... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK
 inak bol som tak do 22:00
  inak bol som tak do 22:00  je to ako pridete do dvora po lavej strane stredna brana hned vedla klampiara, na brane uz uvidite letak.. ked som tam tak tam mavam bielu e46ku polorozobratu v stave po klampiarcine
 je to ako pridete do dvora po lavej strane stredna brana hned vedla klampiara, na brane uz uvidite letak.. ked som tam tak tam mavam bielu e46ku polorozobratu v stave po klampiarcine  a ked som tam neni staci mi zavolat a hned dobehnem ,semtam odbieham 0915 418 816 . Dnes som tam videl zaparkovanu peknu cervenu e46ku ale nikde nikoho
 a ked som tam neni staci mi zavolat a hned dobehnem ,semtam odbieham 0915 418 816 . Dnes som tam videl zaparkovanu peknu cervenu e46ku ale nikde nikohogerente napísal:inak,nikto sa nechystate na zraz do TO?

Jannci napísal:
ja, ale este neviem kedy a odkial pojdem

rase napísal:dnes som tam bol az odobeda, mal som nejake behacky a okolo 5tej som bol davat tlacit letak na branu, presne kvoli identifikaciiinak bol som tak do 22:00
je to ako pridete do dvora po lavej strane stredna brana hned vedla klampiara, na brane uz uvidite letak.. ked som tam tak tam mavam bielu e46ku polorozobratu v stave po klampiarcine
a ked som tam neni staci mi zavolat a hned dobehnem ,semtam odbieham 0915 418 816 . Dnes som tam videl zaparkovanu peknu cervenu e46ku ale nikde nikoho

Budem mat pre teba robotu,ale nebude to bmw....)))))Pošli mi kontakt na seba do PM.....
 Budem mat pre teba robotu,ale nebude to bmw....)))))Pošli mi kontakt na seba do PM.....
coWon napísal:dneska ti privarime brzdovy kotuc o zdvihák a nepojdes nikam

už ivem kde to je už osm vídel na dverách cedulku ..Hehe so msa rozprával s klampiarom
  už ivem kde to je už osm vídel na dverách cedulku ..Hehe so msa rozprával s klampiarom   Že taký mladý a chce robiť aj automechanika aj leektrikára aj šecko
  Že taký mladý a chce robiť aj automechanika aj leektrikára aj šecko  Reku pekne ale nwm či mu pôjde automechanik keď o kus nižšie sme my
  Reku pekne ale nwm či mu pôjde automechanik keď o kus nižšie sme my  že chodí na takej polorozobratej e46 no ja som sa smial
  že chodí na takej polorozobratej e46 no ja som sa smial   Zajtr aprídem okolo 9viatej buď tam lebo ti zavolám a budeš musieť vstať
 Zajtr aprídem okolo 9viatej buď tam lebo ti zavolám a budeš musieť vstať  

ono je to tak ze niektore roboty budem sprostredkovavat trebars lakyrnicke prace atd a ked bude roboty tak mam partaka esce, ale hlavne som zamerany na autoelektriku len ked chcem zarobit tak musim robit vsetko .
 ono je to tak ze niektore roboty budem sprostredkovavat trebars lakyrnicke prace atd a ked bude roboty tak mam partaka esce, ale hlavne som zamerany na autoelektriku len ked chcem zarobit tak musim robit vsetko . 

Bmw666 napísal:pani neviete niekto o nejakej garazi na prenajom..
rase napísal:ak chces iba nieco opravit na aute da sa aj umna ze ti prenajmem dielnu na opravu, ci hladas dlhodobo? a ake su ppodmienky kolko m2 lokalita atd mozno by sa nieco naslo..
 cca 25m2 a nech to je priami vstup uz som volal na secky a secky obsadene fuck naj tt ak niekto viete o necom..
 cca 25m2 a nech to je priami vstup uz som volal na secky a secky obsadene fuck naj tt ak niekto viete o necom.. http://www.trnava.sk/new/viewpage.php?p ... om_majetku
 http://www.trnava.sk/new/viewpage.php?p ... om_majetku