... všetko o BMW ...
Britt napísal:Tak kašlem na to. Objednal som sa do autobawarie v Lamači. Kolesa sú totiž v poriadku brzdové kotúče aj platničky spodné ramená všetko nové a trasie stále! Nechce sa mi hádať čo by to ešte mohlo byť. Dostal som par rád že sú to ložiská, ramená, silenbloky atď. No radšej to dám do Lamača a budem dúfať že zistia príčinu toho trasenia.
Vladdo01 napísal:
Lanska88 napísal:Už je to asi určite passe, ale nikto nespomenul jednu základnú vec.
Väčšina diskov na BMW 5 sa robí s dierou 74.1 kôli BMW E39. E60 má dieru 72.6 a ak sú tam disky s dierou 74.1 bez vymedzovacích krúžkov, tak to pekne trasie pri brzdení a vyšších rýchlostiach.
A keby ste si kupovali riadne disky a nie blatové pičchoviny z Talianska, Turecka a Poľska, tak by Vám nič netriaslo.
Vladdo01 napísal:
chlape ty si aky mudryhlavne postreh na blatove disky
Britt napísal:Nazdarek Vlado a ostatny cakatelia na to ako dopadnem v origo servise. Od dnes je auto v AUTOBAWARII Lamač aby zistili prečo to pri brzdení trase. Jeden technik mi povedal že už podobný problém riešil. Tiež majiteľ vymenil všetko možné a trasenie neprestávalo. Nakoniec zistili že to bolo zle zatesnenými gumičkami na brzdovom systéme. Vraj pár eurová záležitosť. Tak som moc zvedav čo povedia mne. Hneď ako sa dozviem viac napíšem.
diccian napísal:ja som to vyriesil prezutim na letne a pri vymene som na zadnom plasti nasiel pricinu ktoru si nik nevsimol-maly vydrbany pukel vajcovy ktory nebolo ani vidiet !!! na letnych uz pri 80ke netrasiem..