... všetko o BMW ...
Britt napísal:Tak panstvo mám niečo pre vás ohladom trasenia u mojho auta.
Chalani v BMW Lamači to preklepali a prekontrolovali ako vedeli a ortiel bol že treba aby prišiel niekto kto pre nich externe prispôsobuje pomocou nejakeho stroja brzdove kotuče priamo na vozidle. Tento problem ktory mam ja sa vraj objavuje na modeloch 7 a X5 ale v menšej miere aj na iných modeloch. Môžem vraj meniť všetko čo chcem ale problem neodstránim lebo nieje ani v ramenách, stredovych ložiskach, tlmičoch atď. Chalani v Lamači skontrolovali celý podvozok vrátane tlmičov a za chybu označili práve problém s kotúčmi napriek tomu že su nove. Ten chlap čo im chodi tento problém riešiť si za to pýta 160,-€. 100,-€. za robotu a 60,-€. za cestu. V BMW mi však povedali že na to budem mať záruku a sú presvedčený že trasenie prestane. Dnes poobede si mám ist pre auto. Spýtam sa aj na to čo je príčinou toho problému. Keď sa povozím tak napíšem ako to celé dopadlo. Zatial mi držte palce
Britt napísal:Auto som tam mal od stredy a dostal som ho v piatok poobede. Museli počkať na toho chlapa ktorý tam prišiel v piatok. Suma ktorú si ten chlap účtoval za to že prišiel a urobil to prispôsobenie kotúčov bola 170,-€. Mám to aj na faktúre. V Lamači mi zaúčtovali ešte výmenu remeňa na klimatizacii 31,-€. No a to bolo komplet cena aj s diagnostikou podvozku. Ako som vravel max spokojnosť. Určite ich odporúčam ak máte problém s autom.