... všetko o BMW ...
oro napísal:chalani ked ich budete mat nahodene tak sa pochvalte hned.
PavelKedro napísal:značky si vystál od rána vystál v rade![]()
fajné kolesá, trošku nenápadná farba čo je možno aj dobre
máš pochvalu
BC1705 napísal:Cauky Maros,
pridam se k tem pozitivnim prispevkum, Jednocnazne nejhezci X5 na foru, kbyby slo hlasovat dal bych ti urcite max bodu. Moc se mi libi ten m paket, kombinace 21 kol se snizenim podvozkem je neskutecne dobra volba. Libi se mi jak na to jdes decetne nic neprehanis (to plati i pro tu mazdu). Ja mam presne stejnou barvu a vybral jsem si ji ze stejneho dovodu :) a jinak doporucuji vsem tu panoramicku trechu, fakt uzasna vec.
Chci se zeptat, mozna jsi o tom uz uvazoval, premyslim, ze bych si nechal spodni cast vozu (predni a zadni cast plus boky) nastrikat na stejnou barvu vozu. Nechces to vyzkouset napred ty? :) jinak se chci zeptat na ty 21 a ten snizeni podvozek - jak se ti s tim jezdi ? predpokladam ze ceske silnice jsou natom zhruba stejne jako ty slovenske. Popripade, muzes nam dat odkaz kde jsi to koupil?
Deadlock napísal:Nazdar Maroš, viem že majstruješ nad obrazovkou pre zadné miesta. Našiel som niečo za celokom zaujmavé prachy, tak som si myslel, že by ťa to možno zaujalo. Skús pozrieť:
http://www.leebmann24.de/dvd-system-tab ... brios.html