... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
pelo napísal:Urcite to robi len pri brzdeni? Nebudu to gumy, alebo krive disky?
johnyfly1 napísal:ono niektori stacaju kotuce priamo na aute cize ak im hadze naboj tak stocia kotuce to roviny a je to ok, no ked sa daju na druhe auto tak to hadze....ja som mal taky pripad ze som daval nove kotuce a zacalo mi pri brzdeni triast volantom ... a to som poriadne ocelovym kartacom ocistil naboj..hadzalo aj tak. tak som to hodil do servisu ze bude zly naboj a cuduj sa svete len bol zle ocisteny, bola tam proste hrdza..a zasa som musel davat nove kotuce lebo tie stare (nove) boli zvlnene od zleho vycistenia
johnyfly1 napísal:ja som ti napisal ako som ho odstranil jaty si myslis ze to nieje ono...
niekto ti napise ako to odstranil on a znovu si nebudes mysliet ze to bolo ono![]()
ja uz neviem....
hore si pisal co vsetko si uz menil a menil si uz vsetky diely ktore to mozu robit uz nic ine tam nieje... mozno ten naboj ale to by si videl ked roztocis kotuc tak ked sa divas na kotuc zhora do medzery mezi drziakom prasata a kotucom (platnicky su zhodene) ... proste by to robilo osmicku.... ale to moze byt zasa aj kotuc a aj naboj....ak si chces byt na 100% isty ze to nieje naboj tak skoc do servisu nech ti premeraju len cisto naboj bez kotuca...![]()
inac neviem takto dohadmi sa to fakt nevyriesi ked si napisal ze uz vsetko si menil
ps inac davat stocene kotuce je dost odvahakotuce ako take sa opotrebuju o par mm a uz su pod mieru a stacat kotuce hmmm isto ich uz nemas pod hranicou?