... všetko o BMW ...
TT-SIMIK napísal:Len tak pre info, ako si ho prichitil, mal som taky naraznik doma a nemal zo zadu žiadne uchyty na vystuhu a ked som ho nasadil tak prečnieval na každej strane 4 cm...každopadne vyzera dobre ako origo.....
TT-SIMIK napísal:Len tak pre info, ako si ho prichitil, mal som taky naraznik doma a nemal zo zadu žiadne uchyty na vystuhu a ked som ho nasadil tak prečnieval na každej strane 4 cm...každopadne vyzera dobre ako origo.....
ice.blade napísal:skoda ze nemas krytky hmloviek v ciernej... mne sa to takto nepaci ale inak
spawner napísal:PECKAAAAAAAA!!! , ale daj cierny grill :)) chvalim![]()
crumar napísal:Ty si mal naraznik od ineho vyrobcu.
jokkke napísal:Neajake nove foto auticko dostalo nove capy,stabilizatory a konecne som mu umyl aj smradlave pazuchy :) teraz je ako novucke.
TT-SIMIK napísal:
No to je možne bol od martina a mal byt na sedan a trčal na každej strane 4-5cm,asi maš ineho dodavatela než on.....no čo už mám aj tak činu m paket a ten tiež nič moc pasung,ale aspon mal origo uchyty voči tomu M3....ale tento vyzera ako rit na šerbli ked vidim tu foto z predu.....fakt pekne......ked ho rozlamem tak budem uvažovat...)))
TT-SIMIK napísal:
fakt sedi perfektne.....