... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
elaxes napísal:Sorry, myslím že výfuk s tým nemá nič spoločné....to by každé auto s deravým výfukom malo podobný problém.... hľadal by som riešenie skôr niekde inde.....
Kubo320d napísal:neviem ci to moze s tym suvisiet no mne take cosi robilo tiez co sa tyka straty vykonu pri prudkom zrychleni a zistil som ze mi zhorel vzduchovy filter nemoze to byt aj tym ze auto dostava malo vzduchu? vaha vzduchu filter alebo nieco ohladom toho? mne nasalo cigaretovy ohorok a filter to schytal a nevedel som o tom tak mozno skus este pozret tieto veci![]()
Tomzy17 napísal:Mozno blbost ale skusim, nemoze ti to robit dvojhmotny zotrvacnik??? ja ho mam na srot a tiez mi to kusok rapci a ked pridam tak mi dokonca smykne spojka, nemoze to robit aj tebe? Ale s tym ze ho este nemas tak zhumplovany. Pri pohynani necitis "silne" vybrovanie na pedaly?
spikerHC napísal:vobec praveze pohnutie nieje ziaden problem... jedine tak cukne ale to je hardy spojka ktoru idem menit...
BrunoSoprano napísal:
no raz mi to rapčalo tak isto okolo 3000ot a vyššie a bol to klima kompresor.už som myslel,že klukovka aleboa ko keby nedostatočne mazalo... tak len tak som odpojil kompresor a rapčanie prestalo. Teraz po výmene remenice sa mi po 2 rokoch znova začalo ozývať rapčanie pripomínajúce nedostatošné mazanie cca od 2500 ot vyššie. ,ale asi bude nekvalitná remenica,budem ju musieť reklamovať, lebo odkedy som ju bvymenil,odvtedy to rapčí....
spikerHC napísal:heej ale mne to znizuje vykon motora a zacne to zo seba chrlit husty cierny dym... takze to asi klimou nebude...
BrunoSoprano napísal:
a trisky budú OK? lebo aj ked je len jedna triska zlá,tak môže motor začat klepať a rapčat. ešte ked aj dymí..
Dal by som si ich skontrolovať radšej na tvojom mieste