... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 42
mmracing.sk

AlienZV
Kraj: Bratislavský

Re: [E70 X5 3.0sd] Vysnívané auto

Nedeľa, 29. Mája 2011, 16:14

Maroš, jednoznačne najkrašia X5 na klube! Keď som čítal tú príhodu s tým servisom, normálne do mňa vošla zlosť. Ja by som im asi tie ksychty ponaprával... ](*,)
Ale inak rešpekt za to, čo robíš s tým autom =D> Ja by som sa tiež do toho pustil, ale auto budem iste meniť do roka. Kebyže viem, že mi ostane aspoň 5-6 rokov. \:D/

Užívateľov profilový obrázok
maros.x5
Autor témy
Auto: E70 3.0sd
Kraj: Prešovský

Nedeľa, 29. Mája 2011, 17:14

Chalani vďaka za Vaše komentáre, som rád, že sa Vám doterajšie úpravy páčia, takže asi idem dobrým smerom. So servisom to bola naozaj nočná mora, síce už ubehlo od vtedy dosť času, stále ma to naserie keď si na to spomeniem, a poviem si, že to snáď nie je ani možné, veď to je predsa značkový servis. Ale život ide ďalej, a auto zatiaľ šľape perfektne. A čo sa týka tých úprav, to je beh na dlhé trate, a ja si chcem auto nechať dlhšie. Hlavne treba mať aj odvahu sa do toho pustiť, lebo keď som napr. rezal flexou výfuk skoro na novom aute, alebo znižoval, mnohý si búchali na čelo, a znášať od niektorých blbé posmešky tiež nebolo boh vie čo, ale to asi k tomu patrí. Ono stačí naozaj niekedy málo, pekné kolesá, trochu položiť k zemi a rozšíriť, super výfuk, a ešte nejakých „pár“ maličkostí, a keď sa postavím ku sériovke, tak je to naozaj rozdiel. Ale to je ako droga, keď niečo dokončíš, už Ti v hlave vŕta niečo iné. Teraz sa snažím dokončiť audio-video montáž v aute, už iba čakám kedy mi sústružník vyrobí taký otáčací mechanizmus pre zadný monitor, dofrasa stále mi hovorí, že mám zavolať o týždeň. Potom to začnem skladať, opäť budem musieť rozobrať polku interiéru v aute, ale už teraz sa na to teším. Keď to dokončím, tak hodím sem pár fotiek. Ale dosť mi nedá spávať aj zmena farby angel eyes na bielu, už som toho vystriedal dosť, no zatiaľ žiadny výsledok nebol uspokojivý, tak som zvedavý ako dopadnem s tou LED sadou LUX H8 V3. Kto berie auto iba ako približovalo, tomu sa vynaložená snaha o trošku odlíšenia sa zdá ako zbytočnosť, ale pre nás „postihnutých“ je to aj životný štýl, a predsa auto niekedy odzrkadľuje aj jeho majiteľa.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

bmw 33Ocd

Nedeľa, 29. Mája 2011, 19:57

Tie H8 LUX nedaju spavat ani mne uz aby sme to mali nahodene!!!...A uplne s tebou suhlasim ja som auto sice kupoval nove ale treba to trosku upravit folie kolesa podobne detaily ktore ale potesia...

maros.x5
Autor témy

Nedeľa, 29. Mája 2011, 19:59

jj :thumbup:
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

maros.x5
Autor témy

Nedeľa, 29. Mája 2011, 21:13

bmw 33Ocd: len aby tie prachy za tie LUX H8 V3 stáli za to [-o< [-o< [-o< :lol:
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

oro
Auto: bmw 3 E92 LCI

Nedeľa, 29. Mája 2011, 21:25

chalani ked ich budete mat nahodene tak sa pochvalte hned.

maros.x5
Autor témy

Nedeľa, 29. Mája 2011, 22:00

oro napísal:
chalani ked ich budete mat nahodene tak sa pochvalte hned.

[-X len či bude s čím [-X lebo reklamné obrázky sú jedna vec, a nakoniec realita úplne niekde inde :cry: ale každopádne keď to príde dám vedieť, či to stojí za to :lol:
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

PavelKedro
Auto: Renault :))))
Kraj: Trnavský

Re: [E70 3.0sd] Vysnívané auto

Pondelok, 30. Mája 2011, 07:29

značky si vystál od rána vystál v rade :D

fajné kolesá, trošku nenápadná farba čo je možno aj dobre

máš pochvalu

maros.x5
Autor témy

Re: [E70 3.0sd] Vysnívané auto

Pondelok, 30. Mája 2011, 16:42

PavelKedro napísal:
značky si vystál od rána vystál v rade :D

fajné kolesá, trošku nenápadná farba čo je možno aj dobre

máš pochvalu

keby stačilo iba vystáť šóru, bolo by to fajn :lol: :lol: :lol:
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

BC1705
Auto: X5 E70

Streda, 1. Júna 2011, 17:48

Cauky Maros,

pridam se k tem pozitivnim prispevkum, Jednocnazne nejhezci X5 na foru, kbyby slo hlasovat dal bych ti urcite max bodu. Moc se mi libi ten m paket, kombinace 21 kol se snizenim podvozkem je neskutecne dobra volba. Libi se mi jak na to jdes decetne nic neprehanis (to plati i pro tu mazdu). Ja mam presne stejnou barvu a vybral jsem si ji ze stejneho dovodu :) a jinak doporucuji vsem tu panoramicku trechu, fakt uzasna vec.

Chci se zeptat, mozna jsi o tom uz uvazoval, premyslim, ze bych si nechal spodni cast vozu (predni a zadni cast plus boky) nastrikat na stejnou barvu vozu. Nechces to vyzkouset napred ty? :) jinak se chci zeptat na ty 21 a ten snizeni podvozek - jak se ti s tim jezdi ? predpokladam ze ceske silnice jsou natom zhruba stejne jako ty slovenske. Popripade, muzes nam dat odkaz kde jsi to koupil?

maros.x5
Autor témy

Streda, 1. Júna 2011, 19:19

BC1705 napísal:
Cauky Maros,

pridam se k tem pozitivnim prispevkum, Jednocnazne nejhezci X5 na foru, kbyby slo hlasovat dal bych ti urcite max bodu. Moc se mi libi ten m paket, kombinace 21 kol se snizenim podvozkem je neskutecne dobra volba. Libi se mi jak na to jdes decetne nic neprehanis (to plati i pro tu mazdu). Ja mam presne stejnou barvu a vybral jsem si ji ze stejneho dovodu :) a jinak doporucuji vsem tu panoramicku trechu, fakt uzasna vec.

Chci se zeptat, mozna jsi o tom uz uvazoval, premyslim, ze bych si nechal spodni cast vozu (predni a zadni cast plus boky) nastrikat na stejnou barvu vozu. Nechces to vyzkouset napred ty? :) jinak se chci zeptat na ty 21 a ten snizeni podvozek - jak se ti s tim jezdi ? predpokladam ze ceske silnice jsou natom zhruba stejne jako ty slovenske. Popripade, muzes nam dat odkaz kde jsi to koupil?

Kámo dík, prestriekané plasty do farby karosérii som videl na vlastné oči, určite niekomu sa to páči, no mne to akosi nereže. Pri tej farbe čo máme sa mi páči ten decentný kontrast šedá / čierna. Objednal som si teraz kozmetiku od AutoGlymu, poriadne vyčistím, navoskujem, oživím aj vonkajšie plasty, až potom to bude vyzerať super. A čo sa týka zníženia s 21" kolesami, nie je to vôbec nič hrozné, je jasné že to zníženie ešte trochu pritvrdilo auto, prirovnal by som to ako keby si prešiel z 19" kolies na 21". Mne sa zdá že X5 bola dosť tvrdá už v sérii, ale tam je problém v runflatových pneumatikách, tie sú strašne tvrdé. Mazdu 6 čo som mal, tá bola oveľa tvrdšia. Niekomu by to možno vadilo, ale všetky moje autá boli znížené, takže úplne v pohode. Ono keď trafíš nejakú dieru, je to cítiť, ale keď nejazdíš na aute ako "prasa" tak normálka. Disky som po troch sezónach ani trochu nedokrivil, a to už som trafil pár poriadnych dier, akurát pri každej zmene kolies leto / zima dám pre istotu skontrolovať geometriu, predsa tie veľké gumy niečo stoja, a bolo by škoda keby ich zlou geometriou zožralo. Pri predných 285 a zadných 325 stačí menší rozdiel v zbiehavosti, a hneď Ti z gumy ubúda. A to zníženie keď som to ja kupoval, tak to skoro nikto nerobil, nakoľko mám zadnú nápravu na mechoch, tak som vsadil na istotu, a kúpil som to od Hamanna.

http://www.hamann-motorsport.com/individualprogramm/bmw/x5/x5-e-70/fahrwerk/
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

Deadlock
Auto: F25 X3
Kraj: Žilinský

Streda, 1. Júna 2011, 20:20

Nazdar Maroš, viem že majstruješ nad obrazovkou pre zadné miesta. Našiel som niečo za celokom zaujmavé prachy, tak som si myslel, že by ťa to možno zaujalo. Skús pozrieť:

http://www.leebmann24.de/dvd-system-tab ... brios.html
Obrázok
F25 X3 20d 6q

maros.x5
Autor témy

Streda, 1. Júna 2011, 22:15

Deadlock napísal:
Nazdar Maroš, viem že majstruješ nad obrazovkou pre zadné miesta. Našiel som niečo za celokom zaujmavé prachy, tak som si myslel, že by ťa to možno zaujalo. Skús pozrieť:

http://www.leebmann24.de/dvd-system-tab ... brios.html

Deadlock naozaj cena je fajn za také zariadenie, aj dizajnovo vydarené, ale mne to stále pripadá ako päsť na oko, možno keď ideš na dovolenku, a máš malé deti, tak je to určite super, ale mne sa to moc nepáči, hlavne keď auto používaš skoro denno denne. Mne napríklad ani nerežú keď sú monitory umiestnené v hlavových opierkach v E70. Tam sú tie opierky dosť malé a hlavne sú dosť naklonené, pozri na linku čo si priložil, takže ten monitor tam mi pripadá tak neprirodzene. Ale napríklad v niektorých autách tie monitory v opierkach pristanú. Ale zasa 100 ľudí sto chutí. Ja chcem zachovať taký originál look auta, tak preto v mojom prípade idem iným smerom. Jediné čo mi narúša ten originál look, je obrovská bedňa basáku v kufri, ale zase tú by som už v žiadnom prípade nevyhodil, lebo taký bas nezahrá žiadna originál audio zástavba v aute. Keď ti poviem, že raz som to vypeckoval pred bytovkou, normálne sa triasli okná na bytovke, to si mal vydieť koľko zhrozených ľudí vyšlo na balkóny :lol: na dvoch autách sa spustil alarm. No čo ti mám na to povedať, audio to je moja taká malá úchylka :lol: , hlavne poriadny bas.
Ja som našiel na nete aj niečo také:

http://www.autoradio-center.de/Onlineshop/Deckenmonitor--Monitore--Kopfstuetzenmonitor/AMPIRE-Mittelkonsolen-Monitor-9-2-.html

ale aj to mi pripadá také že to si hneď každý všimne, že je to dorábané. Jednak cena je neprimeraná za v podstate monitor, jednak to prichytenie na stredovú konzolu, také, no neviem, strašne to bije do očí, aspoň mne, a ja mám čierny interiér, čierne plasty a tie sivé plasty čo sú na tom, opäť by to pôsobilo neprirodzene v aute, tak som kúpil originál plasty za pár šupov, a snažím sa monitor do nich zabudovať. Niekto by sa na to vybodol, ale ja som taký "šprt", mňa to baví.
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

Deadlock
Auto: F25 X3
Kraj: Žilinský

Streda, 1. Júna 2011, 23:18

V niečo máš pravdu. Treba ísť za svojou ideou a človek má potom z výsledku o to väčšiu radosť. Čo sa týka tej hudby, ticho závidím. Ja som chcel tiež schopnejšie ozvučenie hlot, ale v BMW sa za všetko platí a € už nevidali 8-[ Možno časom sa niečo porieši, ale skôr by som to videl v mojom prípade na výmenu diskov 18" za 19" (style 369).
Obrázok
F25 X3 20d 6q

maros.x5
Autor témy

Re: [E70 X5 3.0sd] angel eyes LUX H8 V3 nahodené

Piatok, 3. Júna 2011, 19:00

Takže, včera prišiel balíček, veľká vďaka crumarovi za dodanie a super cenu. Znie to až neskutočne, 8 dní od objednania, a balíček z Ameriky u mňa doma. Takže som to dnes nahodil, a výsledok je perfektný, normálne som si vydýchol, lebo nevedel som či to stojí za to, lebo tým reklamným fotkám som veľmi neveril, po predošlých skúsenostiach. Bolo mi jasné že to nebude svietiť ako na F10, a ani ako originál žltá H8, ale na aftermarket LED sadu je to naozaj super, naozaj najlepšie riešenie, tak ako na mnohých zahraničných fórach bolo písané. Keď som to vybalil, a uvidel tie malé ledky povedal som si dofrasa veď to nemôže dobre svietiť. Namontoval som to za 2 minúty, už mám prax. A výsledok, neskutočná zmena. Jasné že by to mohlo viac svietiť za slnečného dňa, vtedy keď slnko svieti priamo na svetlá, ale to asi nie je možné pri tej konštrukcii angel eyes aké mám, a predsa teplota svetla je oveľa bližšie dennému svetlu voči OEM žiarovkám. Predtým čo som mal LED sadu, alebo žiarovky GP Thunder, alebo M Tec, tak to sa s týmto naozaj nedá porovnať, hlavne za slnečného dňa to nebolo vôbec vidno, a ja angel eyes používam ako denné svietenie. U tých svetiel je taká nevýhoda, že keď sa pozeráte z blízka na angel eyes, tak sa zdá že ten väčší prstenec nesvieti, ale z diaľky je to OK. Dnes som bol napríklad v Košiciach 100 km tam, 100 km nazad, a ani jedno auto mi nezablikalo, že mi nesvietia svetlá, takže to musí byť dosť vidno, a dnes slnko svieti ako drbnuté. Predtým mi blikal pomaly každý desiaty, takže u mňa maximálna spokojnosť, určite by som to odporučil s kľudným svedomím aj ostatným. Keď som auto dával do garáže, tam už nebolo také priame slnko, výsledok neskutočný, krásne bielo modré svetlo. Fotky som robil iPhonom, nie sú nijak upravované, boli robené za slnečného dňa, telefón si zo slnkom nevedel poradiť, tak sorry za kvalitu, niekde to vôbec nevyzneje, v skutočnosti tie svetlá vyzerajú ešte lepšie.

Obrázok

slnko z predu, sprava, v ľavo HUX H8 V3, v pravo OEM H8
Obrázok

Obrázok

Obrázok

Obrázok

priame slnko z predu na svetlá
Obrázok
Naposledy upravil/-a maros.x5 v Sobota, 4. Júna 2011, 07:40, upravené celkom 3 krát.
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 42

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 17 neregistrovaných