Nedeľa, 8. Mája 2011, 12:53
Ahoj priatelia! Prečítal som si niekoľko zaujímavých príbehov vašich áut a dúfam, že ani príbeh môjho "šedého veterána" nebude nudný.
Stretávali sme sa často - vtedy stál v hale jedného skladu, schovaný pred snehom, mrazom a dažďom. Chodil som okolo neho s úctou, aká patrí len váženým krásavcom s takou slávnou históriou. V kútiku duše som si predstavoval, ako si raz splním svoj detský sen a jedného dňa sa aj ja poveziem vo vlastnom BMW. Splnenie môjho sna sa priblížilo v deň, keď autíčko opustilo halu a stálo na dvore, obstavané paletami s materiálom a s tabuľkou na prednom okne "NA PREDAJ". Asi najväčším problémom bolo presvedčiť manželku, že toho "džada" (starého, doráňaného žobráka) pustí na svoj dvor, dokonca že mu postavím prístrešok, kde bude stáť vedľa nášho krásneho, spoľahlivého Fiata Dobló 1,9D.
A tak tam na tom dvore "šedý veterán" stál, chodili okolo neho ľudia so záujmom, ale asi viac tých bez záujmu. Veď koho by lákalo auto o ktorom sú známe jeho nároky a nesmierny smäd?
Štvrtého mája 2011 som dostal do rúk papier, kde je napísané, že osudy dvoch veteránov sa stretli a odteraz pôjdeme spoločnou cestou. Prikladám fotky z doby, keď sme na seba smutne a s nádejou pozerali.
Pokračovanie nabudúce ...
-
Prílohy
-

- že vraj na tom krídle budeme lietať
-

- zapadla prachom naša sláva ....
-

- som doráňaný ako veterán
-

- len si ma postískaj
-

- na pozdrav mi mávala fólia
-

- a prvý pohľad z očí do očí ma presvedčil
Naposledy upravil/-a
waterran v Nedeľa, 8. Mája 2011, 19:41, upravené celkom 1 krát.
BMW 520i 1989 do 1.5.2015
BMW 528i 1999
FIAT Dobló 1,9D 2003