... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
RomaN TT
Auto: BMW 320i e46
Kraj: Trnavský

Re: kto je z trnavy a okolia?

Pondelok, 25. Apríla 2011, 15:46

pri akej teplote motora sa menia zapaľovacie sviečky? na e46 320i
ex:škoda favorit
ex:fiat punto

ryuzaki=L

Pondelok, 25. Apríla 2011, 16:35

a ty si takto od prirody alebo si to zdokonaloval cely zivot, sak snad si neni nejaky hajzlopucer aby si nevedel ze najlepsia teplota na vymenu je od 55 do 60 stupnov na zavite pri nizkej mozes strhnut zavit a pri vysokej nemusi pomovolit, a hlavne najlepsie je na to pouzit original kluc od bmw take z tesca sa lamu

coWon
Autor témy
Auto: F48 20xd, G30 530xd

Streda, 27. Apríla 2011, 13:57

si mu dal...
u benzinovych sviecok je to aj jedno ale pri zhaviacich sviecok to jedno nieje, tam musi byt vyssia teplota alebo su na to vytahovaky s podtlakom aby jedrbla nejaka špona do valcov

makk

Štvrtok, 28. Apríla 2011, 18:02

dnes som videl v Trnave krasnu 7mu 38, pri nemocnici so znackou RK,nikto ju nepozna,?

miraso
Auto: BMW E46 320D

Sobota, 30. Apríla 2011, 08:48

Caute chlapi, nepoznate v Trnave niekoho, kto sa vyzna v montazi autoradii?
Mam maly problem s mojim..mam take multifunkcne dotykove aj s navi z nemecka, ale urcite je od nejakych typkov z azie :D . No k veci, akonahle vypnem motor, vypadne mi GPS signal, cize ak zase zapnem motor tak uz nemoze najst satelity. Dosiel som na to ako sa toho zbavit, prirobil som tam dozadu tlacitko, ktorym odpojim autoradio totalne od prudu na niekolko minut. Takze ak stratim ten signal, vypnem tym tlacitkom prud do autoradia a po case ho zase zapnem, este par minut cakam a potom zapnem aj radio. Tym naskocia aj satelity a po chvili sa na ne aj navigacia nachyta. Lenze kua, ked to vypnem od prudu tak sa mi vymazu aj vsetky moje nastavenia, stanice a podobne, preto je to dobra blbost a robit to stale je o drzku. Minule som siel do chorvatska a ta svina stratila na pumpe v madarsku signal, ked som zhasol motor a cakat tam 15 minut kym som to povypinal aby som vedel kade dalej je strasne.. Chcel by som vediet, ci sa to da nejako urobit inak, ci sa neda do radia pustat stava a do navigacie nie, alebo nejaky mensi prud, to ja neviem. Este mam tam 2. problem, nevie ci to am nieco s tymto spolocne, ale ked zapnem radio a hra a az potom nastartujem motor, tak akonahle otocim klucikom, tak z reprakov sa ozve taky silny zvuk, akoby niekto do nich strasne silno fukol, nejaky elektricky vyboj. Ked najprv nastartujem a potom sa samo automaticky zapne radio, tak to ziadny zvuk nevyda..diky za rady..alebo ak by bola ta sunka pokazena, ci nepoznate niekoho, kto opravuje taketo radia s navigacio, mozno nejaky cip tam je nahovno, alebo uz neviem..dik

rase

Pondelok, 16. Mája 2011, 21:43

miraso: kludne sa zastav v dielni na ruzindolskej, pozriem sa nato..

Trnavcania mam otvorenu dielnicku na ruzindolskej 16, robim diagnostiku vsetkych BMW aj starsie modely.. viac na letaku a esce viac na ciselku 0915418816
Prílohy
letak.jpg
ketak
letak.jpg (70.28 KiB) 993 zobrazení

fortunes

Utorok, 17. Mája 2011, 08:02

rase napísal:
miraso: kludne sa zastav v dielni na ruzindolskej, pozriem sa nato..

Trnavcania mam otvorenu dielnicku na ruzindolskej 16, robim diagnostiku vsetkych BMW aj starsie modely.. viac na letaku a esce viac na ciselku 0915418816

Helou, neviem ako si to myslel s tym obrazkom letaku :-k , ale ten web za prve nefunguje a za druhe nie je ta domena este ani odkupena :!: , takze ak ju chces mal by si si ju cim skor zaregistrovat, aby ti ju niekto nevyfukol(a nechcel predat spat), ked uz ju takto verejne prezentujes... (samozrejme som nemyslel ziadneho podnikavca z klubu sme tu predsalen jedna parta 8-[ ale asi si to uz ukazoval aj inde ked to mas tak spravene...) nech sa ti inak biznis dari ;) :bmwball:

rase

Utorok, 17. Mája 2011, 08:51

obrazok si vybral grafik a nemam nic proti tomu aj ked bmw je moja znacka :smile: , web bude coskoro, ked niekto vyfukne tak si dam inu adresu :D diky

hessy

Utorok, 17. Mája 2011, 09:39

heh dobehnem tam z volvom :lol: kedze tam ta elektrika je velmi zaujimava :lol: :lol:

inak musim pochvalit cowonov selfservis super pristup, ceny, a odvedena robota na 1-tku a su jedny z mala co vedia spravit sprinter maxi =D> =D>

M1R3C
Auto: BMW E39 540i ///M

Utorok, 17. Mája 2011, 15:51

Rase.... Ja osm tiež na ružindolskej 14 :D Aldy servis .... Kde si ? prídem ťa pozrieť, si velda lasérky vo dvore ? tam kde je klampiar,lakovník ? :wink:
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt.
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

rase

Streda, 18. Mája 2011, 08:51

hessy: dovlec to pozrem sa nato :D
Mirec: ano presne tam :wink:

M1R3C

Streda, 18. Mája 2011, 11:01

Rase: bol dom tsm dnes okolo 12tej a tam nikto :mrgreen: nemáš to naký fake ? :D :D :D a to máš kde ? ako vojdem do dvora tam tam kde je klampiar ? či oproti ? .... ja som o bránu nižšie Aldy servis tak som tam prišiel a tam nikde nikoho možno si bol na obede :mrgreen: Piatok ked tak prídem :wink:
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

hessy

Streda, 18. Mája 2011, 18:56

rase napísal:
hessy: dovlec to pozrem sa nato :D
Mirec: ano presne tam :wink:

urcite tam dojdem kedze tam si ta elektrika robi co chce :lol:

miraso
Auto: BMW E46 320D

Streda, 18. Mája 2011, 19:45

M1R3C napísal:
Rase: bol dom tsm dnes okolo 12tej a tam nikto :mrgreen: nemáš to naký fake ? :D :D :D a to máš kde ? ako vojdem do dvora tam tam kde je klampiar ? či oproti ? .... ja som o bránu nižšie Aldy servis tak som tam prišiel a tam nikde nikoho možno si bol na obede :mrgreen: Piatok ked tak prídem :wink:

No dnes som bol.aj ja v tom dvore,asi o piatej, hladam tam nejaky napis rasecar a nic. Kde to tam mas? A piatok si tam v akom casovom rozmedzi? Zeby som sa na chvilu zastavil :-)

M1R3C

Streda, 18. Mája 2011, 20:50

miraso napísal:
No dnes som bol.aj ja v tom dvore,asi o piatej, hladam tam nejaky napis rasecar a nic. Kde to tam mas? A piatok si tam v akom casovom rozmedzi? Zeby som sa na chvilu zastavil :-)

Miraso... Paitok som tam od 8:00 do 12:30 kludne sa zastav zbehneme za Rase/om spolu ja som na ružindolskej 14 a na lavej strane ak oideš je tabula aldy servis tak tam zaboč do prava a cez bránu dnu servisje na lavo ...A pôjdeme za rase/om vedla spolu nech sa ti na to pozre ja za ním zajtra (štvrtok)ráno zbehnem oboznámim ho hej ? ... ekby volačo 0915187293 rád pomôžem/e Veď sme na klube ako rodina :wink: A propo o 5tej nerobí nikto lebo končíme o pól 5tej my v Aldy a Rase neviem kedy končí
PS: Ak to boly otázky na Rase/a ta prepáč :oops:
BMW e39 540i ///M
BMW e39 530da ///M -EX
BMW e38 740iL -EX
SUV (non BMW) -EX
Bmw e38 740ia -EX
Bmw e38 740iL - EX
Bmw e38 735iL-EX

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 231 neregistrovaných