo motor o objeme 2,2 (M54) s vykonom 170PS ale 210 Nm a model 323 zanikol a bol nahradeny modelom 325i 192PS a 245 Nm
ale zalezi od teba, hlavne sa rozhodni podla stavu auta a vybavy, tie kone ti budu totiz na nic, ked to bude chodit po servisoch, pripadne bude niekolko z tych 170 skapatych
MarcusAurelius napísal:
mm aha takze ta 323i sa pri facelifte len zmenila na 325.. aj objem ostal uplne ten isty.. ja som myslel, ze sa prestal vyrabat z dôvodu, ze bol nejaky poruchovy..mm tak v tomto pripade rozmyslam, ci by nebolo rozumnejsie sa pozriet radsej na ten faceliftovy 320i ten ma takisto 17Ok.. v podstate mne by bohate stacilo aj tych 150..ale tak kazdy tu stale spomina, ze mu je to po case malo a ze ked uz tak 6valec a najmensi 6valec je 320..mm neviem.. brali by ste este tie starsie modely predfaceliftove? ci uz radsej tie prve po facelifte r.v.2001-2002?
Joey napísal:Keď už tak podla mňa radšej facelift. Ale zase to je len moj názor.Niekomu sa páči viac predface. Je to na tebe. Na facelifte je vychytaných vela drobností, čo na predfacelifte robilo problémy.
Inscene napísal:neviem aky mas rozpocet ale vela krasnych 330i sa da kupuit kolo 10tis eur .. + -
a podla mna budes maximalne spokojny ... kupis auto za ktorym sa otacaju ludia aspon ty co vedia co mas pod kapotou podla zvuku a urcite ti bude dlho a bezporuchovo sluzit... a ako tu bolo pisane na kone si zvyknes velmi skoro ci uz mas 150 alebo 500 len tak jazda ta bude bavit co pri 150konovom nechcem urazit ale mna osobne uz nebavi..
dodoIPD napísal:neviem aku mas ty poistku , ale ja mam na 328i poistku 200 eur... a to je od 320 trosku rozdiel ,ak by som ta povozil ver tomu ze by si zmenil nazor "max spokojnost"
Netreba kukat ani na spotrebu, casom si aj na to zvyknes... a poviem ti uz mi je jedno ci idem za 6 alebo za 10, samozrejme ak by som jazdil sluzobky asi by som si 328 coupe nekupil...