... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

elaxes napísal:Sorry, myslím že výfuk s tým nemá nič spoločné....to by každé auto s deravým výfukom malo podobný problém.... hľadal by som riešenie skôr niekde inde.....

Kubo320d napísal:neviem ci to moze s tym suvisiet no mne take cosi robilo tiez co sa tyka straty vykonu pri prudkom zrychleni a zistil som ze mi zhorel vzduchovy filter nemoze to byt aj tym ze auto dostava malo vzduchu? vaha vzduchu filter alebo nieco ohladom toho? mne nasalo cigaretovy ohorok a filter to schytal a nevedel som o tom tak mozno skus este pozret tieto veci
 inak neviem cim to moze byt ale dnes som robil s autom a nenahodil som tam kryt motora a ani nasavacie potrubie a poviem ze o tych 20% je zivsie a nechapem preco ked to potrubie je ciste hmm aj by som na to kaslal ze tam nieje kryt motora ale nechcem menit po par km vzduchovy filter pripadne nieco viac no vyskusaj aj to a ak by mi vedel niekto povedat ze aky to moze mat vyznam ze bez krytov ide lepsie vklude piste
 inak neviem cim to moze byt ale dnes som robil s autom a nenahodil som tam kryt motora a ani nasavacie potrubie a poviem ze o tych 20% je zivsie a nechapem preco ked to potrubie je ciste hmm aj by som na to kaslal ze tam nieje kryt motora ale nechcem menit po par km vzduchovy filter pripadne nieco viac no vyskusaj aj to a ak by mi vedel niekto povedat ze aky to moze mat vyznam ze bez krytov ide lepsie vklude piste  

Tomzy17 napísal:Mozno blbost ale skusim, nemoze ti to robit dvojhmotny zotrvacnik??? ja ho mam na srot a tiez mi to kusok rapci a ked pridam tak mi dokonca smykne spojka, nemoze to robit aj tebe? Ale s tym ze ho este nemas tak zhumplovany. Pri pohynani necitis "silne" vybrovanie na pedaly?

spikerHC napísal:vobec praveze pohnutie nieje ziaden problem... jedine tak cukne ale to je hardy spojka ktoru idem menit...

BrunoSoprano napísal:
no raz mi to rapčalo tak isto okolo 3000ot a vyššie a bol to klima kompresor.už som myslel,že klukovka aleboa ko keby nedostatočne mazalo... tak len tak som odpojil kompresor a rapčanie prestalo. Teraz po výmene remenice sa mi po 2 rokoch znova začalo ozývať rapčanie pripomínajúce nedostatošné mazanie cca od 2500 ot vyššie. ,ale asi bude nekvalitná remenica,budem ju musieť reklamovať, lebo odkedy som ju bvymenil,odvtedy to rapčí....

spikerHC napísal:heej ale mne to znizuje vykon motora a zacne to zo seba chrlit husty cierny dym... takze to asi klimou nebude...

BrunoSoprano napísal:
a trisky budú OK? lebo aj ked je len jedna triska zlá,tak môže motor začat klepať a rapčat. ešte ked aj dymí..
Dal by som si ich skontrolovať radšej na tvojom mieste