... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 . No k veci, akonahle vypnem motor, vypadne mi GPS signal, cize ak zase zapnem motor tak uz nemoze najst satelity. Dosiel som na to ako sa toho zbavit, prirobil som tam dozadu tlacitko, ktorym odpojim autoradio totalne od prudu na niekolko minut. Takze ak stratim ten signal, vypnem tym tlacitkom prud do autoradia a po case ho zase zapnem, este par minut cakam a potom zapnem aj radio. Tym naskocia aj satelity a po chvili sa na ne aj navigacia nachyta. Lenze kua, ked to vypnem od prudu tak sa mi vymazu aj vsetky moje nastavenia, stanice a podobne, preto je to dobra blbost a robit to stale je o drzku. Minule som siel do chorvatska a ta svina stratila na pumpe v madarsku signal, ked som zhasol motor a cakat tam 15 minut kym som to povypinal aby som vedel kade dalej je strasne.. Chcel by som vediet, ci sa to da nejako urobit inak, ci sa neda do radia pustat stava a do navigacie nie, alebo nejaky mensi prud, to ja neviem. Este mam tam 2. problem, nevie ci to am nieco s tymto spolocne, ale ked zapnem radio a hra a az potom nastartujem motor, tak akonahle otocim klucikom, tak z reprakov sa ozve taky silny zvuk, akoby niekto do nich strasne silno fukol, nejaky elektricky vyboj. Ked najprv nastartujem a potom sa samo automaticky zapne radio, tak to ziadny zvuk nevyda..diky za rady..alebo ak by bola ta sunka pokazena, ci nepoznate niekoho, kto opravuje taketo radia s navigacio, mozno nejaky cip tam je nahovno, alebo uz neviem..dik
 . No k veci, akonahle vypnem motor, vypadne mi GPS signal, cize ak zase zapnem motor tak uz nemoze najst satelity. Dosiel som na to ako sa toho zbavit, prirobil som tam dozadu tlacitko, ktorym odpojim autoradio totalne od prudu na niekolko minut. Takze ak stratim ten signal, vypnem tym tlacitkom prud do autoradia a po case ho zase zapnem, este par minut cakam a potom zapnem aj radio. Tym naskocia aj satelity a po chvili sa na ne aj navigacia nachyta. Lenze kua, ked to vypnem od prudu tak sa mi vymazu aj vsetky moje nastavenia, stanice a podobne, preto je to dobra blbost a robit to stale je o drzku. Minule som siel do chorvatska a ta svina stratila na pumpe v madarsku signal, ked som zhasol motor a cakat tam 15 minut kym som to povypinal aby som vedel kade dalej je strasne.. Chcel by som vediet, ci sa to da nejako urobit inak, ci sa neda do radia pustat stava a do navigacie nie, alebo nejaky mensi prud, to ja neviem. Este mam tam 2. problem, nevie ci to am nieco s tymto spolocne, ale ked zapnem radio a hra a az potom nastartujem motor, tak akonahle otocim klucikom, tak z reprakov sa ozve taky silny zvuk, akoby niekto do nich strasne silno fukol, nejaky elektricky vyboj. Ked najprv nastartujem a potom sa samo automaticky zapne radio, tak to ziadny zvuk nevyda..diky za rady..alebo ak by bola ta sunka pokazena, ci nepoznate niekoho, kto opravuje taketo radia s navigacio, mozno nejaky cip tam je nahovno, alebo uz neviem..dikrase napísal:miraso: kludne sa zastav v dielni na ruzindolskej, pozriem sa nato..
Trnavcania mam otvorenu dielnicku na ruzindolskej 16, robim diagnostiku vsetkych BMW aj starsie modely.. viac na letaku a esce viac na ciselku 0915418816
 , ale ten web za prve nefunguje a za druhe nie je ta domena este ani odkupena
 , ale ten web za prve nefunguje a za druhe nie je ta domena este ani odkupena  , takze ak ju chces mal by si si ju cim skor zaregistrovat, aby ti ju niekto nevyfukol(a nechcel predat spat), ked uz ju takto verejne prezentujes... (samozrejme som nemyslel ziadneho podnikavca z klubu sme tu predsalen jedna parta
 , takze ak ju chces mal by si si ju cim skor zaregistrovat, aby ti ju niekto nevyfukol(a nechcel predat spat), ked uz ju takto verejne prezentujes... (samozrejme som nemyslel ziadneho podnikavca z klubu sme tu predsalen jedna parta   ale asi si to uz ukazoval aj inde ked to mas tak spravene...) nech sa ti inak biznis dari
 ale asi si to uz ukazoval aj inde ked to mas tak spravene...) nech sa ti inak biznis dari  

, web bude coskoro, ked niekto vyfukne tak si dam inu adresu
 , web bude coskoro, ked niekto vyfukne tak si dam inu adresu   diky
 diky 
											 kedze tam ta elektrika je velmi zaujimava
  kedze tam ta elektrika je velmi zaujimava   

Aldy servis .... Kde si ? prídem ťa pozrieť, si velda lasérky vo dvore ? tam kde je klampiar,lakovník ?
  Aldy servis .... Kde si ? prídem ťa pozrieť, si velda lasérky vo dvore ? tam kde je klampiar,lakovník ?  

nemáš to naký fake ?
  nemáš to naký fake ?  

a to máš kde ? ako vojdem do dvora tam tam kde je klampiar ? či oproti ? .... ja som o bránu nižšie Aldy servis tak som tam prišiel a tam nikde nikoho možno si bol na obede
 a to máš kde ? ako vojdem do dvora tam tam kde je klampiar ? či oproti ? .... ja som o bránu nižšie Aldy servis tak som tam prišiel a tam nikde nikoho možno si bol na obede   Piatok ked tak prídem
  Piatok ked tak prídem  

rase napísal:hessy: dovlec to pozrem sa nato
Mirec: ano presne tam

M1R3C napísal:Rase: bol dom tsm dnes okolo 12tej a tam niktonemáš to naký fake ?

a to máš kde ? ako vojdem do dvora tam tam kde je klampiar ? či oproti ? .... ja som o bránu nižšie Aldy servis tak som tam prišiel a tam nikde nikoho možno si bol na obede
Piatok ked tak prídem
miraso napísal:No dnes som bol.aj ja v tom dvore,asi o piatej, hladam tam nejaky napis rasecar a nic. Kde to tam mas? A piatok si tam v akom casovom rozmedzi? Zeby som sa na chvilu zastavil :-)
 A propo o 5tej nerobí nikto lebo končíme o pól 5tej my v Aldy a Rase neviem kedy končí
 A propo o 5tej nerobí nikto lebo končíme o pól 5tej my v Aldy a Rase neviem kedy končí