... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Nutrilon
Autor témy
Auto: E36 Compact 320i
Kraj: Trenčiansky

Re: E36 compact/ vibrovanie volantu

Pondelok, 27. Júna 2011, 19:04

ste v pohode :thumbup:
BMW is my dream and my way.

bloodyxxl
Auto: 523iA+LPG
Kraj: Prešovský

Utorok, 28. Júna 2011, 11:27

caf
ja som mal ten isty problem ze pri brzdeni mi hadzalo volantom..
dal som to do jedneho servisu tam mi iba presustruzili kotuce a dali nove dosticky..prestalo mi to hadzat asi tak na mesiac potom sa zas rozvibrovalo...
servisak mi potom povedal ze treba nove kotuce, ze ked uz raz boli jedne prehriate a skrivene tak aj ked ich das presustruzit tak pri najblizsom mensom prehriati sa ti znova na tom istom mieste skrivia.
po case jazdenia som to dal opravit do druheho servisu. tam mi zas presustruzili kotuce (kedze su este stale dost siroke), a zistili mi ze mam jeden naboj v prdeli ze je zakrivený a treba ho vymenit, dal som druhy pouzivany (rovny) a zistili mi este ,ze tycky stabilizatora su rozbite..tak mi to vsetko pomenili a hadzanie prestalo...ale nie na dlho :D zase mi trosku hadze ale uz nie tak ako na zaciatku..asi v tych starých kotucoch bude chyba..
tak toto bol moj pohlad na tvoj problem...
vela stastia s opravou.
318i e36 + LPG - EX
523iA e39 + LPG

Nutrilon
Autor témy
Auto: E36 Compact 320i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 28. Júna 2011, 11:57

super. Dakujem za info. Mohol by si mi povedať pokolko sa pohybujú používane náboje? ďakujem
bloodyxxl napísal:
caf
ja som mal ten isty problem ze pri brzdeni mi hadzalo volantom..
dal som to do jedneho servisu tam mi iba presustruzili kotuce a dali nove dosticky..prestalo mi to hadzat asi tak na mesiac potom sa zas rozvibrovalo...
servisak mi potom povedal ze treba nove kotuce, ze ked uz raz boli jedne prehriate a skrivene tak aj ked ich das presustruzit tak pri najblizsom mensom prehriati sa ti znova na tom istom mieste skrivia.
po case jazdenia som to dal opravit do druheho servisu. tam mi zas presustruzili kotuce (kedze su este stale dost siroke), a zistili mi ze mam jeden naboj v prdeli ze je zakrivený a treba ho vymenit, dal som druhy pouzivany (rovny) a zistili mi este ,ze tycky stabilizatora su rozbite..tak mi to vsetko pomenili a hadzanie prestalo...ale nie na dlho :D zase mi trosku hadze ale uz nie tak ako na zaciatku..asi v tych starých kotucoch bude chyba..
tak toto bol moj pohlad na tvoj problem...
vela stastia s opravou.
BMW is my dream and my way.

pelo
Auto: e39 520i saloon
Kraj: Bratislavský

Utorok, 28. Júna 2011, 12:25

Ja som teraz kupoval novy SNR (KOYO made in Japan) a ten vysiel na 100EUR...cez vikend ho mozno nahodim...
BMW -Bayerische Motoren Wergel

Alfa Romeo Spider 1.8TS '99
e39 525i sedan '03 -ex
e39 520i sedan '01 -ex pribeh
e36 316i Compact '97 -ex pribeh

bloodyxxl
Auto: 523iA+LPG
Kraj: Prešovský

Utorok, 28. Júna 2011, 17:31

tak ja som kupil naboj od veeelmi dobreho kamosa...1ks 10eur...skus si pohladat daco na bazos.sk
alebo daj si temu do kupan ND ze chces kupit naboj ;)..urcite sa ti dakto ozve ;)
318i e36 + LPG - EX
523iA e39 + LPG

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných