... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Re: E46 G-power (ZA)

Streda, 10. Augusta 2011, 17:49

SmartBastard napísal:
Nooo s turbom sa da nafukat v podstate akykolvek pocet koni ;)

Ked mi skonci zaruka tak by som chcel ist do G-Power, akurat si nemyslim, ze je prave rozumne si to dat robit tu na Slovensku, kedze tych aut moc nerobili a pravedepodobne ani jedno M coupe. Este mi brat hovoril, ze HPF maju tiez nejake zastupenie na Slovensku, ale to je ten isty problem. Takze auto asi pojde do Autenzellu ...

Aby si nebol neprijemne prekvapeny, je to v podstate faceliftovana stodola v dedine panubohu za chrbtom.
2 zdvihaky a 2 mechanici, ale v podkrovi 10 inzinierov.
Dovolim si tvrdit, ze montaz kompresoru v nasej M3 je na spickovej urovni, niekolko veci sme urobili inak nez bolo v navode od G Power (napriklad sme nechali prepad oleja pekne zafrezovat do vane, podla navodu sme mali urobit dieru vrtackou a oblepit tekutym kovom ](*,) ](*,) ](*,) )
Recenzia aj s videom bude coskoro na topspeed.sk

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 13:34

gusto napísal:

Aby si nebol neprijemne prekvapeny, je to v podstate faceliftovana stodola v dedine panubohu za chrbtom.
2 zdvihaky a 2 mechanici, ale v podkrovi 10 inzinierov.
Dovolim si tvrdit, ze montaz kompresoru v nasej M3 je na spickovej urovni, niekolko veci sme urobili inak nez bolo v navode od G Power (napriklad sme nechali prepad oleja pekne zafrezovat do vane, podla navodu sme mali urobit dieru vrtackou a oblepit tekutym kovom ](*,) ](*,) ](*,) )
Recenzia aj s videom bude coskoro na topspeed.sk

Tesim sa na recenziu a video ;) Na vasom webe toho moc nieje takze som mal pocit, ze ste zatial tak akurat spravili vasu M3 a mozno este 2 maximalne 3 auta. Vacsina servisov na slovensku je typu rychlo nieco porobme nech to ide a dalsie auto. Ja hladam ludi, ktorych to co robia bavi a sami chcu z kazdeho auta co im pride pod ruku spravit to najlepsie.

Dovolim, si vsak vystrelit do vzduchu a povedat, ze si myslim, ze ste doteraz este ziadnu Z4M G-Power nerobili, a to je nieco z coho mam trocha strach. Typek z jedneho nemeckeho fora popisoval ako mu upravovali jeho Z4M priamo v G-Power v nemecku, auto tam z povodneho jedneho tyzdna zostalo stat nieco cez mesiac... co vypoveda o tom, ze tato praca je naozaj velmi narocna a ja chcem mat pocit, ze na tom pracuju ludia s urcitymi skusenostiami.

Ale ked ta tu uz mam, tak otakza... dovazate disky aj s US? Mal by som zaujime o [url="http://www.morrwheels.com/wheel.php?wheel=vs8&vehicle=bmw"]Morr VS8.2[/url] pripadne [url="http://www.adv1wheels.com/adv1wheels/wheelcollection/ADV8_1.php"]ADV8.1[/url]
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

gusto

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 16:15

SmartBastard napísal:
Tesim sa na recenziu a video ;) Na vasom webe toho moc nieje takze som mal pocit, ze ste zatial tak akurat spravili vasu M3 a mozno este 2 maximalne 3 auta. Vacsina servisov na slovensku je typu rychlo nieco porobme nech to ide a dalsie auto. Ja hladam ludi, ktorych to co robia bavi a sami chcu z kazdeho auta co im pride pod ruku spravit to najlepsie.

Dovolim, si vsak vystrelit do vzduchu a povedat, ze si myslim, ze ste doteraz este ziadnu Z4M G-Power nerobili, a to je nieco z coho mam trocha strach. Typek z jedneho nemeckeho fora popisoval ako mu upravovali jeho Z4M priamo v G-Power v nemecku, auto tam z povodneho jedneho tyzdna zostalo stat nieco cez mesiac... co vypoveda o tom, ze tato praca je naozaj velmi narocna a ja chcem mat pocit, ze na tom pracuju ludia s urcitymi skusenostiami.

Ale ked ta tu uz mam, tak otakza... dovazate disky aj s US? Mal by som zaujime o [url="http://www.morrwheels.com/wheel.php?wheel=vs8&vehicle=bmw"]Morr VS8.2[/url] pripadne [url="http://www.adv1wheels.com/adv1wheels/wheelcollection/ADV8_1.php"]ADV8.1[/url]

Zatial sme robili iba nasu M3, teraz by sme mali robit jednu Z4 2,5 z Prahy.
Inak, medzi Z4M a E46 M3 nie je ziadny technicky rozdiel, takze nevidim problem.
Disky z US nedovazame.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 16:31

gusto napísal:

Zatial sme robili iba nasu M3, teraz by sme mali robit jednu Z4 2,5 z Prahy.
Inak, medzi Z4M a E46 M3 nie je ziadny technicky rozdiel, takze nevidim problem.
Disky z US nedovazame.

No praveze je, motor je tam rovnaky, ale radiaca jednotka ma blizsie k e90 ako e46. Niesom sice automechanik, a preto sa nechcem hadat, iba pisem to co som uz asi 100krat cital na www.zpost.com/forums kde ma naozaj veeeeelmi vela chalanov kompresori (aj ked nie G-Power, vacsinou to su ESS alebo VF) a tam sa to uz viac krat rozoberalo. Anyways, vela stastia, ako som uz pisal este mam minimalne jeden rok zaruku od BMW takze dovtedy to nebudem riesit ... no a potom uvidime ;)
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

gusto

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 16:39

SmartBastard napísal:
No praveze je, motor je tam rovnaky, ale radiaca jednotka ma blizsie k e90 ako e46. Niesom sice automechanik, a preto sa nechcem hadat, iba pisem to co som uz asi 100krat cital na http://www.zpost.com/forums kde ma naozaj veeeeelmi vela chalanov kompresori (aj ked nie G-Power, vacsinou to su ESS alebo VF) a tam sa to uz viac krat rozoberalo. Anyways, vela stastia, ako som uz pisal este mam minimalne jeden rok zaruku od BMW takze dovtedy to nebudem riesit ... no a potom uvidime ;)

Na tom nezalezi, softver dodava G Power ako sucast kitu..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 249 neregistrovaných