... všetko o BMW ...

SmartBastard napísal:Popici to vyzera!!
Ten blatnik a tá strecha su super, iked uz trocha obkukane(strecha). Tie Mkove veci do interiéru si tam dával ty alebo tam uz boli? Chápem ked si da niekto Mkovy blatnik, a ešte aj šalt páku pochopím, iked zo ZHP by bola lepšia, ale nemám rad ked ludia jebu všetky Mkove doplnky ako podbehy do auta, chápeš taký wanna-be M. Na druhej strane by si mal ísť urcite do M volantu.
Ale inak to auto vyzera fakt super aj s tými carbonivymi foliami v interiéri
PS: hlavne nezacni lepit na auto M znaky
 uz niesom taky trulo
 uz niesom taky trulo  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
   cize moc tam toho mkoveho neni
 cize moc tam toho mkoveho neni 
Slafino napísal:Inac zabudol som napisat, ze tvoje auticko je fakt pekny krasavec!!! Dufam, ze sa stretneme nech vidim nazivo!!! Co tak dnes?

Ale až na druhy týždeň. Taktiež som objednal čistiaci set filtrov K&N. Bude sa musieť vyčistiť lebo je zadr...  až po uši
 Ale až na druhy týždeň. Taktiež som objednal čistiaci set filtrov K&N. Bude sa musieť vyčistiť lebo je zadr...  až po uši   
  neviem ho nikde zohnať
  neviem ho nikde zohnať  ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ak tak PM
 ak tak PM   
   budem povďačný.
 budem povďačný. som rád,že si spokojný a že si ho chceš ešte vymakať
 som rád,že si spokojný a že si ho chceš ešte vymakať  
  ...iank keď budeš auto striekať tak otvor šoférove dvere a dolu na stlpiku je nálepka Spies a Hecker(alebo niečo také) s kodom farby ktorou mi steriekali kapotu a lišty...už nech to je rovnaké
  ...iank keď budeš auto striekať tak otvor šoférove dvere a dolu na stlpiku je nálepka Spies a Hecker(alebo niečo také) s kodom farby ktorou mi steriekali kapotu a lišty...už nech to je rovnaké  ...a ja som zvedavý ako s tým budeš jazdiť v zime???nebude to príliš nízke??
 ...a ja som zvedavý ako s tým budeš jazdiť v zime???nebude to príliš nízke?? no ok pozrem sa nato.Uvdime nehame sa na zimu prekvapiť čo to bude ak tak starý naraznik je vždy po ruke tak cez zimu sa može nahodiť  ak to bude fakt nutne.Inač zatial šlape všetko ako ma tak som rad :) Ked je auto z dobrej ruky tak není o čom.A viem že ty si dobra ruka bol
  no ok pozrem sa nato.Uvdime nehame sa na zimu prekvapiť čo to bude ak tak starý naraznik je vždy po ruke tak cez zimu sa može nahodiť  ak to bude fakt nutne.Inač zatial šlape všetko ako ma tak som rad :) Ked je auto z dobrej ruky tak není o čom.A viem že ty si dobra ruka bol   . Inač ešte zhanam to zadne kridielko nevieš o niečom takom?
 . Inač ešte zhanam to zadne kridielko nevieš o niečom takom? 

iba ze to budem mat o dost nizsie
jokkke napísal:No tak na inspiráciu
ice.blade napísal:hodis sem aj foto z montaze? ako ti ten naraznik pasoval a pod? :)

, pár koníkov určite pridá
 , pár koníkov určite pridá