... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: policia a xenony

Streda, 10. Augusta 2011, 14:26

jediny na klube ktory ma oficialne xeony na e36 je gajdy007, ma tam hella svetla s automatickym naklapanim.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

consiglieri
Auto: Mercedes GLS 63 AMG
Kraj: Trenčiansky

Streda, 10. Augusta 2011, 18:46

mam e46 a zastavili ma policajti v Partizanskom, policajt mi hovori nech otvorim kapotu, a zacne nieco hladat navrchu na svetle.

Nieco si mumlal tak sa ho pytam ze co hlada...ze ci to mam DEPO :)

Tak som mu ukazal ZKW v rohoch skiel a bol spokojny.

Xenony nemam povodne a jedine co som menil bol vypinac svetiel bez nastavovania vysky svetiel. Ine pri ceste neskontroluju...

ice.blade

Streda, 10. Augusta 2011, 18:50

este vizualne kontroluju ci mas odstreky... staci kupit listy pod svetla s kritkami na odstreky a zalepit ich silikonom... nitko to nebude skumat na ceste blyzsie ;)

Mimo
Kraj: Trnavský

Streda, 10. Augusta 2011, 18:51

jararak napísal:
jediny na klube ktory ma oficialne xeony na e36 je gajdy007, ma tam hella svetla s automatickym naklapanim.

jo, toto je jediná oficiálna cesta. ale ked mne sa tie helly tak nepáčia :roll:

inak chlapci, nebudte naivní.. kebyže policajt chce, tak si to skontrolovať vie. ale zas musí vedieť ako :roll:
čo to automatické nastavenie výšky pri zapnutí? aj to ti funguje?

voMacK
Auto: G31 540i

Streda, 10. Augusta 2011, 18:56

IMHO len male percento policajtov vie zkontrolovat ci su xenony povodne....teda ked sa nebavime o pripadoch, ze to brutalne bije do oci [stare auto, divoke zfarbenie svetelneho kuzela etc..]
pochybujem, ze policajti vedia, co vsetko musi mat origo xenon a ake oznacenie ma policajt hladat na svetlomete pri fyzickej obhliadke...
btw z kamosa co ma xenony v starom Fiate [ MAREA r.1997] [ale ma cocky] sa prave nedavno stal policajt ...tot ironia osudu :mrgreen:
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Arnost
Auto: krhla kachle x2

Streda, 10. Augusta 2011, 19:17

voMacK napísal:
pochybujem, ze policajti vedia, co vsetko musi mat origo xenon a ake oznacenie ma policajt hladat na svetlomete pri fyzickej obhliadke...

netreba ich zas až tak podcenovať, známi mal nie zrovna dobrú skúsenosť s vedomosťami príslušníka PZ, síce nie s xenónmi ale s fóliami.
tiež si myslel že policajt nebude vedieť rozdiel medzi 27MD1643 a 45 a ktorý kde patrí a vedel.

dethXtreme
Autor témy
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Streda, 10. Augusta 2011, 19:57

a co ak by policajt chcel skusit ci sa pri zapnuti nastavia, tak by som pri zapnuti pokrutil ovladacom sklonu, nenapadne? :D

a dalsia vec...keby sa uz fakt nedal oklamat, slo by to urobit tak, ze mu poviem ze ok, tu na mieste si to vymenim za klasicku H1...teda ked odstranim zavadu na mieste...moze ajtak pokutovat?
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

ice.blade

Streda, 10. Augusta 2011, 20:05

dethXtreme napísal:
a co ak by policajt chcel skusit ci sa pri zapnuti nastavia, tak by som pri zapnuti pokrutil ovladacom sklonu, nenapadne? :D

a dalsia vec...keby sa uz fakt nedal oklamat, slo by to urobit tak, ze mu poviem ze ok, tu na mieste si to vymenim za klasicku H1...teda ked odstranim zavadu na mieste...moze ajtak pokutovat?

bezproblemov ta vyblockuje ;) zalezi na ochote daneho sluzbykonajuceho ci bude tolerantny a necha ta tak alebo si na tebe zgustne kedze si jazdil na aute ktore malo zasah do konstrukcie ;)

BMWpositiv

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 08:53

...heh, samonivelacia xenonov podla zatazenia ma ovela rychlejsiu odozvu co sa sklapania tyka, aj keby si tym kolieckom krutil o sto-tristo, mechanicky sa to proste neda tak rychlo dosiahnut a niektori lopicajti nie su padli na hlavu aby im to nedoslo no a po druhe ked su aj xenony zapnute, nato aby sa znovu samoznivelizovali, je potrebne vypnut motor a vybrat kluc, inac sa naklapanie xenonov neuskutocni

rayo.svk
Auto: E36 318i

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 09:18

mna to tocenie kolieskom tiez napadlo :D ale toto asi tak lahko nepojde :D
kazdopadne netreba mat nejake 10000K alebo 12000K ale obycajne 4300K ktore svietia bielo a na prvy pohlad ani nejde poznat ze su to xenony a nie nightbreaker ;)
BMW E36 318isedan
How this shit happend :D

Mimo
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 09:22

ten rozdiel sponáš ked vypneš a zapneš svetlá. xenon štartuje trochu inak :)

rayo.svk
Auto: E36 318i

Štvrtok, 11. Augusta 2011, 09:55

to ano, ale ked uz svieti ;)
je jasne ze xenon startuje...tam to poznat hned :D
BMW E36 318isedan
How this shit happend :D

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 247 neregistrovaných