... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
R0nnIe
Autor témy
Auto: 325i e36 coupe
Kraj: Žilinský

Re: Ceramizer - pripravok do motora

Streda, 28. Júla 2010, 14:25

depressman napísal:
nechem tie sady kompresorov uz stoja strasne palky, naco mi to bude_? Ja uz mam svoj vek nepotrebujem sa pretekat s kazdym na semaforoch...))) Vykon co auto má mi úplne vyhovuje. Zlatá stredná cesta. hehe

Som srandoval :D To si radsej dam papierovu vrtulku tam ako kompresor za taku cenu.
Obrázok

depressman
Auto: BMW E39 530i
Kraj: Košický

Streda, 28. Júla 2010, 14:50

http://www.bmwperformance.cz/index/inde ... t&Itemid=1

hehe tu je Lysholm kompresor pre 530i... komu sa nechce citat v EN. Cena asi 3500Eur. ale je to na zavolanie, tak ked nevolas mas to zadarmo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BMW E39 530i, 5/2001 M-Packet

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005
Kraj: Prešovský

Streda, 28. Júla 2010, 21:42

No taketo veci ani zadara. Mal som zopar debat z mechanikom co robil pre Renault Rallye FR a vravel, ze to je o nicom. Niekde na ceskom webe som o tom aj cital.
Len pre priklad:
Dobry olej - pomale rozpustenie necistoto v motore
Agresivne - rychle rozpustenie, upchatie olejovych kanalikov, dodrbanie motora.

Velmi jednoduche, ale ak ma niekto chut, nech sa paci....
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

R0nnIe
Autor témy

Štvrtok, 29. Júla 2010, 08:00

MuadDeeb napísal:
No taketo veci ani zadara. Mal som zopar debat z mechanikom co robil pre Renault Rallye FR a vravel, ze to je o nicom. Niekde na ceskom webe som o tom aj cital.
Len pre priklad:
Dobry olej - pomale rozpustenie necistoto v motore
Agresivne - rychle rozpustenie, upchatie olejovych kanalikov, dodrbanie motora.

Velmi jednoduche, ale ak ma niekto chut, nech sa paci....

Vsak tiez som to bral tak, firmi sa pretekaju vo vyrobe olejov a tie synteticke oleje su fakt testovane a vyrabane zlozitymi postupmi a niekto pride s niejakou somarinou ze je to lepsie.

moila
Auto: Toyota Verso
Kraj: Bratislavský

Piatok, 30. Júla 2010, 09:19

no ako si sa rozhodol Ronie? ides do toho? ja nad tym tiez uvazujem, mam pred vymenou a nebolo by to mozno na skodu...a co pise ze na tej 530i mu to pomohlo aspon proti zraniu oleja tak uz len kvoli tomu by sa to mozno oplatilo...ja tiez dolievam cca 1l na 2000km...niekedy menej ale teraz boli tie zrazy tak som mu trosku nakladal...
EX - e39 528i Tour, EX - e46 330Ci - Cabrio, EX - Saab 9-3 Aero Cabrio, EX - e36 318ti - Compact, EX - Skoda Rapid 130 :-D

R0nnIe
Autor témy

Piatok, 30. Júla 2010, 11:57

Ja som ako ani nerozmyslal nad tym ci by som siel do toho. Ja som to pisal iba ak by to niekoho zaujalo.

matyson
Auto: e84 X1
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 30. Júla 2010, 12:24

Do motora má ísť super olej a nie dáky šampon!
Motor má v sebe už aj usadeninu ktorá mu nie že škodí ale tesni,najebeš tam šampón a on ho agresívne vyčistí tak že začne tiecť olej netesnostou.Ak je motor starší má slabšie gufera a tesnenia,šampon to dorazí až tak že kúsky gúm sa oddelia a upchaju kanaliky.
Môže sa to podpísať aj na ložiskach ako ojničné,ložisko je zasraté od usadenych mikrocastíc,sú to len čiastočky nie veľké hovná.Ložisko sa dere a opotrebovava,ak sneho vyplaviš tie čiastocky budeš zaklať ďalšiu tému.Na voľnobehu v motore niečo klepoce.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Sobota, 31. Júla 2010, 08:17

tento ceramizer je totálna blbosť, radšej kvalitný olej ako liať takéto veci do motora, a na jednom inom fóre kde bola tiež reč o tomto ceramizéri, vlastne písal tam nejaký obchodný zástupca firmy alebo čo lebo sa silou mocou zastával tejto hovadiny ale na všetky otázky čo som sa opýtal odpovedal "ceramizácia" je super vec atď. ale keď som sa ho opýtal čo to vlastne znamená "ceramizácia" lebo že žiadna povrchová úprava s takýmto názvom neexistuje ani v slovníku nie je takýto výraz tak mi už odpovedať nevedel, môjho názoru je že to nemá s keramikou nič spoločného, len sa mi táto látka nalepí na steny valcov aby utesnila krúžky ako posledná záchrana na niekoľko tisícok kilometrov pred nutnou generálkou motora
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

MateX3
Auto: firemné :-)
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 4. Augusta 2011, 22:50

Na stránke tvrdia, že je Ceramizer patentovaný.

Ako tak prechádzam WIPO, hľadám... - ani zmienky o firme PENNAZOL alebo slove CERAMIZER.
To isté na UPV. Ani len ochranná známka a to si píšu R v krúžku za slovom Ceramizer.

Majú nás za blbých. Mám pocit, že ide o klamlivé informácie. Keď tvrdia takúto vec, ktorá je dosť podstatná, a neuvedú ani číslo patentovej prihlášky, je jasné že to patentované nemajú.

Na tento produkt nedám ani cent, aj keď majú krásny a presvedčivý marketing. Môže to fungovať, ale už len z princípu, že klamú človeka si to nekúpim. Nedá sa veriť takejto firme.

...toť môj názor, neagitujem.

SmartBastard
Auto: '08 M Coupe, '10 X6

Piatok, 5. Augusta 2011, 07:50

patres napísal:
http://www.jlevistreetwerks.com/5-Series-E39-%281995-2003%29-Performance/c400_37_146/p256/VF-Engineering-Stage-1-Supercharger-Kit-for-the-BMW-E39-5-Series/product_info.html

:twisted:

Tieto VF som pocul, ze niesu moc dobre ... napr. kukni tu video

A co sa tyka oleja, tak urcite kvalitny a casto menit m-power/ako-casto-menite-olej-t28897.html
BMW Z4 M Coupe: Wreaking serious havoc on the hierarchy of needs.
BMW X6: If there's a guideline for creating coupés, it's just been ignored.
Bastard's Video Collection
www.RoyalGarage.sk
www.facebook.com/RoyalGarageBratislava

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 248 neregistrovaných